Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kad ten ir ne per karantiną tuštoka :D​ 

Tai dėl to į rimi ir einu su viltim, kad vis dar tuščia :D​ 

Atsakyti

Su laiveliu, tai man nesekas :D kažkaip neperkandu iki galo.
O jei dar "stovinčio" reik tai iš vis ... :huh2: neįmenama mislė. Ilgesnę apykaklę ir lenkt į vidų.
Sunku ką patart. Dariau tą šviežią baltą moherinį, bet ten dariau dvigubą apykaklę. Bet mano "mašininis" reikalas, daug ten visokių su virbalais nesusijusių niunsų.

Turiu du mezgiminius iššūkius :D jei pasiseks - pasigirsiu. Nesu tokių mezgusi, tad man įdomu. Nors visai menkniekiai.

O geriausias dalykas - atšilo :rolleyes: 
O blogiausia - paltas kurį iki šiol nešiojau tampa per šiltas.
Karantinas - be šansų striukę kokią įsigyt tinkamo dydžio, nepasimatavus.
Tad po kol kas, teks vaiko striukę nešiot :D niekad nebūčiau pagalvojus, kad tokia situacija gali ištikt  :D 

Atsakyti

Qqte, aš mezgisu pagal rusišką pvz. Neskaičiau, bet vaizdišksi. 4 g eilės, 4 išvirkščių eilės. Šonuose papildomai po 10 akių smailiu kampu pririnkau. Ne siuvau, bet nuo atvirų akių mezgiau. Čia tam dryžuotam violetiniam- bordo.

Dirbu online dviem etatais. Praeitą savaitę labiau nervino. Dabar tiesiog žinau, kad reikia daugiau gamint. Ir dažniau. Sesuo konsultavosi, ką per dienas gaminu. Jos tik 3 dabar šeima, mano 5. Dukra renkasi iš mano nusiųsto sąrašo :)

vakar užuolaidas išskalbiau užkabinau.

Šnd storą kupranugario užklojimą. Ir didelio čiužinio užvilkimą. Ant švarinimosi patraukė :) netikėtai.

Ingriga, kantrybės ir sveikatos :) 

Atsakyti

Ristina nu va apžiūrėjau ir taviškį, ir taip ir anaip gražu

Nu kol numegsiu iki apačios bus laiko apsispręst

Liniuka o kaip tu savo žaliai sukniai kaklą darei?

Atsakyti

Mezgiau ilgą vamzdį ir užlenkiau į vidų. Prikabinau poroje vietų tik, kad nesimatytų, nes be jokios siūlės prisiuvus matytųsi turbūt.

Atsakyti

Nu pliam. Dingo rašliava

Kažkur šiandien mačiau kaip prisiūti atviras akis prie kitos pusės. Nu tipo akis į akį. 

Aš geltonoj suknėj primezgiau, bet ten nuo viršaus ir ne laivelis

Atsakyti

Aš esu siuvus bet marudnas darbas, reik pataikyt i ta eilute kuria reik, as meginsiu megzt is kart dvigubai

Atsakyti

Labryc! Vakar mezgiau! Bet jau tuoj atšils... O mano tvidinis lašinys toks lašinys... Apykaklės diskusijas perskaičiau. Laikai visoms.

Kerpena, o čia tau.

Priedas  received_210952610246581.jpeg   38,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gadget, kokie ten dar vidiniai lašiniai  :D 

Maniškiai tai visi išorėj,visam gražume. Paslepiu nebent rūbais :D 

Pas mane nuotaikos kažkokiom bangom. Vieną dieną rami, kitą dieną panika. Bet matyt visiems panašiai.

Ir dar jaučiuosi beveik šaunuolė, nes buvau priplanavus visokios veiklos, ilgalaikės, LT. O dabar legaliai negaliu jos vykdyt. Ne faktas, kad būčiau vykdžius, bet visai smagu taip jaustis. Svarbu geri norai, ane.

Oficialiai karantinas iki balandžio 13 d. Kaukes nešiot tik rekomenduojama. Mane vis dar įleidžia be privalomos izoliacijos į LT (kai nėra simptomų). Bet kol kas kelionių neplanuoju. Nors labai rūpi dukros. Kurios tvarkosi su viskuo kokius tris kart geriau nei aš, bet vistiek norisi pakontroliuot :D 

Maisto užsipirkt ilgesniam laikui vis dar neišmokau. Randu tam priežasčių begalę, bet savigrauža nepraeina.

Mezgu mažai, matyt nerandu kabinančio mezginio.

Siūlų noras paaštrėja. Ypač kai visokius modelius žiūrinėju.

Vyriškis ryte lygino su garais šaliką, kuris buvo kartu su paltu balkone. Reik matyt paieškot kokios medvilnės papirkt, bent sukonstruočiau kažką panašaus į kaukę. Nes siuvamoji labai negudriai palikta LT.  Bet kažkaip nedrąsu po parduotuves trintis.

Ir dar turiu kažką panašaus į slogą. Gal tai jau JIS?

Va taip va gyvenu.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  pamiegojau truputį ilgiau šiandien  :wub: paprastai prieš 7 keliuosi, su vyru papusryčiauju ir išleidžiu jį į darbą.  :rolleyes: O šiandien taip saldžiai miegojosi.  :D 

Atsakyti

Aš su vyru seniai nebesikeliu. Nes metė pusryčius valgyt,.tai kažkaip be tikslo šliaužiot nebeišeina.

Bet dabar kas rytą matuojasi temperatūrą. Šiandien taip garsiai matavosi :D​  kad išsibudinau galutinai jau 7.30.

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti