Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

UK logikos tai dar neįkertu. Lyg ir ignoruoja virusą, bet kartu kažkokius pavienius sprendimus priima. Matyt jiems tas brexitas galvas susuko :D 

Atsakyti

Tikrai jau, ingriduska, ne tu viena sunkius laikus išgyvenai :rolleyes: tik aš tai jų nė prisimint nenoriu, o tu jų tiesiog puoselėji tuos prisiminimus ir net atrodo "lauki"  tų laikų :unsure:

Atsakyti

Taigi visur praso kad atsiskaitibeti geriau ne grynais

Tai apie ką ir kalbu...

O tu jau po?

Atsakyti

Pritariu Nitei

Ypač užkliuvo tas "sūrelį dalindavau".... yra kas išvis nežinojo jo skonio. ..

Kiekvienas einam savo keliu taip kaip mokam. Ir manau, kad Ingriduska irgi moka.

Ir ta vieniša mama moka.

Humanoj batai tikrai ne daug pigiau. O dar rask tinkamą dydį tinkamu laiku...

Atsakyti

Ziurekit, kiek kam blogai buvo, yra ar bus, net net prasmes matuotis.

Prisiminimai tokie ne visada valdomi. Ir uzpilami laiko.

Didzioji dauguma mielai mojuoja prisiminimais, tais liudnais ant visai tautai. Dar daugiau naudoja juos gąsdinimam o ne padrasinimui.

Beje neseniai pati Nite mojavo apie Kuciu sventimo baime, nors nieko panašaus as neapturejau.

Todel nereikia cia dabar sakyt kad as puoseleju o va kiti saunuoliai pamirso.

Niekada nieko kas giliai isireze nepamirsim

Nei as nei jus nevaiksciojom kito zmogaus batais ir ju keliais.

Gali atrodyt kad tau buvo ar yra blogai, nors is salies kitam ziurint atrodo kad tau dar visai gerai.

Atsakyti

Na, neįsijautrinkim :friends: liaukitės. Ramiai.

Geriau papasakokit, ką gaminat pietums, vakarienei  :essen:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 19 kovo 2020 - 11:06

Beje neseniai pati Nite mojavo apie Kuciu sventimo baime, nors nieko panašaus as neapturejau.

:blink: baimę  :blink: aš kai kurių dalykų labai nemėgstu ir vengiu, bet tai nereiškia, kad aš jų bijau  :D 

Atsakyti

Ingriduska, mums tavo batai netinka ir net nepatinka. 

Bet tu pati labai nori pranešiot kažkokius mistinius ateities batus,net neaišku kieno.

Sveikata yra brangiausia visais laikais. Bus sveikatos, įsitaisysi tokius batus, kokių norėsi ir galėsi.

Aš vėl patarinėju neorašoma, ane :hmm: 

Vsio, einu paieškot mieste ko nors teigiamo

Atsakyti

Aš šiandien gaminsiu netikrus balandėlius, mėsos kukuliukus kopūstų ir morkų pataluose :)​ 

Atsakyti

Vsio, einu paieškot mieste ko nors teigiamo

Gal neik, gal internete ko nors paieškok :D internete virusų irgi netrūksta, bet jie bent jau žmogui tiesiogiai nekenkia :lol:  netiesiogiai tai oj kiek nervų gali pagadint :oh: :lol:

Atsakyti

Pietums pas mane vis dar kopūstų, morkų, mėsos, grybų ir kažkokios daržovių marmalošės iš mamos rūsio troškinys(paprikos ten pomidorai, svogūnai). Afigienai skaniai gavosi.

Atsakyti

:blink: baimę  :blink: aš kai kurių dalykų labai nemėgstu ir vengiu, bet tai nereiškia, kad aš jų bijau  :D 

Čia Ingriduška turėjo minty kaip kalbėjom apie tarybinius laikus kad švęst bijojom nešvęsdavo ir t.t. taip manau

Atsakyti