Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Saulytė pazadino 7 nauju laiku

Kažkaip iśgerem teletiltu kava su mama, teta ir sese.

Apsikalbejom.

Kol vieni sedi be darbu, kiti darosi pelnus nematytus.

Gaila tu is kuriu pelnosi.

Seses darbe liepta pardavejom dezinfekuotis šarminiu vandeniu ir eiti i darba, nors yra biuliotenyje. Logistai varo su tempom. Liepiau skustis darbo inspekcijai, bet sake tikrinimu nevykdo karantino metu darbo inspektoriai.

Kazkaip stengiuosi nebekeisti nei pasaulio, nei zmoniu. Nei cia kas zino kaip bus, nei ka gali patarti.

Faktas kad gera psichine bukle bus dar naudinga

Smagu kad visos sveikos ir gyvos.

O kad be darbu, tai ka padarysi, pakeisti dabar nieko negalim.

Atsakyti

Kokie tie tinginukai? Reik gal man nusišperint kokiai vakarienei :D

tu visai kaip mano Rūta - “mama, o koks tavo šviežių kopūstų salotų receptas?”  :D 

kad čia net recepto jokio nėra - pakelis varškės, kiaušinis, žiupsnis druskos ir miltų iš akies (beriu ir minkau, kol jau tešla per daug prie rankų nelimpa), kai suminkau, atsipjaunu tešlos gabaliuką, rankose iškočioju į ”dešrelę”, suplokštinu ir supjaustau kokio centimetro storio gabaliukais. Metu į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus į vandens paviršių, dar porą minučių paverdu. Ištraukus iš vandens, pagardinu gabalėliu sviesto. Mano vaikai valgo su grietine ir trupučiu sojos padažo  :D 

Atsakyti

Pernai kai nusprendziau,kad neperku siulu ,istryniau is FB visus puslapius su siulais. Betgi pasaulis ne be geru zmoniu....yra kas pakisa panosej-"va,ziurek koks grozis" Bet bardakas ir aiskumo  beigi bendravimo trukumas pas Aida erzina Nusprendem su Niuma,kad ten pas ji mezgejos rankos labai truksta

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 30 kovo 2020 - 12:33

As nežinau Aido, net nenutuokiu kas toks, visai už sektos borto😂

Atsakyti

Man tas Aidas kažkokią atstūmimo reakciją kelia. Nei puslapio normalaus, o ir tie be etikečių siūlai ar "rinkiniai" nei į tvorą nei į mietą ant šaligatvio  :B Aš jau geriau biškį brangiau, bet tvarkingoj e.pardėj apsipirksiu :B​  

Atsakyti

Aš tai kaip tik susiduriu su senų žmonių noru gyvent. Mano tėvai, teta, jau visi virš 80, bet dažnai išgirstu  mintų - gal jau tuoj reiks mirt, bet būtų gerai dar pagyvent. Aš pati nuolat kovojanti su savo nenoru gyvent, negalliu atsistebėt.

Lace, šviežų kopūstų salotos ir tinginukai labai jau skirtingų kategorijų pavadinimai suprantamumo klausimu :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 kovo 2020 - 12:41

Lace, šviežų kopūstų salotos ir tinginukai labai jau skirtingų kategorijų pavadinimai suprantamumo klausimu :hihihi:

bet ir klausiančios labai skirtingų “svorio kategorijų” - hipsteriškas pacanopilis ir daugiavaikė mama  :D 

Atsakyti

Pastebėjimas. Prasidėjo vaikams mokykla - baigėsi produktyvus nuotolinis darbas  :oh:  Man tai kas, aš visai galėčiau varyt savo tempu, mano kūdikis tyliai ramiai sau daro ten kažkokias užduotis ir tiek. Bet va mano kolektyvas visas  :oh: iš kurio man reikia atsakymų, bendro sutarimo ir požiūrio derinimo tam tikrais darbiniais reikalais... Nu. Vedėja apskritai nuo rytojaus ima atostogas  :unsure: 

Barbora neatvežė šaldytų produktų ir prieskonių  :hmm:  Šaldytus suprantu - iš anksto surinktas užsakymas, atvežė ankstesniu laiku (atsiklausę, aišku), nes, matyt, suderino kelių užsakymų išvežimą ta pačia kryptimi. Bet kuo nusidėjo prieskoniai, kurie yra lentynoj neišparduoti - matau gi, užsakinėti leidžia - tai neaišku  :hmm: 

Siūlų vis dar neperku. Ir kaukių nemezgu. Radau atsargose (nu, turiu ir aš tokių) keletą babinaičių, pirktų be plano, bandau planus "prikergti"  :lol: 

Atsakyti

man ana karta irgi šaldytų neįdėjo tai aš sms kurjeriui parašiau kad gal maža ką gal mašinoj liko.Atskambino, sako aš jau pats pastebėjau kad nėr šaldytų (važtarašty tai buvo) tai jau sako pranešiau centran.

Su kiaušiniais tik piktybiškai vis rodo kad yra ir neįdeda ir nepakeičia, tai merginų patarta pati įsidedu kelių skirtingų rūšių, dar taip nebuvo kad visus atvežtų :)

Atsakyti

Iš tiesų tai ir mane tas Aidas gerokai nervuoja  :oh: Dar ne garantija, kad aš savo siūlus gausiu, nes sutarėm, kad atveš iki durų jo sūnus ir atsiskaitysiu tiesiai su juo.  :unsure:

šį kartą pagrindinis trigeris buvo  Schachenmayr Tahiti medvilnė, esu iš jos skarą mezgusi, labai švelnūs akvareliniai spalvų perėjimai  :wub: Anksčiau jais Kasiulai prekiavo, dabar nesu niekur pas mus mačiusi.  :unsure: Dar šilko/medvilnės miksas (50/50)  :rolleyes:

Priedas  9A6C7D36-AF76-4EB9-9731-FF2A4AFC4196.jpeg   170,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

čia medvilnė :wub:

o nuotraukoj su kokiu pūkeliu kaip kašmyras

Atsakyti

:D Lace, šitie visos sektos nužiūrėti jau senai. Tu įvaldei juos :D

Tinginėliams - varškėtukams labai padeda šlakelis aliejaus, tada mažiau miltų reikia, mažiau prie rankų linmpa ir minkštesni būna :) Mano mamos slaptas ingridientas :D Kaip sakant, šeimos paveldas.

Atsakyti