Priedai - vikunija. ![]()
Va tokia (parduodama be lentutės, lašinio i be žalumynų)
Iš tautos reakcijos supratau, kad duona gal ir kašmyras, bet priedai jau šilkas ar koks ten jakas😁
Nu gal vikunija😅
Biški keikiatės su tais užvadinimais, bet nieko kažkada išprusiu ir aš
Ui primakalavau aš tą postą. norėjau, kaip geriau, gavos kaip visada
Vikunijos jūs
Šilingės tas pasidalintas tekstas - va, jis apie mus. Kambariukan įdėsiu, ką maniškiai daro. Ką aš darau. O linas toks tobulas tobulas.
Screenshot_20200319-214313.jpg 162,17KB
0 Parsiųsta kartų
Lašinius man mylinčiom rankom suvyniojo bobutė Onytė. Jai 84 metai, ji jau nuo lapkričio pakosti ir serga tuo 2 tipo diabetu. Planuoja man ir šia vasarą prišaldyt aviečių.
Gadget priminė. Mes mėgdavom maxėj pirkti maxės kepyklos vokišką duoną, tokios pailgos riekės, tamsią, daug grūdų, mūsų šeimai labai pagal skonį!
Kaip dabar jamčiau, ir duoną, ir lašiaką (tik lašiaką labiau mėgčiau sluoksniuotą, šoninės tipo) ![]()
Tobuli vieno kąsnio sumuštinukai vėrinukai: juoda duona, lašiakas, agurkėlis ir česnakėlis
Neįtikėtinai tinka prie sauso raudono vyno. Faktas.
Kovo 8 sujiedžiau bobutės Onytės šutintą kulninę (mintis nuvo apie šaltieną, bet neišgyveno) užsigerdama Trejom devyneriom. Klausiaus tarmiškų įspūdžių kaip žmogus pirmą kartą gulėjo ligoninėn "tyrimams".
Kai buvau maža, galėjau ateit pas Onytę ir užsisakyt skaniausių pasauly blynų, keptų ant plytos (malkinės viryklės).
Turiu praktinį klausimą. Kai Ravelry perki su kuponu, kur reik įrašyt ir nemokama tampa, ar iškart įrašius pasikeičia suma?
Vincis įdėjo nuorodą, pirmąkart nemokamai bandau, bet man niekas ten nepasikeičia ![]()
Mano emocijos yra apie žmones, maistą, knygas ir biffki siūlus.
Turiu praktinį klausimą. Kai Ravelry perki su kuponu, kur reik įrašyt ir nemokama tampa, ar iškart įrašius pasikeičia suma?
Vincis įdėjo nuorodą, pirmąkart nemokamai bandau, bet man niekas ten nepasikeičia
Gal antrą bandai iš tos pat.
Gadget,
sveikatos babytei Onytei