Limit, netampyk likimo už ūsų, po tokios ligos ir atitinkamo imuniteto tikrai nerizikuok eit į ofisą
Aha, galvojau nueit pirmadienį dar visokių projektų pasiimt, bet gal liksiu namie.
Jogai sako nuo viruso reik imbierą valgyt, arbatas daryt. Ir ciberžolę.
Mano draugės mergaitė grįžo iš Edinburgo, universitete ten studijuoja, nes viską uždarė, nuomos nutrauktos. Turėjo visus daiktus susipakuot. Kažkokį garažą išsinuomavo, kad nereikėtų namo siųst. Prieš virusą dar vyko dėstytojų streikas, mokslai nevyko. O va kambariokė jos tai iš Irano. Nei namo grįžt, nei mokslai vykstą, už kurį tūkstančiai suploti, nei darbo dabar gauna.
Tai va apie didyjį tikrinimą ir savarankišką karantinavimasi Vokietijoje. Vakar vėl lengvai kilstelėjo temp. 37.3, gerklė netai kad skauda, bet lyg kokių kurkulų būtų, lyg ir krūtinėje porą kartų sudūrė, šiandie be temp, bet gerklė dar keistoka. Neramu, ne kiek del savęs, nes bendra buklė nebloga, bet dėl to, kad pirmadienį į darbą, nenoris kitų užkrėtinėti, paskambinau nurodytu mūsų regione numeriu, sako jei nedirbi med. srytyje ir neturi kokių lėtinių ligų nieks tavęs netikrins. Stebėk save, jei 48 val. nebebus simptomų, šuoliuok į darbą. Dėl šventos ramybės, dar ir šefą informavau, jis taip pat - jei jausies geriau ateik, jei ne tada jau skambink šeimos daktarui imk biliotenį.
Sveikos
šiandien taip smagiai su Nite telefonu liežuviais pamezgėm
pagalvokit, kaip vis tik gerai, kad ta pandemija ne kokioj balanos gadynėje mus ištiko - kiek visokiausių bendravimo priemonių turim, galim skambintis, galim laiškus rašyti, forumuose, chatuose, videokonferencijose bendrauti
Kapseika, nesirk!
Ir pati pasisaugok, ir kitus pasaugok - nepakeičiamų pilnos kapinės
šiandien baisiai užsimaniau ir pasigaminau silkę pataluose
gal net nesu niekada gaminusi
bet labai mėgstu ![]()
šiandien baisiai užsimaniau ir pasigaminau silkę pataluose
gal net nesu niekada gaminusi
bet labai mėgstu
Nori tikėk, nori ne - pas mane šaldytuve irgi silkė pataluose
nors apie maistą nekalbėjom nė žodžio
Nori tikėk, nori ne - pas mane šaldytuve irgi silkė pataluose
nors apie maistą nekalbėjom nė žodžio
![]()
sekta, ne kitaip
Einugamytsilkės.
Pas mane ant virbalų 720 akių
Pas ką daugiau? ![]()
Lace, ką ten TOKIO RAZTOKIO mezgi?
Jetau, kaip silkės norėčiau, nu bet suplanavę iki pirmadienio tempt be parduotuvių.... Šiandien atvežė bulvinį maišą pašaro žuvims tai tikėkimės, kad bent kokį karšiuką atsiviliosim
lace, nu dabar ir as uzsimaniau silkes pataluose
Pas mane Girlfrend'o padelkės, daugokai tų akių, bet 700 - ų tikrai netrauks, o jei neaplenksiu, nėr ko nė skaičiuoti