Galima su dilde nudildint stori, ne iki paties nago o tik spalva. Paskui su laku paprastu uzlakuot, vis maziau perejimas matosi. As taip nusiauginau apluzinejusius. Yra gi tie ilgai laikantys paprasti, su gelinio efektu. Visai neblogai laiko.
Nu buvo man nuėmę, gal savaitę vaikščiojau be lakavimo, nepasakyčiau, kad labai jau ten pašiaušta. Galima bespalviu užsitept, jei labai trukdo. Turiu kažkokio, tipo išlyginančio paviršių, tai sau nematau jokios problemos.
O kaip jūsų vyrai su šukuosenom?
Maniškis prieš pat karantiną apsiformino, tai dar pagyvens kažkaip. O toliau nežinau, žirklių neturiu, mašinkos irgi, ir nenupirksi dabar. Teks gumytes skolinti
Jo jo Gadget, int nagus....
Aš saviškį senokai pati kerpu. Turiu mašinėlę. Bet su Vilium abu tariamės, ką daryt, nes pas jį visa šukuosena. Teks bandyt ilgus surišt, o aplink- su mašinėle dviem ilgiais apvažiuot.
Maniškiai irgi prieš karantiną apsikirpo. Ekstra atveju ir aš su žirklėm galiu prasieit
kol
buvo maži kirpdavau pati.
Jo jo Gadget, int nagus....
Nu
Screenshot_20200326-215448_Instagram.jpg 117,09KB
0 Parsiųsta kartų
Galima taip pasidaryt
tik bėda su baltom pirštinėm..... aš turiu mėlynų ir violetinių
Ingriga, užuojauta😞🙁
Lace gražus mezginys!
Kerpena, tu mane baugini.... tavo mintys kažkaip liūdnai skamba..... tikiuosi tai tik karantino padariniai ir gryši į save
Kerpena, išrašau tau prisijungt į ZOOM ketvirtadienį.
Mano pirštinės juodos
Mano tokios, kaip foto
Bet aš ne ant pirštinių prieš kelias dienas manikiūrą pasidariau
Aš dėl spragos žiniose nepergyvenu, ne baigiamoji klasė, išgyvens. Mane tik mokyklos požiūris nervina. Tėvai gali užduoti klausimus per Google forms. Dauguma klausia to paties, kodėl nėra video pamokų. Administracija aiškina, kad nenori vaikams neįprastų metodų. Palieka visus įprastus - pratybas, vadovėlius, el.pratybas, namų darbus. Kad nebūtų streso. Aha, tik vieną išeliminavo - mokytojo pamokos išdėstymą
Kad nebūtų streso. Mokytojams turbūt
O aš gal visai keisčiausi mokyklomis... Jau paprasčiau pačiai vaikui temas ramiai paaiškinti (ne vyresnėse klasėse), nei gaudyti visus tuos prisijungimus, terminus kuriai dienai ką atsiskaityti, kokiu pavidalu siųsti ir t.t. Šiandien turėjau laisvadienį, bet jaučiuosi atidirbusi kaip už tėvynę... Kai dėl ligos tekdavo vaikus mokyti namuose vien pagal įrašus el. dienyne (na dar kokių šviestų užduočių iš mokytojų paimdavom), būdavo tikrai gerokai paprasčiau ir nepasakyčiau, kad grįždavo su kažkokiomis baisingomis spragomis. Vis tiek nebus tos kokybės, kaip ne karantino sąlygomis, o visa ši sumaištis, bent jau pirmosiomis dienomis, kelia didžiulį stresą.
Geroji pusė: didelė dalus Lt suprato, kad mokyti vaikus labai sunku.
Labas rytas
išsimiegojus atėjo tokia eretiška mintis mamos megztuką ardyti VISĄ
Atnarą gi galėčiau kartu su kūnu is karto megzti.
Nenoooriu šiandien į mokyklą
Vaivos mokytojai tai reiks kokį gražų laiškutį parašyti - kokia rami ir išlaikyta moteris
aš ten vien šalia būdama per pamoką kokį šimtą kartų pasiutau, o jinai net balso tono nei karto nepakėlė.