Pusryčiams karšti sumuštiniai orkaitėje su kumpeliu, mocorelos sūriu, pomidorais, alyvuogėmis ir peporoniais. Apsirijau. Jau ir žagarėliai taip nebvilioja.
Pasniką pražiopsojom. Bet kaip mama sako, kad tik tokie griekai.
Išėjau vadinas terasos tvarkyti, ir nutūpiau ant supynės. Kad dar kas mezginį atneštu.
Gerai Liniuka, kad priminei apie cukinijas, reik ir man susiorganizuot.
Kerpena, tai permaliau varškę ir net du kartus
Laba ![]()
Kacumota dalinkis please receptu, aš žagarelius lyg tik ir varškinius žinau, nors ir to neturiu patikimo recepto, o ir varškės. Jėtau kai noriu žagarelių, šimts metų nevalgius
Kapseika, jei megsti ne traskius zagarelius, tai sieeeeee mano favoritai, o ir ingridientai paprasti
Visa paslaptis, kad uzmaisyta tesla reik palaikyt saldytuve. http://aguonele.blog...reliai-nr2.html
Pietums saltibarsciai, vakarienei jei netingesiu kepsiu Krufinus ![]()
As tokie Kryfinai??
Kapseikos vokiski patiekalai bus kada daromi. Ypac ta plona mesa su salto rukymo sonine ir ka ten dar deti??
Kepti keptuvej? Baisiai idomus nenuvalkiotas dar receptas
Kapseika grizau i tavk posta ir ekrano print skryna pasidariau.
Tik jautienos kuri vieta ten pjaustoma?
O mano mama ta daikta iš kurio karbonadus mušai, vadina palendricą😂😂😂
Pražiosojau kapseikos posta su patiekalais
O mano kaime tą mušama mėsą vadinama salsalsonu
Salsisonas, pas mus kazkodel patampa kai išrūkomas😂😂😂
Aj dar šniceliai pas mus iš faršo plonai išploti džiuvėsiuose išvokiuoti ir gausiam aliejaus kiekį apvirti apkepti
Jei musti, tai karbonadai
Pradėjau mezginį platint ir abejonės apniko, ar gerai gausis/atrodys pridėtinės iš tarpų moherai
O tai kaip tu nori pridėt?
Galima iš vienos akies dvi megzti, t.y. vieną mezgi iš galinės sienos kitą iš priekinės, gaunas tokia persukta. Bet ir iš tarpo aš persuku, skylės nebūna.
Bet šiaip seniai mezgus gryną moherą, galiu ir nežinot ko nors