Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, jei taip galvoti, mes senai sergam. Visi kosejo, gerklės draskanciai, suvokiantiems biški ir skaudejo, su vyru pilnų pampiu neuzuodziam. Bet prasidėjo daugiau nei prieš mėnesį. Užsienyje nebuvom, su niekuo nedraugavom.  Tai neturėtų būti JIS.

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus tai šiandien MB gimtadienis. O aš nieko neturiu dovanų. Parduotvės užsidarė, prieš man susiruošiant ieškoti, bilietų į kokį koncertą ar spektaklį irgi nebenupirksi, nes niekas nevyksta. Jaučiuosi kvailai, bet ką čia padarysi. Vakai truputį papuošė namus, saldainių su linkėjimais pridovanojo.

Atsakyti

Nu bet rimtai Kerpena, nesigraužk dėl tokio nieko. Artimiausios šventės tokios ir bus. O dovanos... svarbu juk dėmesys.

Atsakyti

Nesigraužiu, tik šiaip bendram fone dar vienas nesmagumas.

Kažkaip iš ryto vis suima baime, negaliu susitvarkyti su savim. O vakarais būna jausmas, kad lyg gerklę ima, lyg sloga.

Dar darbo reikalų kai kuriu negaliu sutvarkyt, dėl prarasto kompo, kuris užsilenkė prieš pat visus karantinus.

Dar tas  mano sustingimas, kai bet kokio veiksmo imtis  reikia didelių pastangų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 kovo 2020 - 10:32

Oi Kerpena juk pagalvojus, dovana tai smulkmena, juk visi sveiki kartu esat, tai dabar kaip ir visada svarbiausia  :mirksiukas: 

Man labai liūdana dėl tavo nuotaikų  :4u: 

Atsakyti

aš tai pliusą radau, mezginį po metų išsitraukiau  :ax: 

Atsakyti

Kerpena, gi gali internetu kokį dovanų kuponą nupirkt (atsiųs jam į el.paštą). Pvz. pašaudymą tire. Galės per metus laiko išnaudoti. Su kodu Kaimynai Gera dovana taiko 20 proc. Negarantuoju tik, ar vis dar galioja.

Atsakyti

kerpena siunčiu daug geros nuotaikos balionėlių :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

nu tikrai liūdna dėl tavo tokių nuotaikų

Ingriga tai pasakok ką mezgi

Atsakyti

O aš turiu naują titulą  :brunette: 

Vakar mažiukas kalbasi prieš miegą su tėčiu ir klausia :

Kaip vadinasi žmogus, kuris yra vadas, bet yra moteris?

MB : vadĖ

Mažius: tai mama - vadė

Tai prisistatau :hi: :  Vadė  :lol: 

Atsakyti

o nu tai tu jau Nite tuoj ir generolė galėsi būt :D o ką turėsim savo, nereiks tetos Olgos :D

Atsakyti

Ttttttvidiniai laßiniai, katuk, tvidiniai!!!

Atsakyti

o nu tai tu jau Nite tuoj ir generolė galėsi būt :D o ką turėsim savo, nereiks tetos Olgos :D

:D jūsų pasitikiėjimas glosto mano savimeilę, bet teta Olga tegul ir toliau turi savo titulą ir karūna :lol: ot įsižeistų išgirdus LT jai prikibusį "titulą" :lol:  

O aš pasiliksiu su savo "armija", kur visi su vienodom pavardėm  :ax: 

Atsakyti