as siandien nesdama teciui vaistus ir maista, irgi "gailejausi" rukanciu vyriskiu
eina, kauke ant kaklo , dumu debesas saugo nuo virusu ...
as siandien nesdama teciui vaistus ir maista, irgi "gailejausi" rukanciu vyriskiu
eina, kauke ant kaklo , dumu debesas saugo nuo virusu ...
Nu ir niekas perdaug nesiartina
prie tokių garvežių
O šiaip įdomu, nors turbūt atsekti neįmanoma.
Ar daug užsikrečia tieisiog prasilenkdami?
Aš tiesiog laaabai nemėgstu kaukės ant veido
todėl bandau rast pasiteisinimų jos nesidėt
aga
O šiaip įdomu, nors turbūt atsekti neįmanoma.
Ar daug užsikrečia tieisiog prasilenkdami?
Aš tiesiog laaabai nemėgstu kaukės ant veido
todėl bandau rast pasiteisinimų jos nesidėt
sedint namuose kaukes detis nereik ;)
Reikia daugiau nei 15 min. šalia būt, kad apsikrėsti. Nebent nusičiaudės ar apkosės. Vien nuo prasilenkimo tai šansų beveik nėr.
Pasėjau salotas, krapus ir burokėlius.
Pavasario galia. Prieš 3 dienas šitas augalas buvo tik paprasta cukinijas sėkla su čiut išlindusiu daigeliu mamos pilve
Ta prasme perpjovus cukiniją radau gyvą sėklytę.
Dailus augalėlis.
Suprantu, kad nebuvo planuota, bet šiaip sėti cukinijas turbūt dar ankstoka, ar ne? Aš net dėl agurkų baiminuosi – maniškiai jau bando tikruosius lapelius leisti, o kelionė į šiltnamį jiems dar tikrai greitu laiku nenusimato, gal dėl visa ko dabar iš naujo pasisėti? ![]()
sedint namuose kaukes detis nereik ;)
Tai ir sėdžiu
Bet labai lauko pasiilgstu.
Nors kaip ir minėjau, pas mane dar neprivaloma. Užtat tik 100 nuo namų gali nueit
Nu žodžiu-man tik duokit pasikabinėt prie ko nors
Cukinijos, aguročiai ir moliūgai į dirvą sėjami, sodinami gegužės mėnesį. Nebent po plėvele ir anksčiau. Jie bijo šalnų.
Aš tai iš principo nesuprantu kaip gali būti kaukė privaloma, kai jų neįmanoma nusipirkti už teisingą kainą ir kai ta kaukė nė velnio nepadeda jei nečiaudai.
Žinau, kad ankstoka cukinijai. Bet tikiuosi bus šilta, o jei ką pridengsiu.
Cukinijos, aguročiai ir moliūgai į dirvą sėjami, sodinami gegužės mėnesį. Nebent po plėvele ir anksčiau. Jie bijo šalnų. Aš tai iš principo nesuprantu kaip gali būti kaukė privaloma, kai jų neįmanoma nusipirkti už teisingą kainą ir kai ta kaukė nė velnio nepadeda jei nečiaudai.
O kas yra teisinga kaina?
Kainas reguliuoja rinka. Nu arba valstybė ![]()
Užsisiakiau prieš savaitę as kiniečius. Šiandien jau Maskvoj. Turėčiau gaut kitos savaitės vidury į čia. Tai sakyčiau ir ten biškį užkėlė kainas. Jei gerai pamenu 17 eurų už 50 vnt.
Beje, net pažiūrėjau RF. Tai irgi panašiai kaip LT. 50 vnt apie 50 eurų.