Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jurgitak, cha chaaaa,  nu tai va panašiai dirbu iš oro😂😂😂. 

Turiu net pirkėją, pirktų ir iš oro, bet bankai sustabdė paskolų teikimus, griežtina sąlygas.

Pas mus pietum avinžirnių sriuba su mėsos kukulaičiais vyrui, tiršta, soti kad būtų ir pirmas ir antras.

Aš darysiu avinžirnių karį sau su kokoso pienu. Dar turiu 1/3 skardinės.

Ryt vyro gimtadienis, esu nupirkus šaldytą Daim torčiuką, išpjovytę suprieskoniavau žarijuose kepti planas.

Šampės nupirkus irgi esu, šaldau.

Bus dviese, ramiai, bet vistiek bus gimtadienis. Žvakučių va neturiu, abydna truputį. Degsiu didelią žvakę😂

Atsakyti

Qqciuk ta kauke tai mūsų šeimą išskirs.

Vyras ne pro kur jos nesidėsiąs, sakau nu gi bauda nemenka, tada sako neisiu niekur, bet nesicirkinsiu.

Užtat nevažiuojam į jokius miestus, miestelius. Apie Vilniu ne nesvajoju, nors svarstykliu noriu, tofu surio noriu, chia seklos baigesi ir linu semenys ir kokoso pienas.

Užtat sodybos gaspadorius veda śuni i miska su kauke, uztenka ryte ji pamatyt is toli matau kaip MB apsiniaukia.

Atsakyti

gal man galvą pasitikrint, nes beveik visi skundžiasi, o man gerai :hmm:

Ir mano galvą kartu pasiimk patikrint :D man irgi gerai  :D yra dalykų, kurie nepatinka, nu bet ne tiek kad reiktų triest arba panikuot. Euforija apskritai manęs nelanko, ir nelankė niekada :D gal adreso nežino  :lol: 

Atsakyti

Labas

Ir aš noriu pasiguosti.

Nesuprantu, kas nutiko, o esamoj situacijoj dar ir neramu, kad negaliu pasiaiškint su profais.

Taigi, naktį sukausi ant šono ir taip nudiegė šoną kairį, lyg kas būtų plyšę. Ir ilgokai tvinkčiojo, ryte su judesiu irgi skauda. 

Iš pradžių galvojau, gal kiaušidėse kur, bet ne-šiek tiek aukščiau. Tai arba tiesiog patempiau raumenį, tokioj keistoj vietoj, arba klokia išvarža, bet irgi keistoj vietoj ir nuo keisto judesio.

Žodžiu, nežinomybė, skausmas ir bejėgiškumas.

Su nuotaikom panašus š.. kaip pas Lace. Tik tiek kad panašiai gyvenu jau gerą pusmetį. Dabar dar prisidėjo tai, kad negaliu namo parvažiuot, nuo vyro erzinančio pabėgt.  Ypatingai kai draudžiama, tai dar labiau norisi.

Liūdna, kad negaliu išeit į lauką, kai užsimanau. Dėl nekenčiamų kaukių labiau. Nors čia pas mus ir baudžia. Va, prieš savaitę nubaustas vyriškis, ant suoliuko parke skaitęs knygą..

Nuo ryt visur reik eit su pasu. Na, čia nelabai erzina, nes ir iki šiol su juo vaikščiojau. Bet esmė, kad vyksta tikrinimai, o tai vėl baimė ir nežinomybė.

Dar prieš mėnesį galvojau, kad viens du ir grįšim prie įprasto gyvenimo. O dabar suprantu, kad nė velnio gyvenimas nebebus toks pats.

Tai va. Trūksta vit D žiauriai.

Atsakyti

Oj Ingriduška aš suprantu tavo vyrą

nu ne iki tiek kad cirkintis-nesicirkint. Reikia tai ir deduosi, va šian darbe buvau tai nu teko dėtis, o ką daryt. Bet jausmas tai ne kažką, aną dieną iki paštomato teko paėjėt galvojau plaučiai sprogs, o va draugė bėgioja su kauke ir jai nieko, sako nedusina...

