Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Mezgime sudalyvaut tai pamiršau... Bet testuką padariau nakčia :) gavosi gynėja. Nu kaip pirštu akin... Taip net žiaurokai... :) matyt, labai sąžiningai atsakinėjau :D

https://charakteris.info/isfj-tipas

Atsakyti

Hi.

Sudėliojau dėlionę. Gal grįž mezgimas?

Įdomu tai, kad atlikus testą šiandien, gavau visai kitą tipą. Bet bendro vėl daug radau. Gal net daugiau nei aną kart.

Atsakyti

Aprašymai gana platūs ir įvairiapusiai, tai visada galima ką nors sau prisitaikyt :D​ 

Atsakyti

Tą patį pagalvojau.

Rusų logika nesuprantama visiškai. Kitą savaitę paskelbė visuotines atostogas. Nu. Taigi visi maus laukan, į pardes ir panašiai. Karantiną skelbia tik Maskva, t.y. uždaro viską, išskyrus maistą. 

Kaliningrado srity tik 8 atvejai. Nu.

Atsakyti

Labas rytas,

Man va vakaras zoomui nelabai. Dieną kad ir dirbu, bet visą kambarį tik sau turiu, o vakare tai visi sulenda.

Sesės draugei korona. Bet būna namie. Niekur išvykus nebuvo. Vyras jos su vaiku Santariškėse lankėsi.

Labiausia įdomu, kad Rusijoj tik tiek atvejų ir kad Baltarusijojs jau praeitą sav, buvo tiek daug pasveikusių.

Šiaip, manau, realių skaičių nėra niekur.

Mezginuką savo pūkuotą mezgu toliau po truputį pasimėgaudama. Darbo apmažėjo. Šiandien jau biliotenį uždarė. Įddomu, kaip čia bus. Išskyrus vieną darbuotoją dirbančią iš namų, nes vaikas mažas, visi kit pas mus kontoroj sėdi :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 27 kovo 2020 - 11:38

Oj, aš su daugelio kolegų interjerais/šeimomis  ir charakteriais susipažinau šiomus dienomis.

Atsakyti

Visos ir suprantam, kad ne po vieną gyvenam :) Be to, jei šeimyna įsitriukšnauja, savo mikrofoną išjungt galimą, bet bendrai merginas - matai :) Nu kai daaaa pasėdėsim namie, daugiau išdrąsės manau.

Vakar buvau pasiėmus tokius mezginius, kur reikai arba skaičiuos, arba atsimint ką buvau mezgus, arba raštą sekt. Tai tris kart bandžiau kojinę pradėt, o galiausiai ją pradėjau jau po meeto :D 

Atsakyti

Limit, o kaip tos draugės šeima?  Kaip ten viskas vyksta. Jei vienas serga, kaip ir turėtų izoliuotis nuo kitų, bet jei kartu šeimoje gyveni, tai greičiausiai jau ir jie užsikrėtę.

Atsakyti

Kerpena, biškį tekstą paredagavu savo pasitikslinus. Pasirodo, jos vyras su vaiku Santariškėse lankėsi prieš pora savaičių. Jam nieko ir vaikui nieko. Ji pati niekur išėjus nebuvo nuo karantino pradžios. Tai va tokios ir spėlionės, kad vyras iš kažkur parnešė. Neklausiau, kaip dėl parduotuvių, bet irgi vyras, matyt, buvo arba gavo per kokią Barborą  :hmm:

Atsakyti

Liniuka, 

Nu iš intraverto ekstraverto neišskaitysi ;)

Atsakyti

O kuris jau čia yra 100 procentų įsitikinęs savo intra ar extra🙂 Čia kaip apklausose: labiau sutinku negu nesutinku :D​ 

Atsakyti

O kuris jau čia yra 100 procentų įsitikinęs savo intra ar extra🙂 Čia kaip apklausose: labiau sutinku negu nesutinku :D​ 

Tai nė vienas ir nėra šimtaprocentinis kažkas :D ir atsakymai į klausimus nemaža dalim nuo nuotaikos priklauso :rolleyes: ir net negali sakyt, kad žmogus meluoja atsakinėdamas į testo klausimus - tiesiog skirtingu metu akcentuoja skirtingus dalykus :rolleyes:

Atsakyti