Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk tai tai vienišai močiutei ar karantinas ar ne nėr gyvenimo, bet tai nereiškia kad jinai nori jį dar porai mėnesių pasitrumpint

Paskutiniu metu gana skaudžiai supratau, kad visgi dalis bobučių mielai tą gyvenimą pasitrumpintų, kai lieka vien ligos ir vienatvė, o svarbiausia jokios vilties, kad bus geriau...

Atsakyti

nu svarbiausia dabar pačios nepavirskim dejuojančiom ir viską per tamsius akinius matančiom bobutėm.

Atsakyti

Nepavirsim :)  Nors empatija irgi vertinga savybė :4u:​ 

Atsakyti

Aš savo bobutei vis paskambinu, kur gulėjom ligoninėj kartu, pasakojau gal, iš Černobilio. Tai šiuo tarpu labai džiaugiuos, kad apsikeitėm telefono numeriais.

Pramoga jai buvo radijas ir TV. Sako, dabar tik viena tema ten. Tai sutarėm, kad tik serialus žiūrės :D Knygų nelabai mato jau skaityt. Namai sutvarkyti. Telefonas laidinis ir senas mygtukinis. Giminaičiai toli. Tikro gyvo bendravimo neliko. Sakė, ligoninėj geriau buvo. Dabar net pro langą nėr ko ciokint :D

Atsakyti

Aš savo bobutei vis paskambinu, kur gulėjom ligoninėj kartu, pasakojau gal, iš Černobilio. Tai šiuo tarpu labai džiaugiuos, kad apsikeitėm telefono numeriais.

Pramoga jai buvo radijas ir TV. Sako, dabar tik viena tema ten. Tai sutarėm, kad tik serialus žiūrės :D Knygų nelabai mato jau skaityt. Namai sutvarkyti. Telefonas laidinis ir senas mygtukinis. Giminaičiai toli. Tikro gyvo bendravimo neliko. Sakė, ligoninėj geriau buvo. Dabar net pro langą nėr ko ciokint :D

kokia tu faina  :wub: ir babytė tavo kaimyninė šauni buvo  :D 

Atsakyti

Na ką, pamokos baigėsi, reikia skubėti pietus gaminti  :oh: Mergiotės tinginukų užsiprašė  :mirksiukas: 

Atsakyti

Kokie tie tinginukai? Reik gal man nusišperint kokiai vakarienei :D

Pas mus pietums vakarykščiai Ikėjos kukuliai pomidorų ir žirnelių padaže su koše.

Atsakyti

Gyva...gyva...

Galiu paklykaut kaip pempe  :D 

Labiausia pavargo tai mano maza uodegyte-as begte tarp dvieju kambariu o ji is paskos.Ir dar papyksta,kad vaikus apsikabinus.

Gadget,pas mane irgi yra kalboje-kai dar dirbau

Mociute tik vyras beturi.paskambina vis kartas nuo karto,nes lankytoju nebera.bet  gyventi pavargus,tais tai taip.

Atsakyti

Kacumota, nu tai apie tave tai aš su niuma gi net šneku!

Atsakyti

Taigi gerai,kai ne visos kruvoj,tai yra ka apsneket  :P  Dar nebuvo kada megzt....ot laisvos dienos

Valgymui plovas numatytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 30 kovo 2020 - 12:19

uf gaivuu šiandien

vaikis sprendė sprendė matematiką, sako daug klaidų darau

nu tai ėjom į mišką galvos išvėdint :)

sutikom voveraitę :)

pietums vyram likę kotletai, man silkė

Atsakyti

O tai ne galvoji... Gyvi padarai. Cik duok liežuviu paplakt.   :P  myliu.

Atsakyti