Dar mūsų krašte šaltibarščius valgo su virtom bulvėm būtinai užpiltom spirgiukais ir svoguniukais pačirškintais ir uždengus dangti papurtydavo, kad apsiveltu kiekviena bulve, jos biski subyra.
Mezgiminis klausimas: KGB
Kai mezgat kojines su tradiciniu kulnu kas kelinta eilutė sumezginėjat kelties akis?
Bendrai nors nieko nepasigendu, bet tas maistas man budavo tobulai skanus. Ir dabat skanus butu.
Mesa niekada niekada nebuvo skanu.
Va lazankos, ežiukai, šilkiniai kukuliukai, tinginiukai, varsketukai, naliesnikai, visokie cepelinu kleckai, pieniskos sriubos, makaronai - mano maistas.
Po ju tada bulves, studentu kugelis, kugelis,,bulviu blynai, bulves keptos, bulves idarytos.
Tada kruopos
Kruopu koses su sviestu, su uogienemis.
Dar būna kepti svogūnai su grietine ir juoda duona. Turbūt, geriausias delikatesas man.
Mmm.
Grietinė svieste kepintiem svogūnammmm nnnnebūtina. Ypačiai jei svogūnai - šalotų veislės.
Vienžo, ir Vienoje jaučiuosi kaip namie.
Mezgiminis klausimas: KGB
Kai mezgat kojines su tradiciniu kulnu kas kelinta eilutė sumezginėjat kelties akis?
Kas pirma (geroji)
Ingriduška grynai mano priešingybė
Man kotletai, karbonadai su keptom bulvytėm, kepta višta ar mėsos šmotas, šašlykiukai
Ir daug pomidorų ar salotų
Ar raugintų kopūstų
Gadget ta prasme?ten visos geros
Su ingriduska galiu draugaut. Gaaaaal biškį dėl košių niautumėmės, or ko važiuot sodybon, jei ir namie gerai.
O šiaip - jiesçiau mieeeesą, o ji trintų lazankes
Gadget ta prasme?ten visos geros
Nu vieną mezgi gerom ir nukeltom, o kitą - išvirkščiom.
Tai tik gerų eilėj nuiiminėji.
Čeee visos kojines mezgat???
Taip Qqciuk, nes as buvau ta kuri išimdavo mesa is koldunu ir cepelinu. Net ir suaugusi, ypac is koldunu.
Svogunai kepti su grietine skanu, zinomas reikalas.
Gadget, as jei su tavim gyvenciau tavo name irgi i sodyba nesirauciau
Bet jei gyventumem mano bute, tai dar nezinia ka reiketu gaudyt bebegancia su ciumodanu ir loptopu po pazastimi😂
Lašiniai (nu šoninė pagal šiuos laikus, bo nes man reikdavo raumenuko) su juoda duona ir svogūnu
Rauginti kopūstai su karštom bulvėm
Ir šiltas pienas su Kalvarijos juoda duona
Va mano trejetukas.
Miltinių niekad nemėgau. Tortai ir bandelės nesiskaito
Qqte, kelties tai jau šonuose? Kur ratu? Esu mezgus ir taip ir taip, kas antroj gal su aukšta keltim labiau tiktų