Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ech tos kanapės :D 

Kaip skauda galvą nuo pat ryto :B Tamsu ir šalta. Noriu tik šiltai pamegzt ar paskaityt. Meilės darbui šiandien nėr :B​ 

Atsakyti

Liniuka, o tik vakar džiaugeisi, kad darbas karantiną lengvina :)

Atsakyti

Panašu, kad vienos darbo dienos savaitė man būtų idealu :D​ 

Atsakyti

Geriau pamegsiu virtualiai  :)

Priedas  Screenshot_20200415_094538.jpg   530,8KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200413_203952.jpg   355,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200413_203840.jpg   338,24KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200413_203801.jpg   389,75KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200413_203732.jpg   482,97KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200413_203715.jpg   434KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

aš šiom dienom blogai gyvenu - niekaip neatrandu pozityvo, mezginiai nedžiugina, virtuvinės pareigos užkniso juodai, 3 ir 9 klasės kursų kartojimas smarkiai erzina, savo artimiausius kartais atrodo galėčiau plikom rankom prismaugti, ima lankyti nerimastingos mintys apie tai, kad neturiu darbo, o dar ta žiema uz lango...  :oh: pagalbos nereikia, susitvarkysiu pati, tiesiog labai reikėjo savo emocinę būseną verbalizuoti.  :happy: Ir dar leisti sau taip jaustis.  :unsure: 

supratau, kad mane vienodai neigiamai veikia tiek panikieriška “tryda”, tiek ir falšyvas pozityvumas - kokios čia puikios susitikimo su savim ir augimo galimybės, grįžimas į šeimą, priverstinis sustojimas ir kita bla-bla.  :frusty:  Tiesa yra ta, kad tokioje situacijoje yra visiškai NORMALU jaustis blogai, nerimauti, pykti. Visų tų jausmų neigimas, išstūmimas padeda tik momentiškai, o ilgainiui  viskas tik progresuoja.  :huh2: Tą savijautą reikia reflektuoti ir pripažinti, ir tik tada įmanoma su ja tvarkytis, neleisti jai užvaldyti savo gyvenimo.  :unsure: 

Ačiū, kad išklausėt  :4u:  einu ieškot “vaistų”  :) 

Atsakyti

Sveikos,

aš šiandien ieškojau savo kvapų namas Compagnie de Provance:oh: 

Lace drožiniai labai brangūs

Atsakyti

Įtariu, kad Liniuka visgi gavo kanapes, pavartojo ne bais trisingai, o šiandien pasekmės. :D

Lace, kaip tu viską teisingai parašei.

Ingriduska, ko nedirbi? :D Žiūrėti kažkur nuo 11 minutės https://www.lrt.lt/m...dviracio-zinios

Atsakyti

Labas rytas,

Oho, Lace, kaip iš vadovėlio :D

Oras tai tikrai neįkveliantis. Ir žiūrėjau, kad visą savaitę bus panašus.

Šiandien tokį įdomų sapną sapnavau :D net susižvengiau atsibudus :D

Spanavau, kad mane kankina nemiga ir niekaip negaliu užmigt :D Bet tokia tikrai kankinanti, su visais fiziniais pjūčiais. Bet va, atsibudau kaip visada, normaliai pamiegojus :)

Pabaigiau savo lašininį. Jau pabaigaoj taip drebėjau, kad siūlo neužteks, tai rankovę 3 kartus ardžiau. Kapišonas didelis jau buvo numegztas anksčiau, jei ką, būčiau jį ardžius, bet visa laimė, neprireikė. Laukiu geresnio oro, gal Rusnė pafotkins. Gal greičiau, aš ją pafotkinsiu su savo lašiniu :)

Atsakyti

Sveikos,

Liniuk, pamegsk dar virtualiai, kokių bliuzelių. Prašau

Katuk kaip gerai kad kelią į Abatiją parodei. Žiūriu mezgu. Geriau.

Dėl nuotaikų tai mane lanko visokios.

Ir pritariu Lace, negali būti vien ach och kaip faina, kaip ir nebuna visiškai visiškai tik juoda. Tuose liūdnuose nuotaikuose man tūnot patogiau, jos užliūkiuoja, klimpstu klimpstu ir tada gali nematyti, imi viską piešti pilku pieštuku. Užtat stengiuosi neužsibūti ten ir per jėgą einu nors vaikščiot, kai matai gamtą juoduliai pilkėja ir traukiasi.

Aš ilgiuosi žmonių, artumo, apkabinimo, gyvo pokalbio. Svečių, švenčių, vakarėlių. Bendradarbių, reikalų didesnių, nei nubusti, pavalgyti, pagaminti, pakurti peciu, isvirti arbatos. 

Nors mezgimas neerzina, dziugina, o kartu su Abatija tai net saldu. Ziemu ziema Labanore, sninga. Ryte trobelej buvo vis 14°

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 15 balandžio 2020 - 09:55

labas

kam reikia nuotaikos ar palaikymo balionų :4u:

negatyvios nuotaikos manęs nelanko, negaliu sakyt kad ach och kokia euforija

va pvz lengvai nervuoja pasivaikščiojimas su kaukėm, nes realiai jos mane dusina iki plaučių skaudėjimo

bet taip lengvai

dar nervina šiek tiek kai vaikis visą dieną mokosi, ir kompas stabdo darbinis.

Nu bet irgi labai gyvenimo negadina

esama situacija ir karantinas kol kas nenervuoja

gal man galvą pasitikrint, nes beveik visi skundžiasi, o man gerai :hmm:

Atsakyti

Virtuvės pasaulyjeeeeee mano praeitos savaitės atradimas, kai jau visai nebesinori mėsos - šilkinė miežių košė. Jau antrą kartą viriau, visai šeimynai, net ir ožkutei Vaivai, tiko. Šiandien taip skaniai šaltos košės likutį su kava pabaigiau  :D 

Atsakyti

Lace šilkinė tai čia su bulvėm ar kaip?

mes tik paprastą miežinę verdam kartais, su sviestu ir džiugo sūriu skanu :)

Atsakyti