Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu, Senukai pabandė pavedimų nedaryt ir apsišiko reputaciją ant visos Lt.   Priedas  Screenshot_20200319-065430.jpg   127,07KB   0 Parsiųsta kartų   O kiti tuos pavedimus daro. Man daro, aš darau.

#palaikykmažąverslą

Pirkau duoną (baigėsi) specialiai ne maximoj, kurios nieks neužmuš, o mažam jaukiam MON AMI. Vokiečių duona yra to.bu.la. Jei ji būtų siūlai, tai ji būtų kašmyras su šilku. O gal net jakas.  

Mangus užsisakiau iš Uogos į namus. Neliepia dėžėmis pirkti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 kovo 2020 - 19:27

Gadget, pasakok kas per vokiečių duona!!! Nes aš čionais nelabai valgamos randu... O

Atsakyti

Jei pavedimai nestringa Marytei, tai pavedimai gali strigti Onytei :)

Čia kaip su skoniu. Nėr vienodų.

Pvz., aš menkas sliekiukas, bet nuo karantino pradžios kai kuriems įvykdytiems užsakymams apmokėjimų turėjau pasiprašyti ir apie save priminti po kelis kartus.
Panika ir nežinomybė išmuša žmones iš vėžių.
Vieni imasi kilnių darbų, kiti - suktybių :B

Atsakyti

Ristina, taip yra sukčių, yra visokių, bet suabsoliutinti, kad visi vienodi, negalima. Savaitės pradžioje buvo daug panikos daugelyje įmonių, kaip reikės dirbti, bet dabar jau savaitės pabaigoje supranta, kad, tiesiog, šiek tiek kitaip.

Atsakyti

kapseika, 19 Kov 2020 - 19:38, parašė: Gadget, pasakok kas per vokiečių duona!!! Nes aš čionais nelabai valgamos randu... O

Va tokia (parduodama be lentutės, lašinio i be žalumynų)

Priedas  Screenshot_20200319-201215.jpg   156,62KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Uoj lašinį tai jamčiau...be duonos

Nors lyg ir pavalgius vakarienę, bet taip skaniaiii atrodo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2020 - 20:17

ai, Gadget, negalima šitaip ... :oh:

iš kur dabar lašinio gauti??????

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 19 kovo 2020 - 20:16

Lašinių skaniu labai norėčiau

Tai dėl ligoninės įtarimai pasitvirtino   :oh: 

Atsakyti

Aga, Ingriga, galvoju apie tave  :4u:​ 

Atsakyti

Teip.

Lino fotkių nedėt, ania?

Atsakyti

linas, greičiausiai,  nesukels tokio nenumaldomo noro, kaip ankstesnė foto,  bent jau man... :irnesakyk:​ 

Atsakyti

Aš tai nepavydžiu, nes turiu prieškarantininės Benedikto šoninės :wub:  Su vyru konjaku pasidezinfekavom iš vidaus :B​ 

Atsakyti