Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal antrą bandai iš tos pat.

Tai kad apskritai pirmąkart bandau. 

Atsakyti

Turiu praktinį klausimą. Kai Ravelry perki su kuponu, kur reik įrašyt ir nemokama tampa, ar iškart įrašius pasikeičia suma?

Vincis įdėjo nuorodą, pirmąkart nemokamai bandau, bet man niekas ten nepasikeičia :hmm:

Įrašai kodą, paspaudi apply, parodo naują kainą

Atsakyti

Tai kažkas ne taip, nes vis tiek susimokėt liepia  :hmm: 

Atsakyti

Uj, mes su niuma šiek tiek ​schemučių захомячили, дадаааааа....

Atsakyti

Tai kad apskritai pirmąkart bandau. 

Buvo, kai kuriose strigo. Tose, kur yra nuoroda į kitą pardavimo kanalą, arba parduoda savo ir draugutės schemutes.

Atsakyti

Smalsute tokiem žmonėm ne valkiotis smagiu pasivaikščiojimo žingsneliu su padružkėm po centrą o namie sėdėt reikia.

Aš pati kursuoju tik namai – darbas – namai, tai gan nedaug dabartinio pasaulio mačius, bet kiek pastebiu su kaukėmis, tai dažniausiai būna pavieniai žmonės, einantys sparčiu žingsniu aiškia kryptimi. O štai rekreacija užsiimantys mano akiai labiausiai kliūva paaugliai – tipo namie nenusėdintys, jūra iki kelių... Anie be jokių kaukių.

Atsakyti

kapseika, 19 Kov 2020 - 21:38, parašė: Iš tautos reakcijos supratau, kad duona gal ir kašmyras, bet priedai jau šilkas ar koks ten jakas😁
Nu, čia tiesiog mano teliefas gerai fotyja. Nu va pvz. Vyrtos bulbos ir vyštos kepenys.   Priedas  Screenshot_20200319-222025.jpg   152,86KB   0 Parsiųsta kartų

Pasakoju mammai, kokia nereali buvo Asmik koncerte. Mamma sako, nu ir iš kur tu tokia tarp mūsų vidų normalių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 kovo 2020 - 22:23

Aš pati kursuoju tik namai – darbas – namai, tai gan nedaug dabartinio pasaulio mačius, bet kiek pastebiu su kaukėmis, tai dažniausiai būna pavieniai žmonės, einantys sparčiu žingsniu aiškia kryptimi. O štai rekreacija užsiimantys mano akiai labiausiai kliūva paaugliai – tipo namie nenusėdintys, jūra iki kelių... Anie be jokių kaukių.
Aš per pietus išeinu prie upės nu tai pakeliui pasitaiko pasitaiko, šiandien prie darbo moterą mačiau, su kauke bandančią po ta kauke telefą pasikišt. Juokingai taip atrodė. Aš ne prieš bet pagalvojau kad tikrai yra kam labiau reikia ir kas negavo jų deja nusipirkti...

Paaugliai tai jo, būriuojasi..vakar prie namų toks būrelis susirinko ir dar praeit neduoda

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2020 - 22:23

Nieko sluoksniuot nereikia, tiesiog ant daržovių tupdyt kukulius ir troškinti. Buvau įdėjus receptą.

Aš dar truputį tarp nikų neatsirenku, kuri ką rašote :geda:  – tik dabar supratau, kad tie balandėliai pataluose ir yra tie patys tinginių balandėliai su pasidalinta nuoroda.

Atsakyti

Nu... lino spalva apetito nesukėlė :D 

Bulbos irgi.

Nu nes pridariau vyrui darban tuno salotų, tai labai skaniai priragavau :D 

Limit, ten kažkaip reik visą knygą pirkt, jeigu tu apie tą patį. Atskiriem modeliam negalios nuolaida

Atsakyti

Bulbos ir manęs nesuviliojo

Aš rinkaus rinkaus siulus pavasariniam dryžuotukui taip ir neišsirinkau...

Nu nes noriu patinezinauko

O dabar noreciau lasiniu, silkes arba tuno salotų, bet geriau miegot eisiu

Atsakyti

Limit, taip, kur yra kaina, spaudi ant jos, tada atsiranda Use code, ten įvedi ir tada spaudi Applay. Būna Free ir atsiranda tavo bibliotekoj Librery plius į el.paštą pdf gauni versiją. 

Atsakyti