Gal antrą bandai iš tos pat.
Tai kad apskritai pirmąkart bandau.
Smalsute tokiem žmonėm ne valkiotis smagiu pasivaikščiojimo žingsneliu su padružkėm po centrą o namie sėdėt reikia.
Aš pati kursuoju tik namai – darbas – namai, tai gan nedaug dabartinio pasaulio mačius, bet kiek pastebiu su kaukėmis, tai dažniausiai būna pavieniai žmonės, einantys sparčiu žingsniu aiškia kryptimi. O štai rekreacija užsiimantys mano akiai labiausiai kliūva paaugliai – tipo namie nenusėdintys, jūra iki kelių... Anie be jokių kaukių.
kapseika, 19 Kov 2020 - 21:38, parašė: Iš tautos reakcijos supratau, kad duona gal ir kašmyras, bet priedai jau šilkas ar koks ten jakas😁Nu, čia tiesiog mano teliefas gerai fotyja. Nu va pvz. Vyrtos bulbos ir vyštos kepenys.
Screenshot_20200319-222025.jpg 152,86KB
0 Parsiųsta kartų
Pasakoju mammai, kokia nereali buvo Asmik koncerte. Mamma sako, nu ir iš kur tu tokia tarp mūsų vidų normalių.
Aš pati kursuoju tik namai – darbas – namai, tai gan nedaug dabartinio pasaulio mačius, bet kiek pastebiu su kaukėmis, tai dažniausiai būna pavieniai žmonės, einantys sparčiu žingsniu aiškia kryptimi. O štai rekreacija užsiimantys mano akiai labiausiai kliūva paaugliai – tipo namie nenusėdintys, jūra iki kelių... Anie be jokių kaukių.Aš per pietus išeinu prie upės nu tai pakeliui pasitaiko pasitaiko, šiandien prie darbo moterą mačiau, su kauke bandančią po ta kauke telefą pasikišt. Juokingai taip atrodė. Aš ne prieš bet pagalvojau kad tikrai yra kam labiau reikia ir kas negavo jų deja nusipirkti...
Paaugliai tai jo, būriuojasi..vakar prie namų toks būrelis susirinko ir dar praeit neduoda
Nieko sluoksniuot nereikia, tiesiog ant daržovių tupdyt kukulius ir troškinti. Buvau įdėjus receptą.
Aš dar truputį tarp nikų neatsirenku, kuri ką rašote
– tik dabar supratau, kad tie balandėliai pataluose ir yra tie patys tinginių balandėliai su pasidalinta nuoroda.