Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, netampyk likimo už ūsų, po tokios ligos ir atitinkamo imuniteto tikrai nerizikuok eit į ofisą :4u:​ 

Atsakyti

Aha, galvojau nueit pirmadienį dar visokių projektų pasiimt, bet gal liksiu namie.

Jogai sako nuo viruso reik imbierą valgyt, arbatas daryt. Ir ciberžolę.

Mano draugės mergaitė grįžo iš Edinburgo, universitete ten studijuoja, nes viską uždarė, nuomos nutrauktos. Turėjo visus daiktus susipakuot. Kažkokį garažą išsinuomavo, kad nereikėtų namo siųst. Prieš virusą dar vyko dėstytojų streikas, mokslai nevyko. O va kambariokė jos tai iš Irano. Nei namo grįžt, nei mokslai vykstą, už kurį tūkstančiai suploti, nei darbo dabar gauna.

Atsakyti

Tai va apie didyjį tikrinimą ir savarankišką karantinavimasi Vokietijoje. Vakar vėl lengvai kilstelėjo temp. 37.3, gerklė netai kad skauda, bet lyg kokių kurkulų būtų, lyg ir krūtinėje porą kartų sudūrė, šiandie be temp, bet gerklė dar keistoka. Neramu, ne kiek del savęs, nes bendra buklė nebloga, bet dėl to, kad pirmadienį į darbą, nenoris kitų užkrėtinėti, paskambinau nurodytu mūsų regione numeriu, sako jei nedirbi med. srytyje ir neturi kokių lėtinių ligų nieks tavęs netikrins. Stebėk save, jei 48 val. nebebus simptomų, šuoliuok į darbą. Dėl šventos ramybės, dar ir šefą informavau, jis taip pat - jei jausies geriau ateik, jei ne tada jau skambink šeimos daktarui imk biliotenį. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 27 kovo 2020 - 15:49

Sveikos  :4u:  šiandien taip smagiai su Nite telefonu liežuviais pamezgėm  :wub:  pagalvokit, kaip vis tik gerai, kad ta pandemija ne kokioj balanos gadynėje mus ištiko - kiek visokiausių bendravimo priemonių turim, galim skambintis, galim laiškus rašyti, forumuose, chatuose, videokonferencijose bendrauti  :D 

Kapseika, nesirk!  :4u:  Ir pati pasisaugok, ir kitus pasaugok - nepakeičiamų pilnos kapinės  :P 

šiandien baisiai užsimaniau ir pasigaminau silkę pataluose  :rolleyes: gal net nesu niekada gaminusi  :hmm: bet labai mėgstu  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 kovo 2020 - 16:49

šiandien baisiai užsimaniau ir pasigaminau silkę pataluose  :rolleyes: gal net nesu niekada gaminusi  :hmm: bet labai mėgstu  :D

Nori tikėk, nori ne - pas mane šaldytuve irgi silkė pataluose :D nors apie maistą nekalbėjom nė žodžio  :rolleyes: 

Atsakyti

Nori tikėk, nori ne - pas mane šaldytuve irgi silkė pataluose :D nors apie maistą nekalbėjom nė žodžio  :rolleyes: 

sekta, ne kitaip  :D 

Atsakyti

Einugamytsilkės.

Atsakyti

Pas mane ant virbalų 720 akių  :oh: Pas ką daugiau?  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 kovo 2020 - 17:20

Lace, ką ten TOKIO RAZTOKIO mezgi?

Atsakyti

Jetau, kaip silkės norėčiau, nu bet suplanavę iki pirmadienio tempt be parduotuvių.... Šiandien atvežė bulvinį maišą pašaro žuvims tai tikėkimės, kad bent kokį karšiuką atsiviliosim

Atsakyti

lace, nu dabar ir as uzsimaniau silkes pataluose :D

Atsakyti

Pas mane Girlfrend'o padelkės, daugokai tų akių, bet 700 - ų tikrai netrauks, o jei neaplenksiu, nėr ko nė skaičiuoti

Atsakyti