Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Takeliams dėčiau agrotekstilę. Atlaikė 5 metus braškes ir dar tiek pat laikytų🤔 tokia juoda su žaliais kvadratėliais. 

Turbūt tokia: https://www.ermitaza...5-m-147472.html? :mastau: Labai ačiū, reikės mėginti :4u:

Atsakyti

Gavau iš vieno meistrelio atsakymą - nei terminai, nei preliminari kaina nenudžiugino.  :unsure:  Reikia naują idėją galvot  :hmm: 

Atsakyti

Mano wooly siuntinys tikras nelaimėlis :B Pagaliau,  TIK po 10 dienų gaunu sms :yahoo:  Maloniai kviečia atsiimti į Kauno Akademijos paštomatą  :B Aišku prisiskambint neįmanoma, į el.laišką autoreplay pažadėjo atsakyti per 2 d d. Omniva gaidys :B​ 

Atsakyti

:D Linkiuka, gal priglausti?  :lol:​ 

Atsakyti

Įsivaizduoju. Policija sustabdo Liniuka prie išvažiavimo iš Vilniaus:

- kur vykstate, pone?

- į Kauną.

- koks kelionės tikslas?

- pasiimti siuntinio iš Omniva paštomato.

Jaučiu ir į spaudą patektum. :D

Niuma, būt visai neblogai tą kanapę pačiupint. :D Nors ši istorija dar labiau stabdo nuo bet kokio užsakymo (bet vienas liureksas nužiūrėtas).

Šiandien išploviau savo paprastuolį reglaną. Reik padirbti ir tada pamedituoti prie turimų siūlų sąrašo - kas toliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 14 balandžio 2020 - 18:09

:B  Pakvipo mano kanapės ane :D​ 

Atsakyti

Tavo kanapės jau seniai kvepia ir ramybės neduoda. :D (jaučiu susidomės mūsų pokalbiais policija)

Atsakyti

Turbūt tokia: https://www.ermitaza...5-m-147472.html? :mastau: Labai ačiū, reikės mėginti :4u:

Aha šita. 

Atsakyti

Liniuka, galiu priglaust, bet kada ir kaip atiduočiau, nenutuokiu... :) jaučiu, kad greičiau iš omniva išsireikalausi pervežimo. Čia gal arčiausiai buvęs laisvas paštomatas? 😂

Atsakyti

Liniuka, galiu priglaust, bet kada ir kaip atiduočiau, nenutuokiu... :) jaučiu, kad greičiau iš omniva išsireikalausi pervežimo. Čia gal arčiausiai buvęs laisvas paštomatas? 😂

Aha kai skambinau jiems ir kabėjau ant laido, automatinė mergaitė vis kartojo, kad dėl visų mūsų saugumo padėjo mano siuntą į kitą artimiausią paštomatą :D Aha :D 

Nereikia paimt, kanapės visgi, kad paskui nemalonumų nebūtų :D​ 

Atsakyti

Jurgitak, muhahaaaa .... Gal ir į TV patektų.

Atsakyti

- koks kelionės tikslas?

- pasiimti kanapių iš Omniva paštomato.

Jaučiu ir į spaudą patektum. :D

o jei taip, tai ne tik į spaudą ar TV papult gali... :D​ 

Atsakyti