Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O NT sektoriaus paskutines naujienos yra tokios. Vakar bendravau su Klientu vadybininke banko. Kliento prasymu, nes pastrigo banke 

Bankai sugrieztino skolinimasi, nebeteikia paskolos daugumai sektoriu, pvz.lakunam, tarnautojam ir t.t.

Inasas pradinis padidintas nuo 15% buvusiu, iki 20% ir kruva kitu dalyku susijusiu su biulioteniu, nemokamom ir pan.

Bet gal kai visi gris prie darbu, viskas vel stos i ankstesnes vezias

Atsakyti

Ingriduska-nemanau, kad ir iki tol tau buvo lengva. Neplaukė sutartys upėm.

Negrįš taip greit į vėžes ir po visko, visi bus atsargūs. Bet bus kitos galimybės ir kitos vėžės.

Lace, aš tai gal ir turiu LT tokių sagų.... bet ir Danesa dirba gi.

Dar apie tuos Zoom. Reikia parsisiųst kažką?

Atsakyti

Ir dar pagalvojau, kad ne visur tie rusai kvailai elgiasi. Pvz kad ir ta info per garsiakalbius. Du kartus per dieną garsiai visiems aiškina, ką daryti, ko ne. Tai net ir bobutės girdi. Ir vaikai. Ir nuolat kartojant tas kaip ir įpročiu patampa.

Nežinau, kaip kaimuose. Net įdomu pasidarė

Kaune parkuose irgi važinėja su garsiakalbiu ;)

suknelė numegzta, reik imtis kažko naujo :)

Atsakyti

Olaiva, gal boba papozuos?

Atsakyti

Olaiva, gal boba papozuos?

baba karantinuojasi garaze :D pirmad bandysiu as ja apsirengti,kai atsils, nes kol kas orelis ne koks...

Atsakyti

Katukai, taip, isivesk i google Zoom. Instaliuokis i telefą ar kompą, kur nori. Paskui mūsų kambarėly bus nuoroda- pakvietimas prisijungti pokalbiui. 

Atsakyti

Aš tai kreipiuosi į tas, kurios turit sagų drakius  :4u: gal pas kažką yra užsigulėjusios 6 pilkos kriauklinės sagos kokių 2-2,3 cm skersmens.  :unsure:

:mmm: tokių didelių neturiu  :mmm: tik mažos, gal koks cm :unsure:

Atsakyti

Aš tai nieko neinstaliavau. Ėjau per pakvietimo į mytą nuorodą ir su viskuo sutikau :D 

Jei daug mūsų susirinks, darysime mytus sekcijose :D​ 

Atsakyti

Tilpsim :D arba dažninsim :D 

Pasirodys, kad pradėsim bendraut dar dažniau, nei įprastai. 

Vis tiek vienos daugiau mezga, kitos daugiau kalba. 

Atsakyti

Eisiu į kitą kambarį, kad vėl violetinė nebūčiau :D​ 

Atsakyti

Kažkokua as šiandien ilgesinga.

Ilgiuosi gyvu susitikimu.

Labai laukiu to zoomo, nors tiek gausiu laimes.

O siaip po karantino visas kviečiu pas save i butą. Visada norėjau, bet atrodė kad gal nelabai čia tas mano butas tinkamas, tai dabar dzin butas. Išgyvensit. Svarbu susieiti, kalbet vienai per kita, matuotis, juoktis ir džiaugtis.

Valgiau šiandien šnicelį ir kopūstų agurkų salotas. Buvo labai skanu.

Šnicelis sojinis.

Bet prisiminiau kad būtent šnicelis būdavo valgomas, dar kotletai ir ta jatiena su pelėsiniu sūriu kur Gadget šiandiena gamina.

Aš tą receptą pirmą kart iš Laces išgirdau, pagaminau ir buvo tikrai gerulė.

Nu jus turit patirties su tais Zoom as va mokysiuos.

Katuk tu teisi 100 oroc.neplauke, lengva nebuvo.

Žiūriu kažkoki filma senivini alia apie šnipus kokiais 1920m

Gražūs vaizdai, aktiriai, rūbai.

Kavos gėrimo ritualai.

Atsakyti

Labos. Priminkite man ta pelėsinis jautienos guliašo receptą. Anakart dariau, skanu buvo, gal reik vėl pagamint. Į zoom jaučiu bandysiu jungtis. Iš kažkur. Vėl viena su trim gyvenu, bet jau mute mygtuką radau.

Atsakyti