Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šilinge, nerealų tekstą įdėjai :wub: Net ašarą išspaudė. Aš šitoj krizėje irgi matau titik susitelkimą, dalinimąsi ir nesavanaudiškumą. Jei kažkas mato kitaip, tai reikia arba akinius prasivalyt, arba į veidrodį pasižiūrėt.

Einu paaukosiu Tapino fondui geriau.

Atsakyti

arba į veidrodį pasižiūrėt.

Kai kuriem ir bus baisiausia tai, kad karantino metu reiks su savim akis į akį susidurt :B

Atsakyti

Neskaniai jūs čia skaitotes, neskaniai... Bet kiekviena su savo patirtimi ir nuomone. Aš kol kas matau tik maniakas bėdas, sudauziau vaiko naminė skanią koše, Panyte alkana zirzia, sildau valdiška stiklainiuka. Mezgame gal, ką? Ramina.

Atsakyti

Šilinge, nerealų tekstą įdėjai :wub: Net ašarą išspaudė. Aš šitoj krizėje irgi matau titik susitelkimą, dalinimąsi ir nesavanaudiškumą. Jei kažkas mato kitaip, tai reikia arba akinius prasivalyt, arba į veidrodį pasižiūrėt.

Einu paaukosiu Tapino fondui geriau.

Ne tas žodis išspaudė. Vis dar spaudžia. 

Viską suprantu. Visiems sunku, baisu ir nežinomybė, kas bus toliau. Bet reikia kvėpuoti. Reikia susitelkti. Reikia  ir išlaukti kartais, tiesiog. Tie patys Senukai, kurie sukėlė siaubą sustabdę atsiskaitymus su tiekėjais, jau skelbia tęsiantys darbą, kai gavo daugiau info iš valdžios... Reikia suvokti nežinojimo baimę, reikia kantrybės. Reikia.

Atsakyti

Visos išsilakstė  :D 

Ligoninę uždarė, sunkius išvaža į Vilnių 

Atsakyti

Tinginių balandėliai gavosi skanuliai :wub: 

Dariau pagal šitą receptą

https://www.lamaista...keptuveje-60641

Atsakyti

Visos išsilakstė  :D

Ligoninę uždarė, sunkius išvaža į Vilnių 

Ukmergės ligoninę uždarė? Man tai kažkokia mistika su uždaromom gydymo įstaigom.

Atsakyti

Pradėtas prieš 5-6 metus. Gerai nervus ramina

Priedas  received_491066968467846.jpeg   23,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aha rimtai, kodėl uždarė?

Prisipažinsiu, kaip tikra lietuvė, Šilingės tekstą pradėjau skaityt su ironija, galvojau ča toks juokas. Bet keli faktai sugrąžino į realybę, kad tai tikrai vyksta! Šauniai! 

Šaunu, kad tai vyksta, dar šauniau, kad tai paatebi ir vertina. Nes šiaip komentarus skaitant, tai toks vaizdas kad viskas blogai

Nu va, pavaikščiojau po miestą. Mačiau ir su kaukėm. bet šiaip.žmonės nebijo. Nors dezinfekavimo priemonių nėra. Bet gal meluoju, parsinešiau salicilo spirito, spiritinių servetėlių ir Miravistno. Sakė tas tinka.

Ir nugirdau pokalbį,kad lietuviai dėl karantino jau nebeturi už ką pirkti. Toks juokas, net pakomentavau, kad nejaugi  per tris dienas viską išleido

Ir padariau atradimą kodėl tualetinį popierių perka! Ogi paviršius dezinfekuojant panaudotą skudurą reik išmest.

Dėl visų pokalbių. Kiekviena turim savo nuomonę. Ir charakterį. Kai kurios esam jautrios, o kai kurios kandžios, tiesmukos, nemandagios. Vieną dieną šaukiam, kaip mylim sektą ir kokios mes fainos, o kitą dieną įsižeidusios pasitraukiam. Nu kaip tikra šeima, ane :D 

Bet kaip tikroj šeimoj aiškinies aiškinies, ir galų gale net pamiršti, dėl ko aiškinais. 

Visoms įsižeidusioms siūlau taikos  :4u:  ir tiesiog pasvarstyt, ar ką nors nubaudėt savo atsitraukimu. Tik save.

Kaip MB atsakė į mano virkavimua, ką reiks daryt, jeigu..

-Kai bus,  tada ir spręsim.

Tai vat mes turbūt nei viens nežinom, kaip ten bus-blogai, gal net dar blogiau, o gal visai gerai.

A kažkaip padrikai pradėjau mintis dėliot....

Atsakyti

Katukai gal padrikai bet labai teisingai :mirksiukas:​ 

Atsakyti

:lol:  pažiūrėjau į savo nuotrauką ir toks juokas suėmė- sukėlė asociacijas su kažkokiu vaizdeliu, kai katinas žiūri į veidrodį, o mato liūtą. Tai čia maždaug aš Ripsą piešiu...

Atsakyti

Ukmergės ligoninę uždarė? Man tai kažkokia mistika su uždaromom gydymo įstaigom.

tik spėju...Gal neuždarė, o ruošia COVID-19 sergančiųjų guldymui?

Atsakyti