Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk koki triptofana vartojai  :hmm: 

Tai kad gal jie visi vienodi :hmm:  nelabai ir pamenu

Man rodos gėriau šitą

Priedas  Screenshot_20200415-163431_Gallery.jpg   87,58KB   0 Parsiųsta kartų

Bet labiau giria šitą

Priedas  Screenshot_20200415-163506_Gallery.jpg   80,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš bandau antakius nusimaliavot

Jei ką ryt su dujokauke būsiu :)

Nagus nusimaliavot kokį 100 kart lengviau nei antakius nutept.

Dar nesumislioju ką su plaukais daryt, ar geriau ataugusiom šaknim vaikščiot ar parduotuviniais dažais dažyt ar geriau kirpėjos prašyt gal sumakaluotų ką. Kosmetiką tai jie siunčia...

Vakar išlyginau čaikos trikampiuką trumpintom eilėm, pasimatavau, nugi patinka man tie dryžiukai

Reik eit megzt

Atsakyti

Aš savo nerimą maisto gamyba paslopinau  :) ir labai tikiuosi, kad rytoj pavyks maisto gamybos išvengti.  :unsure: Puodas pupelių sriubos ir eksperimentiniai kiaulienos suktinukai, įdaryti daržovėm, beigi bulvių košė  :angel_not: 

Atsakyti

O man lomkės :B  Noriu kažko pati nežinau ko :B Labiausia kokio kefyro ar jogurto, ar varškės. O kaip tyčia neturiu. Nu ir nuo to dar labiau noriu :D​ 

Atsakyti

Mes per lietų grybavom bobausius

Aš juos vyrui pagaminau. Valgo😎.

Viriau 3kartus, apkepiau svieste su spirgiukais, šalia šviežios virtos bulves.

Daimo pyragas iš kameros ištrauktas. Ryt HB

Saulė išlindo, šviečia.

Liniuk gal turi kokoso pieno saldytu uogu, sublendintum gaivu deserta, su citrinos sultim kokiom, gal apgautum😉

Atsakyti

Neeeee noriu kefyyyyyyyrooooo 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

aš šiom dienom blogai gyvenu - niekaip neatrandu pozityvo, mezginiai nedžiugina, virtuvinės pareigos užkniso juodai, 3 ir 9 klasės kursų kartojimas smarkiai erzina, savo artimiausius kartais atrodo galėčiau plikom rankom prismaugti, ima lankyti nerimastingos mintys apie tai, kad neturiu darbo, o dar ta žiema uz lango...  :oh: pagalbos nereikia, susitvarkysiu pati, tiesiog labai reikėjo savo emocinę būseną verbalizuoti.  :happy: Ir dar leisti sau taip jaustis.  :unsure:

supratau, kad mane vienodai neigiamai veikia tiek panikieriška “tryda”, tiek ir falšyvas pozityvumas - kokios čia puikios susitikimo su savim ir augimo galimybės, grįžimas į šeimą, priverstinis sustojimas ir kita bla-bla.  :frusty:  Tiesa yra ta, kad tokioje situacijoje yra visiškai NORMALU jaustis blogai, nerimauti, pykti. Visų tų jausmų neigimas, išstūmimas padeda tik momentiškai, o ilgainiui  viskas tik progresuoja.  :huh2: Tą savijautą reikia reflektuoti ir pripažinti, ir tik tada įmanoma su ja tvarkytis, neleisti jai užvaldyti savo gyvenimo.  :unsure: 

Ačiū, kad išklausėt  :4u:  einu ieškot “vaistų”  

Išgirdau tave.

O JAV "VAISTAIS" ir vaistinėse prekiauja 

Atsakyti

Liniuka tai parduotuvės lyg dirba

Atsakyti

Labai skanu į kefyrą papjaustyti banano ir obuolio :wub:  toks gaivus desertuks gaunas. Bet pas mane visai.negaivus.

kepu greituoliškus kapučino sausainius.

Nuo pasiruošimo iki rezultato grynai pusvalandis. Ir tikrai labai skanu.

O  pietums/vakarienei irgi pupelių sriuba, gal tik ne tokia tiršta,užtat aštri. Ir tinginių balandėliai. Kažkoks senas kopūstas pakliuvo, kaip koks senas gaidys. Labai ilgai troškinosi, mano ir taip netvirti kukuliai praskydo. O kukuliai buvo miksuoti iš avinžirnių, sojos faršo, ryžių, daržovių ir kiaušinio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 15 balandžio 2020 - 17:50

Liniuka tai parduotuvės lyg dirba

Tai kad daugiau nieko nereikia, tai nėr ko dėl momentinių įgeidžių po pardes kandžioti. Išgyvensiu :)​ 

Atsakyti

Nu tada pažiūrėk gal kas pristato.

Kefyras gi ir šiaip ūkyje praverčia čia ne koks paukščių pienas :)

Atsakyti

Va radau pvz livinn per pusvalandį pristato. Graikiško jogurto turi. Kaina aišku atitinkamai ekologiška. Ne jogurto o pristatymo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 balandžio 2020 - 18:11