Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

as eidama pasivaiksciot i parka, pasipurskiu i nosi AGOVIRAX.  nu tipo apsaugo nuo virusu.  anotacijooje net TAS paminetas :D 

kad sloga nuo jo dingo per pusdieni, pora kart  pasipurskus, tai tikrai :) 

svarbu tiket. bet as i  pardes neinu, susiburimus  aplenkiu  saugiu atstumu :)

Lusasita, kaip Arbidol :D 

Coronavirusų yr ir daugiau. Toks pavadinimas dėl jų struktūros spygliuotos. 

Aš žinau, kad tu žinai. Bet tikrai svarbu tikėt

Atsakyti

Sveikos, aš einu į darbą, nes privalau, nėra galimybės dirbt iš namų. O ir dirbu paskutines dienas tik ties tuom, kad suvaldyti paniką, sureguliuoti, kad neužsikrestų mūsų darbuotojai, spaudžiu iš Š... vašką, nes trūkstam daugelio dalykų, žodžiu ištisai tose sultyse. Grįštu išsunkta ir jau džiaugiuos kitos savaitės atostogomis. Bet pati nežinau kas patraukė už liežuvio ir savo noru pasisiūliau jas sutrumpinti, jei nebus kitos išeities. Nu gi kažkaip turim judėti į priekį. Bet nėr nė ko lygintis pavyzdžiui su medikais, ką jiems tenka pernešti ir ką dar teks.  Džiaugtis ir mylėti pasaulį kai jis gražus - lengva kiekvienam, o va atrasti kažką gražaus, kai sunku, čia jau darbas. Man taip pat. O pasistengus ir visai neblogai sekas👌

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 19 kovo 2020 - 16:47

Mano mezginys :D čia jau ne šiaip kandžių, o išblyškusių kandžių spalva :lol:

c7c2bf4b9548.jpg

Atsakyti

Aš šiandien gaminsiu netikrus balandėlius, mėsos kukuliukus kopūstų ir morkų pataluose :)​ 

O kaip maždaug tuos patalus reikia sluoksniuoti? :mastau:

Atsakyti

Ingriga, girdėjai žinių anonsą?  :blink:​ 

Ukmergės ligoninėje gydytojai nustatyta korona

Atsakyti

Va, qqute, spec. tau ir rodžiau :D, nes tu man priminei tuos siūlus, kad nė pavyzduko nemezgiau  :rolleyes: 

Čia pas mane medvilnė/kašmyras/šilkas 60/20/20. Mezgu iš 3 gijų,plius dar viena plonytė medvilnė su akrilu. Pavyzdėlis gana ženkliai susitraukė :rolleyes:

Atsakyti

man jūs paaiškinkit su tom kaukėm-ar lauke dėvimos jos ką nors apsaugo?

nes kažkaip tai aš tikiu kad išėjus pasivaikščiot ir be kaukės neapsikrėsiu o vis vieną kitą sutinku sutinku pasidabinusį, Nu suprantu parduotuvėj, vaistinėj ir t.t. kažkur kur negali išvengt kontakto, bet lauke tai bent dabar ohoo atstumai

Jei žmogus mano, kad pats gali būti užsikrėtęs, tai gal jau geriau tą kaukę tegu dedasi prieš peržengdamas namų slenkstį ir nusiima tik grįžęs – atsarga gėdos nedaro.  "Medicinines kaukes rekomenduojama dėvėti asmenims, kuriems jau yra pasireiškę kvėpavimo takų infekcijos simptomai, tokie kaip kosulys, sloga, čiaudulys, kad apsaugotų aplinkinius" http://sam.lrv.lt/lt...as/duk-covid-19

Atsakyti

Jau parvažiavus sužinojau, tik neparašiau 

Atsakyti

Laba diena,

Aš tai turiu darbo, nėr laiko dramoms :D

Šiandien kaip įsijungiau kompą tik chalatu vilkėdama trumpam žvilgtelt, tai tik po pietų nuėjau normaliai apsirengt. Na, bet tas netrukdė visokio šlamštelio graužt prie kompo :oh: :ax: ir pasivaikščiot vėl nebuvau išėjus. Bet dar ne naktis :D

Jei nerimaujat ir noris pyktis, tai reiškia, trūksta darbo. Kokio nors fizinio. Lysves, griovius pakast, miške galima šakas parankiot, ar dar ką prisigalvot. Namus tvarkyt. Jei pas save tvarkinga, būtų galima eit pas kaimyną, bet dabar tas negalioja kol kas :D

Dar nėra buvę, kad kaip nors nebūtų. Bet pritariu, kad kai kuriems šiuo metu psichologinė konsultacija praverstų.

O gerų dalykų aplink tikrai labai daug. Į ką koncentruojies, tas smegenyse vietą ir užima.

Turbūt bus pradėta iįgyventi mano vyro svajonė - jo žmona pradės planuot valgiaraštį :bigsmile: :lol: Nu nes neįmanoma kiekvieną dieną eit į parduotuvę ir tiesiog kas ant akių papuola pirkt ir gamint ekspromtu. Tai va, reiks palnuot ir apsipirkimą. Bet kad taip neįsijaust iškart, tai galvoju, gal užsisakyt Vakarienės prenumeratą pradžiai .

Ai dar. Vakar buvo vyto gimtadienis. Važiuojant po darbo užsisakė picas ir pakeliui namo turėjo pasiimt. Tai atvažiavęs tik durų rankeną pabučiavo :D Ėmė ir užsidarė jie anksčiau. O klientus perspėt pamiršo :D Tai likom be picų vakarienės, bet turėjau padarius Ingriduskos desertus, katrie yr sotūs, tai tik didysis vaikas pavirkavo picos negavęs :D

Atsakyti

Mano mezginys :D čia jau ne šiaip kandžių, o išblyškusių kandžių spalva :lol:

Nite, ir tave ant bespalvystės patraukė?  :D  Man tai šiame gyvenimo etape tokios spalvos žiauriai veža  :wub:  kas čia bus? :unsure: 

Atsakyti

Nite, ir tave ant bespalvystės patraukė?  :D  Man tai šiame gyvenimo etape tokios spalvos žiauriai veža  :wub:  kas čia bus? :unsure:

Aš kažkaip atradau, kad man jau tinka pilka spalva :D Aš ją visada mėgau, bet nenešiojau, nes aš pati į kandį pavirsdavau su pilku drabužiu :lol:

Megztinis, tikiuosi :ax: . Jei gerai pamenu, ir čia kažkas tokį, ar panašų rodė - su "šakelėm" :D O aš va pas šitą mezgėją nusižiūrėjau https://www.instagram.com/taffetta/

Tik aš nuo apačios mezgu, nes nu jau ne vieną nesąmonę numezgiau nuo viršaus, tai nusprendžiau nebelipt daugiau ant to grėblio

Atsakyti

Ačiū, sekta, už tinginių balandėlių įkvėpimą  :4u: Jau baigia susitroškinti. :wub:  Viliuosi, kad šeimyna neišbrokys  :)  Sūrio pyragą rytoj ragausim  :mirksiukas: 

man tai visai patinka toks gyvenimas  :ax: Vaikai namie, prižiūrėti, pamaitinti, nereikia jokių argumentų, kodėl negalima kiekvieną dieną su draugėm varyti į Akroplį ar į miestą pasitrinti.  :mirksiukas: 

Atsakyti