Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien ryte pajutau, kad man truputi stogas važiuoja.  :oh:

:console: Man šiandien paskutinis lašas buvo nesužiūrėtas vienas dukros meet'as – net ne mokyklinis, o būrelio, bet vis tiek sėdžiu susmurgusi ir graužiuosi, kad mokytoja neatsiuntė pakvietimo, kad pati to laiku nepastebėjau, kad nepastebėjo dukra, kad nepastebėjo vyras. Susizgribom tik kai jau buvo metas jungtis, o vadinasi laukėme, vaikai į lauką neišėjo. Ir šiaip kažkokia intensyvi diena šiandien – daug tų virtualių pamokų, vaikai šiaip nepratę tiek prie ekranų sėdėti, pavargo, o realiai mokymosi užduočių tik dabar teks imtis.

"Antsnukių" penketą pasiuvau. :rolleyes: Apie mezgimą šioje temoje turbūt privaloma atsiskaityti, kad neišmestumėte? :D Tai virbalus ne per seniausiai irgi buvau išsitraukusi – teko greituoju būdu dukrai kepurę numegzti, nes senąją praganė per užklasines veiklas (gal po karantino dar atsiimsim), nors dabartinėmis aplinkybėmis ne baisiai jos ir reikia.

Na ką gi, apsiraminau. Sprendžiant iš garsų, pamokų ruoša namuose anaiptol nevyksta – teks sudalyvauti... :book:

Atsakyti

Seniai negaminau, bet troškinau jautieną, pabaigoje trupinau dorblue surio pelesinio ir grietinele.

Gal Gadgetas ar Lace detaliau parasys.

Atsakyti

Lace, aš tai gal ir turiu LT tokių sagų.... bet ir Danesa dirba gi.

Danesą pačią pirmą tikrinau  :unsure: bet jų puslapis - visiškas nesusipratimas, šiaip dėl paukščiuko matyt, nei kainų, nei realios galimybės prekes į krepšelį dėtis. Užsirašę, kad parduotuvė dirba nuotoliniu būdu.  :D Matyt reikia skambinti ir bandyti paaiškinti maždaug ko tau reikia  :oh: 

Radau dar kažkokias internetines siuvimo prekių parduotuves, vienoj gal net beveik tinkamas sagas, bet pristatymas 5eur  :oh: kažkaip ranka nekyla tiek mokėti už 6 sagų pristatymą  :bigsmile: dar ne “čia ir dabar” situacija, kažkas gal atsiras.  :mirksiukas: 

Atsakyti

FB Danesos parašyta, kad reik skambint į atskirus skyrius :)

UŽSAKYMAI PRIIMAMI:

FURNITŪROS SKYRIUS
📧renata.danesa@gmail.com
📧irena.danesa@gmail.com
☎️+370 (678) 85692
☎️+370 (618) 60115

AUDINIŲ SKYRIUS
📧danesa.audiniai@gmail.com
📧danesa.mail@gmail.com
☎️+370 (615) 29922
☎️+370 (601) 01383

NAMŲ TEKSTILĖS SKYRIUS
📧natalija@danesa.lt
☎️+370 (601) 66649

Atsakyti

FB Danesos parašyta, kad reik skambint į atskirus skyrius :)

UŽSAKYMAI PRIIMAMI:

FURNITŪROS SKYRIUS
📧renata.danesa@gmail.com
📧irena.danesa@gmail.com
☎+370 (678) 85692
☎+370 (618) 60115

AUDINIŲ SKYRIUS
📧danesa.audiniai@gmail.com
📧danesa.mail@gmail.com
☎+370 (615) 29922
☎+370 (601) 01383

NAMŲ TEKSTILĖS SKYRIUS
📧natalija@danesa.lt
☎+370 (601) 66649

užsakymus tai priima, bet asortimento nerodo.  :D skambini ir sakai - “man reikia sagų, tokių kaip saulėlydis, tik pilkų”  :D  ir visiems viskas aišku  :B 

Atsakyti

Jei jau jie taip dirba trečia savaitė, tai kažkaip turi išsiaiškint :)
El.paštu/FB žinute tokiais atvejais gal patogiau... foto gali parodyt.

Atsakyti

Jautieną su pelėsiniu sūriu tai jau iš atminties gaminu, su savom interpretacijom turbūt.  :D paprastai stengiuosi iš vakaro pamarinuoti - supjaustau 1cm storio pjausneliais, pabarstau druska, pipirais ir užpilu pienu. Gaminimas toks - ant sausos keptuvės arba storadugnio puodo (a la Zepter) be jokio riebalo apkepu jautieną, sudedu į puodą, užpilu riebia grietinėle ir troškinu kokį pusvalandį ar kiek daugiau ant nedidelės ugnies. Pabaigoje sudedu apie 100g  pasmulkinto mėlyno pelėsinio sūrio, palieku ant ugnies, kol sūris išsilydys.  Skanaus!

beje, man tokiu būdu pagaminta skani ir vištiena, ir kiauliena.  :rolleyes: 

Atsakyti

Jei jau jie taip dirba trečia savaitė, tai kažkaip turi išsiaiškint :)
El.paštu/FB žinute tokiais atvejais gal patogiau... foto gali parodyt.

aš matyt esu išlepinta internernetinė šopoholikė su dideliu stažu.  :rolleyes: man tokie prieštvaniniai pirkimo metodai kelia atmetimo reakciją  :D  bent kol kas.  :P Užeitų reikėjimas kaip š..t, susiorganizuočiau ir tokiu būdu.  :D 

Atsakyti

Dar būna ragų sagos, kaziuke vis matau. Va jų puslapis, tik jokio aiškumo, ar dirba šiuo metu.

http://www.sagos.lt/lt/produkcija/3

Atsakyti

Kasiulai turi sagų ir internetinę parduotuvę. Gal ten pavyks rasti?  

Atsakyti

aš matyt esu išlepinta internernetinė šopoholikė su dideliu stažu.  :rolleyes: man tokie prieštvaniniai pirkimo metodai kelia atmetimo reakciją  :D  bent kol kas.  :P Užeitų reikėjimas kaip š..t, susiorganizuočiau ir tokiu būdu.  :D

#metooo

Muhahaaa

Neradau tokių sagų. Mažų kriauklinių - pusmaišis!!!

Atsakyti

Ir mane atpurto neaiškūs pirkimai ar koks keistas bendravimas :)
Net nesuvokiu, kaip gan dideli pardavėjai neturi normalių internetinių parduouvių :huh2:

Atsakyti