Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  Screenshot_20200422-105146.jpg   151,62KB   0 Parsiųsta kartų

Griliuje.

Su nešlifuotais ryžiais ir tiek išlipusio česnako, kiek matot.

Niammmm

Megztelėjau. Megztukas pamažu virsta suknia.

Atsakyti

Sezoninis spintų tvarkymas :B

Kur tuos vaikų išaugtus rūbus dėt?? :huh2:
Galėčiau berniškus ~168cm/56kg. didumo kam nors padovanot.

Savų neišmečiau :unsure: ką gali žinot...

Atsakyti

Ingriduk ir aš teip plovą darau :)

Atsakyti

Ristin o tavo mažas jau 168 išaugo :blink:

Atsakyti

Mes tik dabar pusryčiaujam, nors sukilom septintą ryto, prasiėjom, pasėdėjau ant suoliuko su kava.

O pusryčiai tai tokie sisišaukiantys su vakarykšte alaus tema, nu bet susilaikysiu😁

Priedas  received_161677025189279.jpeg   60,35KB   0 Parsiųsta kartų

Dėl fotografavimo, dėkui merginos, viską išbandysiu👌

Atsakyti

Ristin o tavo mažas jau 168 išaugo :blink:

Neeeee... bet jam didžiojo rūbai netinka.. :D kūno sudėjims kitoks.

Atsakyti

Labas rytas,

Diena tikrai graži :)

O aš netikėtai pati sau prikepiau lietinių blynų :D su varškės įdaru. Ir nebuvo taip baisu ir ilgu. Blynai, aišku, nekažką, bet lietiniuose užsimaskavo ir vaikai bei vyras laimingi buvo :)

Bandysiu šiandien nagus plėšt :D Vienas pradėjo luptis, gal pavyks nenusiplėšt su savais tikrais :D

Atsakyti

Limit oj neplėšk, labai skaudžiai skamba

pasiimk dildę ir nusidildink atsargiai ne iki pat pat nago

Atsakyti

Man tai nagų plėšimas sunkokai sekėsi. Per tris kartus valiklio kompresus dėjau, folija vyniojau ir tai su medine lopetėle sunkiai gramdėsi. Tarpais jau buvo baisu, kad su nagu nenueitų, ypač palei kraštą. Dabar laukiu kol nuaugs, nes nagas liko lūžinėjantis. Nebūsiu aš manikiūriste :B​ 

Atsakyti

Aš tai sėkmingai nuauginu :D ilgį nudildinu, perėjimą irgi padildinau ir užlakuoju. Gerai kad nesilupa 

Šiaip mano asmeniniai nagai silpni, tai džiaugiuosi, kad tas gelio likutis galus tvirtai laiko.

Ir aš plovą panašiai darau, tik ne po pagalvėm, o orkaitėj šutinu. Spėju kad po pagalve skaniau

O ten Gadget fotkėj kartu su česnakais bulvių kubeliai ar kas :hmm: 

Mezgimo fronte visiška belebirda, pradėjau sukti dvejus siūlus, o mezgu trečius :D  nežinau, kas gausis, ar išvis gausis, nes virbalai per dideli, todėl kol kas nepasakosiu, ką pradėjau

Atsakyti

Aš plovą greitpuody šutinu.

Atsakyti

Gadget, o čia gal jau naujo grilio premjera? 

Atsakyti