Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Būdai abu žinomi ir naudojami, tik kaip elgsis gryna plona  :hmm:  na tikėkimės kad nereikės ardyti  :B 

Atsakyti

Pradėjau mezginį platint ir abejonės apniko, ar gerai gausis/atrodys pridėtinės iš tarpų moherai   :hmm:

Tikrai gerai.

Mezgiau gi tą pilką megztuką.moherinį.

Atsakyti

primink kokį  :hmm: 

Atsakyti

As tokie Kryfinai??

Ingriduk, alia krusuano giminaiciai :D

https://www.google.c...iw=1440&bih=729

Atsakyti

Katukai:

'iš principo viešoji vieta yra bet kuri vieta už jūsų namų ribų, kur jūs galite sutikti kitų žmonių, – ar vidus, ar laukas, jokio skirtumo. Jei gyvenate nuosavame name, jūsų kieme kaukė nebūtina, automobilyje nereikia, jei esate miške vienas – nebūtina. Bet darbe, gatvėje, laiptinėje ar dar kur nors, kur galite sutikti kitų žmonių, kaukę dėvėti privaloma“, – sakė G. Surplys.'

Atsakyti

Katukai:

'iš principo viešoji vieta yra bet kuri vieta už jūsų namų ribų, kur jūs galite sutikti kitų žmonių, – ar vidus, ar laukas, jokio skirtumo. Jei gyvenate nuosavame name, jūsų kieme kaukė nebūtina, automobilyje nereikia, jei esate miške vienas – nebūtina. Bet darbe, gatvėje, laiptinėje ar dar kur nors, kur galite sutikti kitų žmonių, kaukę dėvėti privaloma“, – sakė G. Surplys.'

ačiū :D

nors man kaip ir neaktualu.

bet iš kitos pusės, jeigu miške, na gerai - miesto parke? kol einu vienas ok, bet jei pamatau ką nors, turiu staigiai užsidėt kaukę? bet realiai tai neteisinga, negalima tos kaukės tąsyti tai nuo tai ant veido

nu žodžiu, man kaip matematikui, norėtųsi daugiau tikslumo,

dar viena situacija.

nuosavam name, aš savo tvoros pusėj, kaimynas savo, kalbamės sau ant tvoros pakibę, atstumas mažiau  metro tarp mūsų. kaukių nereikia, nes kiekvienas savo kieme. bet socialinis atstumas neišlaikytas. tai gal sakyčiau vistik svarbu atstumas, o ne skuduras ant viedo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 10 balandžio 2020 - 15:23

dar viena situacija.

nuosavam name, aš savo tvoros pusėj, kaimynas savo, kalbamės sau ant tvoros pakibę, atstumas mažiau  metro tarp mūsų. kaukių nereikia, nes kiekvienas savo kieme. bet socialinis atstumas neišlaikytas. tai gal sakyčiau vistik svarbu atstumas, o ne skuduras ant viedo

O argi kas sakė, jog atstumas nebesvarbu? :hmm:

Atsakyti

kiekvienas turbūt turim saugotis, niekas kitas neapsaugos juk. nelabai turbūt ir yra kabančių ant tvoros, nesi visi nori tos koronės išvengt ir laikosi protingų atstumų. apie penCinykes, kurios,anot jų, jau ir taip tuoj mirs, nekalbu...

Atsakyti

Ne ten akcentas. 

Aš už saugų atstumą. Ten kur jo.neįmanoma laikytis-kaukės. 

O ne už kaukę ten, kur praeina vienas žmogus už 5 ar daugiau metrų.

Atsakyti

Manau šita kaukių taisyklė įvesta tiem kurie nemato reikalo jos dėtis kur ir nėr galimybės atstumo laikytis. Nu nes neabejoju kad yra gi tokių... Tai lengviau tada ir baust kai yra nutarimas. O šiaip apie aklą laikymąsi: vaikštom lauke, ein motera su vienkartinėm pirštinėm, vežimą stumia. Vienoj pirštinėtoj rankoj telefonas. Ir aišku jis prie ausies...nu ir prie veido. Iš kart už moteros mašina važiuoja, sėdi už vairo diedas su pirštinėm..rūko...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 balandžio 2020 - 16:49

katuk, taigi pati sakai, jei pamatai zmogu, reik kauke uzsidet, paskui norisi  nusiimt, o tai blogai... tai pati ir atsakei kaip daryt. uzsidedi ir eini i parka, ir nebijai, jei pro sali  praskries dviratininkas  su virusu kometa, ar is krumo islis pencinyke....netiketai priartedama , nes nepastebejo taves is uz krumo ...

Atsakyti

Aha, o kaip su kauke parūkyt? :D 

Iš tos pačios serijos netinkamų nešiojimų. Bobutė laukia autobuso. Kaukė ant burnos,bet nosis neuždengta.

Atsakyti