Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš padariau tą sūrio pyragą, kur Indriduska užrodė. Kadangi išdrebinau stevijos pakeisti cukrui, tai ir pati galėsiu valgyt.  :) Žinoma, jei išeis, nes dar tik neseniai sudėjau tekėtis.

Šiandien po savaitės išėjau pasivaikščiot ir netgi parduotuvę aplankiau vos ne po mėnesio. Parduotuvė  tai nepatiko. Užsukau į tokią nelabai didelę IKI, tai žmonių pakankamai nemažai, nors prie durų kontroliuoja, kiek įleisti. Matyt prieš Velykas daugiau prekių veža, tai visur užstatyta, negalima prieiti, o dar išdėstymas tos parduotuvės pasikeitęs. Tai ilgokai blaškiaus kol viską radau .

O pakeliui užtikau pavasarį visu gražumu.

Priedas  ziedai.jpg   416,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš irgi Kerpena ką tik padariau

Palikau varvintis

Įdomu ar sustings iš tofų.

Žiūrėsiu.

Agar agaro čia kaime nėra.

2a86b15865c2.jpg[/URL]

88bdbeca6e81.jpg

Atsakyti

Smalsute, svogūnams per anksti..Jie gegužę, per Stasines sodinami :)

Tai gal ir gerai, kad pamiršau :D  Nesidomėjau dėl sodinimo laiko, tik mačiau, kad kažkoks užsilikęs pernykštis jau seniausiai lauke sudygęs – greitai galėsiu laiškų pasiskinti. Pamaniau, kad gal ir naujų vieną kitą į žemę įkišus nebesušaltų.

Grįžau iš darbo. Nepastebėjau beveik nei vieno žmogaus be kaukės – visi taip tvarkingai laikosi draudimo, tikrai kitoks vaizdas, nei iki jį paskelbiant. Net autobusų vairuotojai daugelis kaukėti, nesvarbu, kad atitverti tais keliais metrais nuo keleivių.

Atsakyti

mano vyrs jau Ignalinos  patikra  pravaziavo :D  kiek dar ju bus kelyje idomu

Atsakyti

mano vyrs jau Ignalinos  patikra  pravaziavo :D  kiek dar ju bus kelyje idomu

maniškis tik vieną terado - prie įvažiavimo į Mažeikius. Į mūsų miestuką galima važiuot be apribojimų...

Atsakyti

i Utena  baisiai baisiai  nenorejo isileist... tai sake, kaip man ta  miesta PERSKRIST , kad  namo parvaziuot ... zodziu, reikejo darbus baigt  ketvirtadieni  ir vaziuot namo

Atsakyti

Tai sake, kaip man ta  miesta PERSKRIST , kad  namo parvaziuot ...

Galima, kaip siūlė mūsų meras... per neegzistuojantį aplinkelį🤣😂🤣

Atsakyti

ar ten apie tokias apgautas durnikes kaip as ?  sitas ? [url="http://kinozal.tv/details.php?id=1581717"]http://kinozal.tv/details.php?id=1581717[/url]

Šitas. 

Gal platesne prasme.

Liniuka, ar jau gavai kanapę?

Muhaha kaip kokį dýlerių pokalbį suskaičiau.

Sutepiau Napoleoną. Mezguuuu.

Gal eisiu miškan.

Atsakyti

Jeee, kiaušiniai apmuturiuoti žolynais ir ryžiais, panardinti burokų rasalan ir cebulių lukštuos, sūnus mirko kepsniukus kiaušinio plakinį ir trupiniuos, liepė eit terason, sakosi atradęs gaspadinavimo džiaugsmą... Mhhh lydaus iš gerumo, beveik taip pat, kaip vaikai laižydami bliūdus iš po torto gamybos ir kapodami likusius meduolio trupinius. 

O dar MB atidarė juodo nefiltruoto gėrio butelaitį... et yra dar ir džiaugsmų. 

Atsakyti

Mhhh lydaus iš gerumo, beveik taip pat, kaip vaikai laižydami bliūdus iš po torto gamybos ir kapodami likusius meduolio trupinius. 

Skaityta citata: " geros mamos leidžia nulaižyt vaikams torto tešlos likučius nuo mixerio. Geriausios mamos jį prieš tai išjungia".  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mes irgi bendrom jėgom namus apsitvarkėm. :karsta:  Visi kažkokie lyg musių nuodais papurkšti, bet šiaip taip...

Atsakyti

Aš jau nudažiau kiaušinius, pirtikėj pasipėriau, krosnikę pakūriau, galiu megzti, arbatos išsiviriau.

Kapseika fainiai jūs.

Pas mus vienas po pirtikės naminę IPA atsidarė.

48a957dce8b9.jpg

Atsakyti