Ale ir keikiatės
Qqte, ne. Numezgi nukeltas. Tada nebaigtom eilėm užapvalini kulną. Mezgi šitą dalį, kuri vienspalvė- tarp pirštų:
received_2557911457780569.jpeg 62,89KB
0 Parsiųsta kartų
Tada surenki ratu ir mezgi standartiškai. Sumezginėji kampu, vienoj vietoj. Vėl margas siūlas:
received_1068399353553134.jpeg 193,41KB
0 Parsiųsta kartų
Ingriga, ko tu vis pyksti paskutiniu metu
Kojinių maniakės
Laba diena,
Šalta kažkaip.. Nieks židinio nepakuria ![]()
Aš tą kulną visada va taip megzdavau, kaip Niuma parodė, iš nežinojimo, paskui supratau, kaip padaryt stačią, ir tas stačias man daug labiau patinka ![]()
Ingriga, atstogos, matyt, ne savo noru, kad nelinksma?
Sugundysit tuoj ir mane su tom bandelėm
Bet aš tai ne Liniuka, man vieno vieneto iš skardos tikrai nepakaks.. Kad ir kaip norėčiau, kad taip būtų, bet ave žinau.
Paskutiniu metu pradėjus vartot tas geras bakterijas, labai pilvą pūst praddėjo, ko niekada gyvenime nebūdavo. Kažin, gali būt taip, kad bakterijos netinka, ar kaip tik atsistatinėja ta visa flora žarnyne
13min info su titrais apie šių dienų aktualijas
Abelo, kaip tu laikais? Gal prisijungsi vakare?
Liniuka, kai atsėdi namie užsidarius 2sav. tau sako sėdėk dar 2 ir tam paaukok atostogas, tai tikrai nėra ko iš džiaugsmo šokinėt. Wauu kaip fainai dar 2 sav. be žmonių
Ingriga, na jo, neįvertinau
Ką mezgi?
Limit, taigi didelė šeima su augančiais organizmais, at tu tu tikra, kad tau liks daugiau nei viena, net jei ir norėsi?
Pietums šoninė. Ryte apmakalavau balzamiku, garstyčiom ir soja. Prieš pietus į rankovę valandai. Tada praardžiau rankovę ir dar pusvalandžiui. Šalia kepiau paprikas ir batatus. Valgėm su krienais ir raugintais kopūstais. Liepota
Rašiau, rašiau ir dingo
Gal einu kur į kampą pakvėpuoti
Įkvėpsiu ramybę, iškvėpsiu džiaugsmą ...
Mano draugė savivaldybėj dirba. Iki vakar buvo nuotolinius pasirašę. Vakar- visiem darbe prisistatyt. Toliau- arba biuleteniai, arba atostogos, kažkiek dirbt gali. Teoriškai- jei suformuoja užduotis nuotoliniu- gali dirbt. Praktiškai - vadovai girdėt nenori apie nuotolinį darbą. Atostogų savaitę pasiėmė. Toliau- bus matyt.
Liniuka, jei nenormuočiau, tai nieko man neliktų
Bet tokiais atvejais aš moku savim pasirūpint
Ingriga, aš be žmonių kitų, tiesa, su savo šeima (kurią kartais norisi
) sėdžiu jau daugiau kaip mėnesį. Bet nieko, man visai gerai jau
Ir mėtausi tarp "tegul tik būna darbo" ir "geriau nebūtų to darbo" ![]()
Ingriga, bet gi žmonių niekas neuždraudė
būks su jais kiek širdis geidžia - gali balsu, gali vaizdu, gali laiškais.
Na taip, apkabinti ar ranką paspausti dabar neišeis, bet kad tik tokios bėdos.