Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Parodysiu savo gražuolį kašgorinį megztuką  :wub: Pabaigtas dar kovo pradžioje, bet su Rūta taip ir nesusitikom.  :unsure: O dabar nežinia kada susitiksim, gal reiks per paštomatą perduoti  :D Tai Aušra maloningai sutiko pabūti mano manekene. :wub:

Priedas  6C24D676-A3FD-46CB-BE12-6126B3574294_medium2.jpeg   151,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  C5E4AF30-A0EB-4166-B744-57559376AFDA_medium2.jpeg   173,59KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  6A3C881D-FF8B-4685-9BF6-3A326EAD3648_medium2.jpeg   157,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, labai gražu.

Atsakyti

Ypač spalva  :wub: 

Juokauju, viskas labai labai  :wub:​ 

Atsakyti

Lace labai gražus  :wub: 

Atsakyti

Ypač spalva  :wub:

Juokauju, viskas labai labai  :wub:​ 

Pameni, čiupinai tuos siūlus, kai su Liniuka pietavome ;)

Atsakyti

Tikrai labai gražus :wub: 

Maniškiai dar guli be idėjos.

Atsakyti

Spalva graži, raštas grražus, darbas kruopštus,bet šitai mergelkai prie veido netinka :D 

Apie patarimus ir nutylėjimą-jo, ne visada  pavyksta suprasti, kada to patarimo reik kada ne, ir ypač susilaikyt nuo jų.

Ir man tai tikrai neteisingai suinstaliuotas tas patylėjimo suvokimas

Bet dabar visi itišnikai žiauriai užimti,kad pasiaiškint perinstaliavimo galimybes.

Bet klausimas, jeigu visos tik rašys ir nieks nekomentuos kitų pasisakymų, kuo pavirs tema?

Atsakyti

Nu baikit pyktis, juk nėr ko.

Čia virusų neįsileiskim.

Įsitempę dabar visi, tad reik supratimo.

Restar nejam į širdį,,suprantu tu jautriaduse, sakau tie aukšti medžiai, siūbuoja nuo menmų vėjų.

Katuks yea gers,,jos tokia natūra be kaukiu, jai taip atrodo, taio sako, nieko tokio juk ir nepasakė.

Nu nenori tos iš J raides ir nereik, nenori is O ar Z raides tai ir nereik. Turi gi Belmontą iš B raidės😂

Lace gražus, bet jo ne šito modelio spalvikė, nupilkina veidą gal.

Dabar aś pasakysiu, aj geriau patylesiu.

Nauju bangu nekelsiu😎

Atsakyti

Galit mane dabar apmėtyt  :tomato: bet niekaip nesuprantu kam tas karantinas paskelbtas ir sienų uždarymas, jeigu iš viso pasaulio iš visų oro uostų neaišku ir kiek dar laiko žmones surinkinės  :oh: 

Atsakyti

Ingriga-manai, kad reik šalies piliečius palikt likimo valiai?

O jei tavo artimieji ten būtų?

Atsakyti

Spalva graži, raštas grražus, darbas kruopštus,bet šitai mergelkai prie veido netinka :D

Apie patarimus ir nutylėjimą-jo, ne visada  pavyksta suprasti, kada to patarimo reik kada ne, ir ypač susilaikyt nuo jų.

Ir man tai tikrai neteisingai suinstaliuotas tas patylėjimo suvokimas

Bet dabar visi itišnikai žiauriai užimti,kad pasiaiškint perinstaliavimo galimybes.

Bet klausimas, jeigu visos tik rašys ir nieks nekomentuos kitų pasisakymų, kuo pavirs tema?

Tai ne šitai mergelkai ir skirtas  :P Klausiau Aušros, ar gražus - tai taip diplomatiškai išsisuko, kad ne jos  stiliaus  :D 

Katuk, o tu pabandyk vyriškai į problemą pažiūrėti  :mirksiukas:  jei tekste nematai žodžių “prašau pagalbos/patarimo”, “reikia jūsų nuomonės”, “ką manot apie tai?”, vadinasi žmogus tiesiog garsiai transliuoja, kuo šiuo metu kvėpuoja.  :bigsmile: Jei išeina, galima tiesiog padrąsinti kažkokia draugiška fraze arba dalintis savo realybės atspindžiais.  :mirksiukas:  Tiesa ta, kad mes moterys kalbėdamos sprendžiame savo problemas. Aš net vyrą jau esu išmokiusi - sakau, man reikia, kad išklausytum, nebandytum išspręsti mano problemos, nepatarinėtum, o tiesiog aktyviai paklausytum, gali užduoti patikslinančius klausimus supratimui ir tiek  :D parastai sprendimai ateina bepasakojant  :) 

Atsakyti

Bet prieš kiek laiko jau šnekėjo, kad nekeliaukit, greičiau varykit mano  :oh:  Nu pasakoja pažystama, parskrido jos giminaitis, kitas nuvažiavo pasiimti, kadangi jis TIKRAI NEUŽSIKRĖTĖ tai nereikia jokių apsaugos priemonių  :oh: namuose jis karantinuojasi, bet namiškiai tai į darbus eina, juk jie nebuvo niekur išvyke  :oh:  Va dėl tokių ir pykstu  :bash: 

Mano artimieji atšaukė svarbius susutikimus jau prieš 2sav. ir neišvyko  :ax: 

Atsakyti