Gyvas bendravimas yr vistiek reikalingas, galima ir ne kartą per metus, o pvz kartą per sezoną..aš škia nenusiteikus tik nuotoliniu būdu su mezgėjom bendraut. Bet..gaila kad nebuvo Ingriduškos, Limit, Restar, Kerpenos, Katuko...
Na pirmas blynas neprisvilo.Pagal esamas aplinkybes tai labai puiki iseitis.Ir siulu neprisiperkam (kartais/beveik)
O as galvoju ar vyra ismest i balkona ar jo darbine striuke- su kolega netyciom susikeite,o as visa vakara slankioju ir bandau rast kas cia per svetimas kvapas.Ot vargstu
Kacumota, jautruole tu
Iš kitos pusės- vyrui jokių šansų į dešinę ar į kairę- iš karto kvepalus svetimus užuostum ![]()
Gadget, testas čia:
Sory,
Nu bet vakaras man yr šeimyninis. MB pareina tik po 19, tai kol pasiplepam... norėjau apie 20 val jungtis, bet galvojau, gal jau baigėt....
Ateity- junkitės bet kada. Jeigu jau nekalbėsim- nuoroda neveiks. Jei kalbėsim- rasit
Cik nereikia svarstyt. Pačios žinot, kaip smagu pasimatyt. Ypač dabar, kai bendravimas apribotas.
Nu šitąąą gal kasdien reik pabendraut, aš va jau 25 eiles panumezgiau, vietoj 18
Aš tai mezginio neturiu. ![]()
Kažkaip karantino metu nemezgiau. Kaip tik suknelę baigiau prieš pat.
Kerpena nu tai kas. Kada nors turėsi gi
Labas rytas.
Žinokit, žiūriu į skrybėlę, kurią vakar kai kas matė ant mano galvos, o šiandien matau padėtą ant printerio, ir taip šilta viduje
Geros darbingos dienos. Einu ruošti anglų namų darbų
Man blondinės perukas tokių jausmų nekelia
Tai blondinės.. TAI TIK KARŠTUS!
Iki violetinės liepsnos karštumo