Čia Ingriduška turėjo minty kaip kalbėjom apie tarybinius laikus kad švęst bijojom nešvęsdavo ir t.t. taip manau
Bet aš, asmeniškai, ir nebijojau, nes nelabai ir švęsdavom
laisvamanių giminė
Gal tikrai išlikim kiek ímano pakančiomis.
Nenoriu plėstis, bet apie pagalbą draugų ir giminių irgi nekalbėkite. Nes bus ne visada.
Vakar papraśiau pagalbos SM, paimti siuntinį.
Sureagavo Limit kuri po sepsio.
Viskas.
Ristinos buciau prasius nesiusti ar siusti i Moletus, ar veliau išsiųsti, jei būčiau galvojusi kad taip nutiks.
Bet kaimyne patikino,, sake, baik aisku paimsiu. Kai parasiau kad jau atkeliavo,sako zinok dirbu dabar is namu, niekur neinu tik i parde, bet ne i RIMI, tai nebepadesiu. Soriuks.
Tai cia realiai paimti siuntini, sedi i savo auto, lauke pastomatas, apsimauni pirstine ir paemes sedi i masina. Nuo dzuku g. Iki hyper savanoriu kokios 4 minutes.
Ne i infekcini atvezti mezgini ar knyga.
Todel nesnekekit man apie pagalbas.
Cia Katuk buvo vakar, ne ateity.
Jau Vakar, nebuvo pagalbos.
Ingriduska,
Tik nereikia.
Iš tavo posto kažkaip galima suprast, kad mes privalėjom padėt? Neprivalėjom. Ne dėl to kad lengva ar paprasta, ar sunku. Savanoriškoj pagalboj jokio spaudimo negali būt.
Kaip mano uošvis, gal galėtum tą ir tą Negalėčiau. ir tada įsižeidžia. Tai kam tada klausti, ar galėtum.
Kaimynė kad pažado neįvykdė, čia.kitas reikalas.
Katuk būtent niekas neprivalo padeti.
Ko gero dabar visi daro tik tai kas privaloma.
As neisižeidžiau ir nesupykau. Nes tai būtų neteisinga. Ko cia pykti, nu nepadeda, kaip sakai juk ir neprivalo.
Tik suvokiau, kad gelbejimasis yra skęstančioji reikalas.
Todel kad pazistami sius vaikui batukus ner ko tiketis. Cia tik pavyzdys iliustracijai.
Ristina paims vyro draugas zvejas. Viskas ok.
Skęsta du.
Vienas garsiai rėkia padėkit ir nieko nedaro,o.kitas tyliai visas jėgas skria išsilaikymui ant vandens ir bando pasiekti krantą.
Kurį gelbėsi?
Greičiausiai to tylaus net nepastebėsi.
O tas rėkiantis tam kad išsigelbėt dar ir tave paskandins.
Netaikau konkrečiai situacijai.Nes siuntinys čia ne būtinoji pagalba, .grįžtų tieisog siuntėjui, ijei nepaimtų.
Bet šiaip lietuvių tokia natūra, reikalauti gelbėti nė piršto nejudinant.
Kad ir šito viruso akivaizdoj, visi žino, ką valstybė privalo, bet patys tai ramiai išvaro slidinėt, pasivaikšto po visas įmanomas viešas vietas, kai parveža atgal...