Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduška, aš tai matyt kažką praleidau, buvau supratus, kad pas judu su vyru, ryšium su esama situacija tiesiog apmažėjo darbo,o ne, kad abu netekot darbo, čiupk ir tu 🎈🎈🎈

Oi spėju ne vienas dar atsidurs panašiose situacijose. Pas mus kalbama, kad iki balandžio galo tempsim, o paskui jau gali būt reformų... 

Atsakyti

Aš NT brokerė, mano darbas užsidarė dar iki karantino porą savaičių.

Žmonės įsitempė ir laukė, kaip bus.

Vis tikėjausi kad bus kažkaip geriau

Paskutinis sandoris turejo buti 16d., bet uzdare notarus. Tada klientas, atsitrauke ir geriau laidos avansa, nes dirba viesbuty renginiu vadovu, nei pirks budamas jau bedarbis.

Atleido ji.

Na o mano vyras dirbo Kijeve. Vyste projekta statybu. Ji atleido sekancia diena kai uzdare sienas.

Vakar atleido sūnų Londone, o prieš savaitę jo mergaitę. Mes visi bedarbiai.

Sakau buvo ko panikuoti,  panika ir stresas buvo labai labai dideli. Bet gi pavargsti ir stresuoti, kažkaip paleidi tam bus kaip bus. Tiesa sunus siemet gintis bakalaura turejo. Geguzes 8d. Dabar visai nezinia. Aš tik ką iš diskotekos. Matyt kraustomės iš proto🤣🤣🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 24 kovo 2020 - 17:33

Sveikos  :)

Kacumota  :4u: gal, kaip staiga netenki darbo, baisu.  :unsure:  Aš pati tai nuoširdžiai laiminga, kad šiuo metu esu bedarbė  :rolleyes:

šiandien nupūčiau dulkes nuo siuvamosios.  :) Reikia bent kelių kokių nors kaukių, o tai tuoj be jų į parduotuvę neįleis.  :unsure: 

Priedas  697103D7-4E6C-4CC7-8019-FFA497C6B062.jpeg   254,66KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  68A4992F-E743-49C4-BCAA-C6D5E07288AF.jpeg   264,37KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  1DC7A9D6-F7EC-4594-B47B-387442F3E16A.jpeg   132,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš vis pažiūriu, kaip naujas kvartalas šalia mūsų dūzgia, statosi, kranas mojuoja ir vis apie Ingriduską pagalvoju, kad nestovi visai NT, praeis keli mėnesiai ir bus jai darbo :4u: 

Kacumota, kažkaip dabar galvoju, kad nežinau, ką tu dirbai :hmm: Kuri čia sritis taip skuba darbuotojais atsikratyt?

Aš irgi visai nenustebčiau atleidimo lapelį gavus. Nors ir IT sektorius, bet ilgiau užtrukus krizei visiems bus prabanga tokias nebūtinas pozicijas turėt. Na bet vyras dirba trijuose darbuose, tai aš galiu ir tik graži pabūt :D​ 

Atsakyti

Liniuka kokia dar graži gi jokie grožio salonai nedirba :)

Atsakyti

Dauguma sričių dėl darbų dreba.

O dėl tos tvarkos egzminų tai taip. Pvz , vyresniam vaikui tai gal ir į naudą išeitų, o va vidurinis, tai tik egzaminus moka laikyt, gerų pažymių gaut nea.. Ir bus neteisybė eilinį kartą.. Gerai va, kad buvo pora mokyklų, kurios stojant į pažymius nežiūrėjo.

Reik ir man gal traukt siuvamąją :hmm:  Nelabai moku siūt, bet tą paprastą gal pavyktų sumeistraut.

Labai kažkaip Kerpena vis galvoj. Nes iki tokios būsenos labai netoli, o save traukt už ausų labai sunku. Tai gal tuo tarpu eisu traaukt siuvamąją.

Kaip tu, Kerpena, ar traukei savąją?

Atsakyti

Liniuk stato, zinau, kol yra pinigu dar, juk paimti kreditai bankuose.

Bet va skambinau vakar vystytojui, klausiau kaip situacija, sake jei taip ilgiau, viską stabdysim. 

Visi tikisi ir aš irgi tikiuosi kad neužtruksim 2 men.

Zodziu kiekvienam darbe savi niuansai.

Pvz.jei busi kelis men bedarbis, nemokamuose, biuliotenyje su paskolos gavimu bus keblu.

Uz savus perka retai.

Aj bet nespeliokim, jau nusprendziau palikti ateities spejimus Vaivaj ar kitai asyrologei. As paziuresiu ,,dabar padaryti nieko negaliu.

Niekas neskambina, niekuom nesidomi.

Todel sodyboj ramiau. Kazkaip apsimeti kad atostogos gal kokios😂

Atsakyti

šiandien nupūčiau dulkes nuo siuvamosios.  :) Reikia bent kelių kokių nors kaukių, o tai tuoj be jų į parduotuvę neįleis.  :unsure:

Aš nesiuvau ir nesiruošiu :rolleyes:

Pons ministeris sakė, kad galima ir šalikėliu prisidengt  :lol: Nu tai :smartass:

Sūnus šian ėjo į pardę, išsitraukė juodą pošalmį, nu toks trikotažinis vamzdis - gali užsitraukt iki kur nori  :ax:  net ir ant akių, atodysi kaip plėšikas :lol: O jau jam tai socialinis atstumas garantuotas - 2m/100kg, visas juodai apsirengęs, dar su tuo pošalmiu, ir kapišonas ant akių, sakiau tik rankų kišenėse nelaikyk, nes tikrai apsauginis policiją kvies :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 24 kovo 2020 - 17:57

Labai kažkaip Kerpena vis galvoj. Nes iki tokios būsenos labai netoli, o save traukt už ausų labai sunku. Tai gal tuo tarpu eisu traaukt siuvamąją.

Kaip tu, Kerpena, ar traukei savąją?

Dar ne.

Atsakyti

Liniuka kokia dar graži gi jokie grožio salonai nedirba :)

Padėtis kontroliuojama :D Ne be reikalo nusitamsinau, tai šaknys nenuaugs. Nagus užsilakuosiu. O daugiau nieko ir nesidarydavau :)​ 

Atsakyti

Vis planavau siuvamąją nusipirkt. Gi dabar būtų progų pramokt siūt :)

Mes šiandien buvo apsipirkt. Tai vyrui vaikišką užmaunamą flysinį storą šaliką įdaviau.
Pati su keliaguba skara. Tiesa, vieną kaukę siūtą turim :bigsmile: bet gavom, kaip jau namuos buvom.

Kacumota :4u:   :console: 

Atrodo, darbo mažiau, bet nieko gero nenuveikiu per dieną?? :rolleyes:
Vakar vieną siuntą siunčiau beveik 2val. Kol apėjau miestą ir radau terminalą laisvą bei neapstotą žioplų siuntikų :huh2:
Dar aišku kiauras juodąsias skyles, amžinai vis kuom nors šert reik :D

Atsakyti

Pliam, net pavydu, tokių gražių  maskių bus visos prisisiuvę. Įsivaizduojat kaip fainiai bus sutikt, oj, prasilenkti su tokiais madistais :D 

O kokius nors spaustukus prie nosies dedat į tas kaukes? 

Atsakyti