Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes tai tik po kiemą pasivaikštom. Oras :wub: O jau kaip paukščiai gieda visokiais balsais :wub: 

Kerpena, išeik į lauką pasivaikščioti, dvasią pasikelsi :4u: 

Aš šiandien buvau Rimi apsipirkti. Parduotuvė pustuštė. Apsimoviau pirštines, kaukę ir ramiai apsipirkau ilgam.

Atsakyti

Man eiti į lauką gerai. Tai ir einu. Šiandien pusdienį kaip katė iš kiemo dirbau.

Atsakyti

TIK :D maniškiai ištisai valgo,o aš prie puodų stoviu. ir tai vadinasi TIK valgyt prašo :D

Oi, aš irgi pastebėjau, kad nuo puodų nesitraukiu

Ir aš panašiai jaučiuosi. Šiaip spintas gerokai labiau mėgstu tvarkyti nei stovėti prie puodų. Kai gamindavau rečiau, rodos visai pakakdavo keletos įvaldytų, šeimynos pripažintų receptų, o dabar nori nenori reikia kažkaip plėsti meniu. Stengiuosi įžvelgti teigiamą karantino šalutinį poveikį – gera proga susitvarkyti, atsinaujinti ir receptus. :ax:

Atsakyti

O aš tvarkymosi stadijos dar nepasiekiau.

Dieną darbas vis dar. Vakare jau nebesinori. Labai panašu, kaip ir kad tom dienom, kai į darbą eidavau. Tik niekur važiuot nereikia.

Receptų kažkaip ir man trūkumas. Vis tuos pačius suku. Nors internetas gi pilnas. Ir knygų turiu. Norisi greit ir paprastai. Nesuprantu, iš kur tas alkis namie sėdint.

Priedas  534586A1-8BF8-4905-97E3-7BBE7CD51AA8.jpeg   99,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš tai pastebėjau kad mūsiškiai iš namų greičiau dirba viskąderina. Kaip MB sako šalutiniais visokiais susirinkimais komandiruotėm ir komisijom neužsiima..nu ir man kažkaip darbo negausiai, galėčiau pasidaryt visus kuriems laiko vis nėr, tik kad darbe liko..reiks parsitempt penktadienį.

Atsakyti

Liniuka kattoj Rimi buvai? Bieliūnų?

Atsakyti

Aha.

Atsakyti

Sunkus tas siuvėjų darbas  :oh:  visą dieną su siuvamaja draugavau, “antsnukių” fabrikėlį atidariau.  :mirksiukas: Pavargau, bet dar rytdienai reikalų liko  :oh:  pagaliau su malonumu virbalus pasiėmiau  :wub:  Vis tik aš labai nemėgstu siuvimo  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš tai su mezgiminiu klausimu- turiu laivelį iškirptę

Kaip padaryt tą tokią stačią apykaklytę?megzt dvigubą?klausimas ar atskirt kokia pynute pvz nuo pagrindo ar gražiau tokus ištisinė būt?

Atsakyti

Tai kad ten ir ne per karantiną tuštoka :D​ 

Atsakyti

Aš tai su mezgiminiu klausimu- turiu laivelį iškirptę

Kaip padaryt tą tokią stačią apykaklytę?megzt dvigubą?klausimas ar atskirt kokia pynute pvz nuo pagrindo ar gražiau tokus ištisinė būt?

Įdomiai paklausei :D 

Jei visas daiktas lygiu raštu, man būt gražiau neatskirta.

Dviguba geriau stovės

Bet tą ir pati gi žinai

Atsakyti

Nu vat blaškausi

Jei neatskirta tada kaip prisiūt gražiai, matysis, atskyrus lengviau, bet vientisa joo, gražu. Pažiūrėjau Laces dukros baltą moherinį... :wub:​ 

Atsakyti