Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Grįžtant prie grožio.

Nite, na tu auskarus nešioji gi? Nešioji. Kai juos renkiesi, juk jie ausyse nebūna? Tai kaip įvertini jų grožį? 

O jei moteriškė tavo akiraty su aukštakulniais ir suknele, tai matai tik moteriškę, kurios grožio nevertini. Bet jei ji su auskarais, tai aišku,kad pastebi tuos daiktus ir pagalvoji, gražu ar ne? O jeigu ji su kokiais nors gražiais kedais,tavo skoniui gražiais,tai kažkaip gi pamatai. Tai greičiausiai pamatai ir aukštakulnius,tik iškart igmoras užsideda-nedomina.

Nu bandau tiesiog suvokti, ką reiškia neegzistuoja :D​ 

Būtent užsideda ignoras :D t.y. aš matau aukštakulnius, bet neanalizuoju kokie jie, kaip jie dera prie kitų drabužių, kaip jie tinka savininkei ir pan. Kai matau kedus ir man gražu, tada apžiūriu - kokie kedai, iš ko, kokios detalės, raišteliai ir kt., prie kokių kelnių, kojinės/be kojinių, kokia rankinė, net ir auskarus galiu apžiūrėt :mirksiukas: nors jie ir toli nuo kedų :D

Su auskarais dar kitaip - daug nešioju, turiu įvairių: dydžių, spalvų, stilių prasme ir juos labai paprastai vertinu tiktų-netiktų prie veido ir prie stiliaus. Nu ir auskarai gi kaip batai galima pasimatuot :D ir kaip ir su batais - iš anksto žinau, ko nesimatuot, nes netiks niekaip ir niekada :rolleyes:

Atsakyti

Šiaip.įdomu. tais gūdžiais žemų trūlikų laikais, kur gavai 42 dydžio aukštakulnius?

tais gūdžiais laikais aš dar į 41 laisvai tilpdavau :D

Man tai atrodo menami tie aukštakulniai trūlikuose :D o ir šiaip su metais viskas hiperbolizuojasi, trūlikų lubos žemėja, o pats aukštėji :D​ 

:D gal :D bet kur tu eidavai ir ką veikdavai, kai tau buvo 15 :rolleyes:

Aš iš Žirmūnų važiuodavau troliku į centrą, šliaužiodavau gatvėmis, rūkydavau ant suoliuko Černiachovskio aikštėj, aišku, apsirengus ir apsiavus viską ką turėjau gražiausio :lol: aj nee, rūkyt aš šiek tiek vėliau pradėjau  :lol: 

Atsakyti

Ingriduska, aš tau gal siūlus galiu pasiūlyti  :hmm:

pameni šita Rūtos megztuką?  :mirksiukas: 

Priedas  48E63E05-2597-4EE5-9C3E-3CFBB0689D44.jpeg   162,08KB   0 Parsiųsta kartų

Aš ten du siūlus kombinavau, tas pagrindinis (nemocherinis) toks žaliai garstyčinis. Sudėties nepasakysiu, kažkoks pusvilnės miksas, bet nešiojosi neblogai. Man atrodo, kad aš jo nemenką likutį turiu  :unsure:

Priedas  BF075E98-BBCF-4721-B5FA-9D588596D569.jpeg   244,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nite :D 

Norėčiau pamatyt tų laikų kokią fotkę. Su Nite žinoma

Man rodos ir 41 išmieros aukštakulniai ne itin lengvai randami buvo

15-16 os metų aš nešiojau megztus sijonus. Ir dar iš golfų pasidarydavau.

Bet vat batų kulnas tai max kokie 6cm buvo. Virna padružkė, metais jaunesnė vaikščiojo su gal 12 cm kulnais. Nu ir dabar dar pamenu, kaip man skausmingai ji žiūrėjos. Vat nuo to vaizdo visai neisnorėjo išbandyt pačiai :D 

O vat studijų laikais grupiokė su tokiais varinėdavo. Tai ką tu-gražu žiūrėt,net kartais skolindavaus iš jos :rolleyes:  ir vat su jos skolintais aukštakulniais ir MB suviliojau :D 

Atsakyti

Nu jo mano kaime trūlikų nebuvo. Bet buvo pazikai :D​  

Atsakyti

Nite :D

Norėčiau pamatyt tų laikų kokią fotkę. Su Nite žinoma

nu su fotkėm tai dar labiau švach, nei su aukštakulniais, kuriuos "gaudavom" kaip ir visus kitus geresnius  daiktus tais laikais - kažkur kažkaip, turgūs, pažįstami ... mano mama turėjo tokią draugę, kirpėją kurios klientės aktyviai viena kitą puošdavo, o dar ji turėjo giminių Lenkijoj - tai kažkaip buvo neblogas daiktų gavimo kanalas :rolleyes: mano aukštakulnių etapas buvo neilgas, nes atsitiktinis :D

O fotkės iš tų laikų :hmm: mano klasiokas fotografavo - tai arba su uniforma, arba kokioj ekskursijoj su džinsais :D juostas ryškint nešdavom į laboratoriją Gorkio gatvėj  :rolleyes: 

Atsakyti

kaži kodėl dabar aplink vien kablų reklamos :D  kompe, turiu momeny

Atsakyti

Man tai sm reklamuoja dvigules lovas ir nėščias moteris :D Matyt po vakarykščių atspavių  :D​ 

Atsakyti

Šampūnas ir plytelės :D

Atsakyti

Aš vis dar tikiuosi 3 savaites neiti i parde. Tai surikiuota šaldytuve viskas pagal galiojimus. Viena pusė jam, kita jai😎😂.

Bet mano vyrui nusispjaut, jis nori ko nori, o ne kas baiginėjasi😂. Tai valgo tepama sūrelį, o ne paštetą.

Šiaip paštetą mėgsta ir pusryčiavo gal antradienį, tai kitas rytas kada ponui noretusi pašteto neatėjo dar😎.

Neketinu mest gero maisto. Bet paštetas geras būtų buvęs nebeilgai😉.

Buvau nutarus ryt daryt virtinukus, bet kad Lace padarė šiandien, tai galvoju padarysiu ir aš vakarienei.

Nu va ramu, paštetas sunaudotas, o dar ir mano vyrui virtinukai su kepenėlėmis yra patys pačiausi iš visų.

Su bulvėmis mūsų krašte niekas nevirė ir nebuvau apie juos girdėjus, kol kartą neužmačiau šaldikly pardės prie koldūnų.

O  rūkytos dešros, likusios nuo kopūstų troškinimo, nes ne visas sudėjau, pasitarnavo vietoj šoninės spirgiukam.

Vsio. Kol kas pagal planą.

Vakarienė pagaminta.

e528269c7e5e.jpg

Lace, siūlai tikrai panašūs spalviškai į tokius kokių noriu.

Tas mano daiktas jaučiu vien iš jų nepavyktų, ar pavyktų, čia plonumo prasme?

Tu apžiūrėk, daugiau supranti.

Atsakyti

Man net baisu pagalvot apie koldūnų  darymą. Jau vien kiek darbo. O dar tešla visur limpanti, viskas apsimiltuoja ir po to net po nuvalymo dar balta  būna. :bijau2:

Atsakyti

Kerpena, aš visada darau pati.

Koldūnus, virtinukus, čeburekus, kibinus

Beje man jie padidaro labai greit, nusivali greit viskas, aš neužtrunku.

Man lengva

Atsakyti