Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Su Šv. Velykomis jus ir jūsų šeimynas.

Atsakyti

Gadget kodėli taip sakai?

Mano desertas man skanus 10 balų

Užtat neramu ar Kerpena neišbrokys.

ea50c94ddd34.jpg

Atsakyti

Mano labai trupa ir toks sausokas. Panašu, kad nelabai paklausos turės. Tai turėsiu pati visą kilą suvalgyti. Nes šeima apsirūpinusi ir kitokais desertais.

Atsakyti

Nu va o aš pagalvojau kad gaila nepasidariau tos paschos, būč norėjus.

Atsakyti

Nuo ko ji trupa įdomu tau ?

Kiaušiniai, sviestas, riebi varške. Skaituk vien riebaliukas, kuris viską sujungia, padaro kremišką, gal per mažai išsilydė masė, dėjai 10 kiaušinių kaip reikia, sviedto 300g.?

Net tofu netrupa man, kremiškas šilkinis.

Atsakyti

af9326218776.jpg

Atsakyti

Viską dėjau pagal receptą, tik cukrų pakeičiau saldikliu.

Atsakyti

Kerpena o kaip pats skonis?kokį saldiklį dėjai?

Atsakyti

Nepavykusius/nepatikusius patiekalus galima ir išmest. Pvz.  šių dekupažuotų kiaušinių (#priekoprivedakarantinas) valgyti nesiruošiu.

Priedas  Screenshot_20200412-130348.jpg   97,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu matyt bus kalta ne nuotaika, ji zaraza gali bet kokį patiekalą sugadinti. Maisto gamyba mėgsta ramybę, džiaugsmą ir visokius kitokius gerus polėkius. Gaila kad nesigavo.

Bet užtat kaip man smagu kad gavosi iš tofu ir be kiaušinių. Veganiška pascha. Turėsiu dar vienä skanų kavos palydovą. Nes gavosi nepriekaištingo skonio ir tas kreminis šilkas glostantis gomurį yra pavojingas tuom kad lengva padauginti😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 12 balandžio 2020 - 13:35

Desertas.

Vartojamas desertiniais kiekiais.

Napoleonas. Naminis. Sulaistytas bruknių trauktine.

Priedas  received_775644639631756.jpeg   110,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Bruknių trauktinė geriausias ingredientas jame!

Sveikos! Būkite ir likite! Su atgimimu! 

Man su virtuve vieną dieną eekas, kitą jau nebe. Sakot nuotaikos kaltos :hmm:  gali būt ir rankytės ir šiaip kreivas mąstymas. Nusibeldžiau į pardę, grietinėlė buvo tik 20 proc. Kodėl aš naiviai galvojau kad ji susiplaks. Nė velnio. Pusę nakties kažką būriau, želatinas makalavau. Aišku kad bus neočen. Gerai kad bent visi savi.

Dar nepaisant to ir biskvito nedakepiau...

Tai net ir nerodysiu šedevro. 

Kiaušinių irgi nemarginau... 

Kur tos geros nuotaikos rasti, a? Reiks eit gal koronos pasigaudyt...

Atsakyti