Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedai - vikunija. :D

Atsakyti

Va tokia (parduodama be lentutės, lašinio i be žalumynų)

attachicon.gifScreenshot_20200319-201215.jpg

Iš tautos reakcijos supratau, kad duona gal ir kašmyras, bet priedai jau šilkas ar koks ten jakas😁

Atsakyti

Nu gal vikunija😅

Biški keikiatės su tais užvadinimais, bet nieko kažkada išprusiu ir aš 

Atsakyti

Ui primakalavau aš tą postą. norėjau, kaip geriau, gavos kaip visada

Atsakyti

Vikunijos jūs  :wub:   Šilingės tas pasidalintas tekstas - va, jis apie mus. Kambariukan įdėsiu, ką maniškiai daro. Ką aš darau.   O linas toks tobulas tobulas.   Priedas  Screenshot_20200319-214313.jpg   162,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 kovo 2020 - 21:53

Lašinius man mylinčiom rankom suvyniojo bobutė Onytė. Jai 84 metai, ji jau nuo lapkričio pakosti ir serga tuo 2 tipo diabetu. Planuoja man ir šia vasarą prišaldyt aviečių.

Atsakyti

Gadget priminė. Mes mėgdavom maxėj pirkti maxės kepyklos vokišką duoną, tokios pailgos riekės, tamsią, daug grūdų, mūsų šeimai labai pagal skonį!

Kaip dabar jamčiau, ir duoną, ir lašiaką (tik lašiaką labiau mėgčiau sluoksniuotą, šoninės tipo)  :rolleyes:

Tobuli vieno kąsnio sumuštinukai vėrinukai: juoda duona, lašiakas, agurkėlis ir česnakėlis  :wub:​ Neįtikėtinai tinka prie sauso raudono vyno. Faktas.

Atsakyti

Kovo 8 sujiedžiau bobutės Onytės šutintą kulninę (mintis nuvo apie šaltieną, bet neišgyveno) užsigerdama Trejom devyneriom. Klausiaus tarmiškų įspūdžių kaip žmogus pirmą kartą gulėjo ligoninėn "tyrimams".

Kai buvau maža, galėjau ateit pas Onytę ir užsisakyt skaniausių pasauly blynų, keptų ant plytos (malkinės viryklės).

Atsakyti

Turiu praktinį klausimą. Kai Ravelry perki su kuponu, kur reik įrašyt ir nemokama tampa, ar iškart įrašius pasikeičia suma?

Vincis įdėjo nuorodą, pirmąkart nemokamai bandau, bet man niekas ten nepasikeičia :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 kovo 2020 - 21:52

Mano emocijos yra apie žmones, maistą, knygas ir biffki siūlus.

Atsakyti

Turiu praktinį klausimą. Kai Ravelry perki su kuponu, kur reik įrašyt ir nemokama tampa, ar iškart įrašius pasikeičia suma?

Vincis įdėjo nuorodą, pirmąkart nemokamai bandau, bet man niekas ten nepasikeičia :hmm:

Gal antrą bandai iš tos pat.

Atsakyti

Gadget, :wub: sveikatos babytei Onytei

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 19 kovo 2020 - 21:57