Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqut, kas ketvirtą sumezgu, jei siūlas plonas, o kojinė didesnė nei 39. Vaikiškai galima ir kas antrą. 

Nuo kojos ilgumo priklauso ane?tai jei 36 gal užteks kas 2 net su aukšta keltim. O gal didelio skirtumo ir nebus, nes koja trumpa bet plati

Atsakyti

Aš tai žinau, kodėl nemiegu :D  dar net 23 nėra.

Ir į darbą ryt nereik.

O jūs naktinėtojos :P 

Nežinau ar ryt jungsiuos. Šiandien kompas užimtas, net svyla. Dar ir dabar. Bet ryt gal nebus jokių ČP

Atsakyti

O iš telefono?

Atsakyti

Katuk o tai pasukus laiks nesusilygino?ne pagsl Maskva jus?

Atsakyti

Nou, my ne Maskva. 

Laikas vienodas buvo žiemą. 

Per telefą su mano regėjimu :mastau: nu yr šansų ale bet nepatogu.

Dar yr planšetė, tik aš jos gal pusę metų nejungiau

Bus matyt, kartais ir spontaniškai pasielgiu :flirt2:​ 

Atsakyti

Labas rytas. 

Bet tai kokia maistinė vakar vakaro tematika  :essen: 

Qqte, jau turbūt neaktualu, ale nu bet - paskutinių megztų kojinių aprašyme buvo tokios gairės: kas antrą eilę, o jei aukštesnė keltis, galima kas trečią eilę. 

Atsakyti

Rytas

Kazkaip migtelejom visi kaip meskos ziema

Atsakyti

Aš jūsų prisiskaičius šįryt mielinių blynų prikepiau :B​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Aš mokykloje su mezginiu jau nuo 8 ryto  :D Vaivai vis geriau sekasi susigaudyti sistemų labirinte, šiandien jau pati viską susiranda ir sprendžia.  :D Man tik patikrinti reikia :) 

Atsakyti

Mezgiminis klausimas: KGB

Kai mezgat kojines su tradiciniu kulnu kas kelinta eilutė sumezginėjat kelties akis?

Pavėluotai (nes vakar neskaičiau, pabaiginėjom Gero daktaro, trečio sezono naujas serijas žiūrėt). - Kas antroj.
Dabar mandra- jau antras kojines pabaigiau. Anksčiau- į jų pusę nežiūrėdavau.

10.00- mano darbo konferencija per teama; Gycio anglu zoomas.
12.30 - Gycio pirma video pamoka su ju mokytoja.

19. 00 - mezgeju Zoomas.
Vilius visa diena su kazkuo kalba, nesikisu.
Lyg ir viska susikonspektavau :D EInu toliau ataskaitai ruosti.

Atsakyti

simui šian anglų jau vyksta online, vėliau zoomas su pagrindine mokytoja, o 12 dar muzika

tame tarpe MB webexas...nu žodžiu visą dieną turiu sėdėt kaip pelė po šluota. Nieko vakare sėdės jie kaip pelės :D

Atsakyti

Qqte, spintelėse??

Labukai!

Draugutė parašė: man ramu kai as nesisveriu ir nesigadinu sau nuotaikos :D esu nepaprastai valingas zmogus-nei kart nesisveriau nuo karantino pradzios :D

Nu protinga moteris!!!

Atsakyti