Labas rytas,
Olaiva, su Gimtadieniu
O jūs tas gyvas pamokas irgi stebit?
Virtualūs tortai tikrai į sveikatą kūnui
Bet neatsisakyčiau tikro
Vilniuj (pšeprašem Vilniaus rajone) ryte truputį pasnigo ir papustė, bet dabar jau nieko nebėra. Tik tamsu ir šalta.
Esu šiandien pikts kekss. Ryte sunervino dušas, kažkaip karšto vandens pritrūkau. Tada už tai atskaičiau vyrui pamokslą ir ta proga susipykom. Tada darbe sunervino, nes nukėlė man labai reikalingą apsitarimą. Tada sunervino auklėtoja su durnu laiškų, tai gavo dar durnesnį atsakymą. Ir dar net pietų nėra
Mane va net pakviečia prisijungt į pamoką
Liniuka, a nemeluoji? Aš ne apie sniegą.
Nors sniego pas mus šiandien nėr, bet vėjas nežmoniškas, niūru, tai norisi sėdėt į adijalčiką susisukus.
Kovoju su pagunda išsikepti pyragą. Kaip ir nereiktų tų saldėsių, bet įtariu ir PMS ir ta niūruma reikalauja
Nu rašiau rašiau ir išjungiau netyč. Apie pamokas ir stebėjimą. Man tenka girdėt, nes ant to paties stalo ir mes dirbam.
Nu tai trumpos tos pamokėlės pas mus ir porą kart į savaitę.
Nu bet vakar viena mamaitė pradėjo kištis ir mokytojai patarimus dalint. Su argumentu kad ji irgi pedagogė. Buvau mažumą apšalus
Aik tu sau, qqte
Va mane tas ir neramina. Pamoka, kad ir per atstumą, ir vaizdo, bet tai tik mokytojo ir jo mokinių reikalas. Suprantu, kai vienam kambary. Bet kištis taip..
Labai tikrai užjaučiu mokytojus, kuriems taip pasitaiko, nes pabandžiau save įsivaizduot mokytojo vietoj tokioj situacijoj.
Man kažkaip net nejauku būtų klausytis. Bet čia tik mano toks santykis. Įsivaizduoju, kad daugumai tėvų gal įdomu, kaip ten viskas vyksta