Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, apie laiką ir sukiojimus.

Labai džiaugiuosi, kad RF nesukioja.

Jokio streso, o kadangi miegamojo langai saulės tekėjimo kryptimi, tai ir atsibundu su saule.

Dar patikdavo, tais laikais, kai važinėdavau....,kad kelionė atgal užtrukdavo 1 val.trumpiau :D 

Atsakyti

Katuk, bet užtat mums karantinas viena valanda trumpesnis bus :D​ 

Atsakyti

man rudenį, kažkur spalio pradžioj pradeda reikėt fiziškai to laiko sukimo, nu čia matyt iš pelėdų gyvenimo. Tada kai pasuka jau atsigaunu, energija atsistato, nebesijaučiu kaip maratonus kasdien nubėgus. Pavasarį labai nedžiugina pasukimas pirmyn bet jau fiziškai normaliai, pavasaris ir pelėdoms pavasaris. Žodžiu man jau geriau kai sukinėja nei kad kiaurus metus vasaros laikas būtų

Atsakyti

Na jis ir taip jums jau ilgesnis 2 savaites :rolleyes: kol kas.

Atsakyti

Mama atsiuntė tokią seną foto į tema “mokymasis namuose”  :D

Priedas  72E5495F-5BAE-48AA-85B4-703D59E43AC2.jpeg   167,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Toks keistas rytas. Aš pirma atsikėliau darbuotis. Į darbą nevažiuosiu, dirbsiu iš namų. Su direktorium per visą tą laiką esam bendravę lygiai vieną kartą, kai pinigų prireikė iš mano kliento :rolleyes:

Paskui jau kiti du išsirito skubiai, kuriems pamokos anksčiau. Rusnei šią savaitę nuo 8h. Kitą savaitę jau atostogos.

Gerai, kad savo kambariuose užsidarę, nes taip girdisi viskas. Rusnė garsiai atsakinėja intensyviai (jos kambarys be durų normalių, su tokia audinio užuolaida tik), Simas garsiai, bet ne taip intensyviai.

Didysis dar laukia. Tik 11 prasidės.

Kaip ten kažkas rašė (lyg A. Puklevičius), kad laiką ne tik viena valanda į priekį galėjo persukt, bet ir visais dviem mėnesiais šįkart :D

Atsakyti

Laba ryta :4u:

Net keista, kad po laikrodzio pasukimo savo noru prabudau anksciau nei iprasta :rolleyes:

Vaikai pamaitinti, suziureti, kad sedetu prie kompu, galima kavos :wub:

Liniuka, maniskiaiirgi naudojasi teams .

Gadget, aciu, kad galvoji :wub: teoriskai darba turiu, tik kada i ji grisim..neaisku :oh: sefas pasidalino savo nuojauta..tai be birzelio kazi..

Laukiu Lace grobio, nes kazkaip pastaruoju metu Aidas imeta tokiu, kur ir as noreciau..bet kai  pasaulis uzsidares, tai ir neperku.

Atsakyti

per tuos 2 mėnesius atsitiks ne vien blogi, bet ir labai daug gerų dalykų: Velykos, prabus pilnai gamta, pražys sodai, kažkams gims vaikai, anūkai, kažkas išmoks vaikščiot, kalbėt, bus Motinos diena, mes numegsim kažką naujo, perskaitysim naujas knygas, gal pamatysim naujų filmų, serialų, tiesiog išsimiegosim kai pavyks, suvalgysim daug skanių pietų...

kodėl norit viską prasukt?

Atsakyti

qqte, čia gi buvo juokas, nes visa gi žiniasklaida dabar į coroną susikoncentravus :)

Matėt, kad Monkevičius žada kaip ir užsieny vaikus perkelt į aukštesnes klases ir uždaryt šiuos mokslo metus.

O mano abiturientas, pasirodo,  parašė laišką švietimo ministrui praeitą savaitę :D  Šiandien gavo atsakymą , kad dėl egzaminų bus nuspręsta 2-3 savaičių laikotarpyje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 30 kovo 2020 - 11:03

Nes žmonės jaučiais nesaugiai, neužtikrintai ir negali planuoti ateities. Va tai ir nori prasukti.

Šventės ateinančios tokios šeimyninės. Bet jos bus gan vienišos. Įsivaizduok, kokia močiutė viena gyvena, vaikai atvažiuoja tik per šventes, o šįkart neatvažiuos.

Ta zaraza įsiskuo visur ir į mintis taip pat

Ačiū beje už pagyras tipo skarai.Mezgiau dabartiniam nešiojimui,ale bet niekur neinu.o kitais metais gal.nebenorėsiu :D​  Pradėjau  vakar megztinį. Raštas kažkoks sunkus pliam.

Atsakyti

katuk tai tai vienišai močiutei ar karantinas ar ne nėr gyvenimo, bet tai nereiškia kad jinai nori jį dar porai mėnesių pasitrumpint

Atsakyti

Bobutė net į bažnyčią per Velykas nenueis. Kažkaip netyčia aną savaitę įsijungiau LRT, kai rodė popiežiaus kažkokį priešvelykinį pasisakymą. Vietoj minios vienas popiežius visoj aikštėje ir bazilikoje. Toks keistas jausmas apėmė.... Net mane beveik ateistę :B​ 

Atsakyti