Nite nu net lietuviškai geriau, kad ne man vienai su galva netvarka :topsecret:

Atsakyti

Labas

Ir aš noriu pasiguosti.

Nesuprantu, kas nutiko, o esamoj situacijoj dar ir neramu, kad negaliu pasiaiškint su profais.

Taigi, naktį sukausi ant šono ir taip nudiegė šoną kairį, lyg kas būtų plyšę. Ir ilgokai tvinkčiojo, ryte su judesiu irgi skauda. 

O tu negali paskambint į savo šeimos kliniką LT? bent jau telefonu su gydytoja pasikalbėt gali. Aš aną savaitę telefonu "gydžiausi" - labai gerai, visko apsiklausinėjo, kur skauda, kad ir kaip :rolleyes:

Atsakyti

katuk :4u:

o geriamas vit. D nepadeda anei kiek?

Atsakyti

Lace šilkinė tai čia su bulvėm ar kaip?

mes tik paprastą miežinę verdam kartais, su sviestu ir džiugo sūriu skanu :)

su bulvėm, pakeptais svogūnais ir morkom  :) 

Atsakyti

Vit D neseniai užbaigiau, reik.nusipirkt. gal dar to triptofano reik pakartot, visai jis man nuotaikas taisė.

Nite, mintis nebloga, bet dar biškį palauksiu, pažiūrėsiu, kurion pusėn skausmas eis..nes lyg vaikštant nieko, gal.tiktai tik koks raumuo.

Bet juokas toks, kad šiandien planavau biškį pasimankštint :D pats kūnas susiorganizavo atmazkę

A jo, Liniuka kažkaip gražiai primezgė. Aš jau planuoju koks sekantis mezginys galėtų būt, nors esamam dar nė rankovių nepasiekiau. Bet gi gera žinot,las po to.

Ir vėl žiūriu kvailus serialus. 

Ir dar noriu daug pirkinių visokių. Užsimaniau kompo sau. Qqtė gi .neišduoda kokią planšetę pirko :Ddar noriu drėkintuvo, nes kažkodėl labai.elektros krūvis namie trankosi :D 

Dar noriu skrudintuvės, nors reiktų mažiau ėst sumuštinius

Vėl noriu kavos aparato :rolleyes: 

Nu žodžiu, gal reiktų užsisakyt ką nors :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk, gal kur tarpšonkaulinus nervas. Yra kazkaip buve lenkiantis nuo stalo pulto paimti, kai ne tik judet o kvepuot buvo neimanoma. Del ligu ir man neramu. Tada nepadare tepinelio, bet mate cista kuria reikejo tirti. Nespejau. Uztat dabar baigiasi menesines, praeina dvi savaites ir vel kraujuoju,,nesmarkiai. Kaire puse sirdies plote irgi visada maudzia, kartais tiek kad prabundu nui skausmi nakti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 15 balandžio 2020 - 10:53

Lace, o galima teuputį smulkiau apie rą košę :4u: nesuprantu, kada kur kaip su tom bulvėm įsiterpt. 

Kad jau apie negalavimus, turiu ir aš vieną. Skauda koją, kur blauzda, tik šoniau link priekio. Bet ne pastoviai. Vieta irgi vis lyg kinta. Nuo fizinio krūvio nereaguoja. Jau prigugulinau apie trombus po tokių ligų kaip mano :D 

Reik gal tikrai į polikliniką pasiskambint, gal distanciniu būdu pagydys :D 

Katuk, o vietoj ten neturit jokio spec. gydytojo, kad apsilankyt? Maža ką. 

Atsakyti

Mes bulves įtarkuojame kaip kugeliui į bebaigiančią virti kišę, intensyviai maišom kom bulvių tarkiai išverda, sušunta

Atsakyti