Katuka aš kiek atsimenu ar tik ne tau buvo kad susidubliavęs tavo paštas o googlas nereaguoja. Nu kodėl lyg mano smegenyse užsifiksavo, kad tau? Tai va ir gauni tuos svetimus laiškus.O kažkas gal gauna tavo
Dėl gaminimo tai ačiū dievui beveik nereikia atskirai gamint, jei darau kotletus tai tokius kad man tiktų, jei karbonadus, vaikui apvolioju džiūvėsėliuose, mums ne.
Pyragų nebekepu jokių, blynų irgi, čirvinius vaikui mb kepa. Nu ką dar, vaikui košę verdu, tai man jos šimtą metų gali nebūt. Sriubą verdu bendrą jei dėjau bulvių jas tiesiog išgtaibalioju nevalgau. Pas mumis tik vaikui dažnai atskira gamyba, bet jis paprastas toks, sriuba, košė, varškė, mėsa, sumuštiniai, salotos. Kartais koks plovas, nu tai padarau ir valgo 3 dienas.
Bet kiek ten mano tos šeimynos...
Ryt va kotletus troškinsiu, visi valgysim, mes su raugintais kopūstais, vaiks gal su agurkais...
Katuka aš kiek atsimenu ar tik ne tau buvo kad susidubliavęs tavo paštas o googlas nereaguoja. Nu kodėl lyg mano smegenyse užsifiksavo, kad tau? Tai va ir gauni tuos svetimus laiškus.O kažkas gal gauna tavo
Yra buvę, bet seniai, kad adresas buvo su tašku, o mano be taško.
Bet čia matau, kad mano adresas, o ir gaunu periodiškai. Greičiausiai su klaida adresas sąraše pas auklėtoją. Nu bet man gaila to vaiko kažkaip. Viskas gana paprasta,aš net radau kokia mokykla ir net koks vaikas,FB yra mama, tokiu patvardu ir pavardė iš tokios raidės...
Svarbiausia skalambiija apie saugumą internete, o vat patys mokytojai feilina. Neaišku, koks žmogus jai rašo, kad ne tas adresas, o ji atgal ir vardą ir pavardę atrašo, o toliau surast juokų darbas.
Pagalvojau, kad jei dar gausiu, tai parašysiu mamai...
Nu tada jo. Jei susiradai jau vistiek tai parašyk. Gal dar užduotis ir tamo gauna kaip mūsiškiai bet nu maža ką
Rasyte, o žinai kad Coronos gamybą sustabdė
O aš braškių Korona nusipirkau. Dar taip su bajeriu rašau. Na ir šios dienos aktualijos noriu. Koronos. Sako o pirkimas jos pas mus apstojęs🤔
O aš įtariu tos coronos nė neragavus...
O šiandie gi nupūčiau dulkes nuo savo veidrodinio fotiko, pagal paskutinius kadrus, gal 2 metai nebepaveiksluota. Viskas užsimiršę, o ir šiaip intuityviai daug ką darydavau, tai sąžiningai pusdienį su instrukcija praleidau. Neįdomu. Žinau ir to reik, ir toliau skaitysiu, bet norėtųsi ir ne tokio sauso skaitymo. OLAIVA ar kuri kita su tuom susidūrusi, gal tu turi ką parekomenduoti, kur techniniai dalykai būtų ne tik išdėstyti kaip juos įgyvendinti, bet ir kam to reikia, arba norint tokio rezultato siūlyčiau naudoti tą ar aną. žodžiu ūkiškai ir aiškiai, paremta praktika.
Kapseika, o koks fotikas pas tave? Dabar per karantiną daug kas paleidę savo mokamus kursus nemokamai. Mačiau Nikon, Olympus, Leica. Galiu įdėti nuorodas.
Nikon pas mane, ačiū Liniuka! Dėk...
Nikon pas mane, ačiū Liniuka! Dėk...
https://www.nikoneve...ol-online/?fs=y
Nemokamai iki balandžio 30.
O aš įtariu tos coronos nė neragavus...
O šiandie gi nupūčiau dulkes nuo savo veidrodinio fotiko, pagal paskutinius kadrus, gal 2 metai nebepaveiksluota. Viskas užsimiršę, o ir šiaip intuityviai daug ką darydavau, tai sąžiningai pusdienį su instrukcija praleidau. Neįdomu. Žinau ir to reik, ir toliau skaitysiu, bet norėtųsi ir ne tokio sauso skaitymo. OLAIVA ar kuri kita su tuom susidūrusi, gal tu turi ką parekomenduoti, kur techniniai dalykai būtų ne tik išdėstyti kaip juos įgyvendinti, bet ir kam to reikia, arba norint tokio rezultato siūlyčiau naudoti tą ar aną. žodžiu ūkiškai ir aiškiai, paremta praktika.
Aš youtube ieškodavau trumpų filmukų. Nes kol visą kursą išklausai, tai pamiršti, kas ten neaišku buvo, nes neaišku tampa viskas
O kažkokių instrukcijų, ką daryti norint konkretaus rezultato pati niekur neradau. Tik paaiškinimai ką tas mygtukas reguliuoja. Toliau intuityviai, iš atskirų gabaliukų visumą dėliojausi.
Labas rytas, saulė kokia skaisti.
Šiandien sako bus dar šilčiau.
Nu super.
Pusryčiai suvalgyti, skanūs buvo.
Pietum bus man blynai su obuoliais iš avinžirnių miltų, užmačiau FB receptuką. Vyrui Plovas, jau beveik padarytas, pasibaigs procesas pataluose be manęs.
Plovą taip gaminu dažnai.
Apkepu sprandinę, su morkom, cibuliais, patroškinu dar su visom druskom pipirais, kad mėsa jau nebežalia būtų. Perdedu ı puodą, beriu ryžius, ant ryžių prieskonių , prismaigstau česbako skiltelių, sviesto šmočiukų pamėtau, per mentelę užpilu verdančiu vandeniu, kad būtų 2 pirštai virs ryžių. Leidžiu pavirti lėtai dar koki 10 min.
Susuku puodą į rankšluostį, įkiśu į maišą maximos, tada pakisu po paduškom ir kaldrom ir iki kol valgys.
Būna kaip iš pečiaus. Ryžiai nepervirę, viskas susiskonėję.