Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jei pagal Nitę, tai visas pasaulis būtų unisex :D  Bet kaip gerai, kad nėra, nes man moterys gražu :D​ 

Aha :lol: aš jau kitam lygmeny :new_russian:

Atsakyti

Icordinu. Raitosi. Bet aš naiviai tikiuosi kad skalbimas išgelbės.

Atsakyti

Ne paskutinėje vietoje ir taisyklė +1 cm -1 kg vizualiai. 

O bet tačiau aukštakulniai nesveika, trumpėja blauzdos raumenys. 

Kaip ir viskas gyvenime nebūna vienareikšmiškai :D​ 

1 kg :blink: apie -1 proc nuo mano svorio :hmm: fyyygnia, net neverta vargintis :lol:

Atsakyti

Mano mažiukas daro bumbuliuką iš siūlų :oh: o jau dejonės  :lol: jaučiu bus lengviau pačiai padarytm nei klausytis  :lol: 

Atsakyti

Mano mažiukas daro bumbuliuką iš siūlų :oh: o jau dejonės  :lol: jaučiu bus lengviau pačiai padarytm nei klausytis  :lol: 

Cic nedaryk. Padejuos ir nustos :) man beveik viską norisi už vaikį daryt kad tik rami galva būtų :)

Atsakyti

Man aukštakulniai gražu....kaip interjero detalė :D

Priedas  3D56C24C-C161-471B-BA64-67F444AF1B70.jpeg   131,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Cic nedaryk. Padejuos ir nustos :) man beveik viską norisi už vaikį daryt kad tik rami galva būtų :)

Klausau, tamsta mokytoja :D 

Brolis nuėjo "pagelbėt" - sėdi, kontroliuoja :D

Atsakyti

Man aukštakulniai gražu....kaip interjero detalė :D

Dulkes valyt :huh2: galima gražesnių objektų rast :D be to, 42 dydžio aukštakulniai ne toks jau ir šedevras :lol:

Atsakyti

Grįžtant prie grožio.

Nite, na tu auskarus nešioji gi? Nešioji. Kai juos renkiesi, juk jie ausyse nebūna? Tai kaip įvertini jų grožį? 

O jei moteriškė tavo akiraty su aukštakulniais ir suknele, tai matai tik moteriškę, kurios grožio nevertini. Bet jei ji su auskarais, tai aišku,kad pastebi tuos daiktus ir pagalvoji, gražu ar ne? O jeigu ji su kokiais nors gražiais kedais,tavo skoniui gražiais,tai kažkaip gi pamatai. Tai greičiausiai pamatai ir aukštakulnius,tik iškart igmoras užsideda-nedomina.

Nu bandau tiesiog suvokti, ką reiškia neegzistuoja :D​ 

Atsakyti

Dulkes valyt :huh2: galima gražesnių objektų rast :D be to, 42 dydžio aukštakulniai ne toks jau ir šedevras :lol:

Šiaip.įdomu. tais gūdžiais žemų trūlikų laikais, kur gavai 42 dydžio aukštakulnius?

Atsakyti

Man tai atrodo menami tie aukštakulniai trūlikuose :D o ir šiaip su metais viskas hiperbolizuojasi, trūlikų lubos žemėja, o pats aukštėji :D​ 

Atsakyti

Šiandien tai atrodo, kad visą dieną tik pamokas ruošiau ir prie puodų stovėjau  :frusty: Laukiu vyro grįztančio, gal išlįsim kokį ratuką per sodus prasukti  :bigsmile: 

vakarienei didelį puodą tinginio balandėlių priviriau, tikiuosi, kad ir rytdienai užteks.  :unsure: 

Atsakyti