Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu aš galiu paprašyt panų paieškot tų sagų. Gal rastų o gal ne, nes aš nelabai pamenu nei kokio dydžio jos, nei apskritai ar yra :D Bet vistiek Omniva siųstų.

Einu dar pakartotinai paskaityt, ko reik,  kad vėl nesigautų (t)vidinis reikalas :D​ 

Atsakyti

Nu va tokios pas mane berods, bet dydžio tai tikrai nepamenu

Priedas  Screenshot_20200402-163339_Samsung Internet.jpg   64,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

(t) vidinis reikalas dar neskalbtas  :B​ 

Atsakyti

Nu aš galiu paprašyt panų paieškot tų sagų. Gal rastų o gal ne, nes aš nelabai pamenu nei kokio dydžio jos, nei apskritai ar yra :D Bet vistiek Omniva siųstų.

Einu dar pakartotinai paskaityt, ko reik,  kad vėl nesigautų (t)vidinis reikalas

gal kol kas nevark  :) man jau sportinis interesas įsijungė  :D kažkada, kai dar pirkimai internetu nebuvo toks įprastas dalykas, sugebėjau žibuoklinę šilkalpakę kažkur Lenkijoje susimedžioti ir atsisiųsti.  :B O čia - pff... kažkokios niekingos sagos  :rolleyes: 

Atsakyti

Katuk, tokių baltų aš ir pati turiu  :mirksiukas: man reikia pilkų arba rudų, arba pilkai rudų  :victory2: sakau gi - kaip saulėlydis, bet pilkos  :mirksiukas: 

Atsakyti

Lace, pajami nagų laką ir paturbini!!!

Atsakyti

Lace, pajami nagų laką ir paturbini!!!

man rodos Lace greičiau apvers internetą aukštyn kojom, nei tokiais dalykais užsiims  :ninja: 

Atsakyti

Muhahaaaaaa

Taip,. Paturbinimas nagų laku jau pavojingai arti dekupažaus  :B​ 

Atsakyti

man rodos Lace greičiau apvers internetą aukštyn kojom, nei tokiais dalykais užsiims  :ninja:

Jau apverčiau  :B užsisakiau trijų skirtingų rūšių, gal bent vienos tiks  :rolleyes:

iškepiau nuodėmingų bandelių.  :rolleyes:  Kol kas tik vieną suvalgiau  :unsure:

Priedas  6F471E0D-F184-4957-94FE-40DBF002F889.jpeg   224,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Taip,. Paturbinimas nagų laku jau pavojingai arti dekupažaus  :B 

oi ne, dekupažas kartais gali būti net gražus, o vat paturbinimas nagų laku - visiškas kičas, vertas rožinį periodą gyvenančių 12-mečių fyfučių  :D 

Atsakyti

Bandelės  :wub: 

Apsižiūrėjau, kad neturiu pakankamai miltų. Reik kurt planą, kaip gaut iki savaitgalio :)

Pas mus darbe nuo kitos savaitės prastovos :unsure: Va, ir baigės mano darbai taip netikėtai...

Niekas nieko nepaaiškino. Reik eit kažkur ieškot, kas čia manęs laukia :unsure: 

Atsakyti

LImit, kiek supratau is sunaus , esancio prastovose, tai gaus minimuma....

Atsakyti