...ingriduska apurgztų, kvyyyyyyy
Aš šnypščiančius vitaminus geriu iš dailios taurės vandeniui.
Alkoholis nėra sprendimas.
Šampanas ir gera kompanija priklauso penktadieniui
Sveikos,
Papasakokite koks turėtų būti šilkinio siūlo jausmas? Šilkas pirktas dar pernai iš wooly. Nusimezgiau mėginuką, išskalbiau ir toks jausmas čiupinant kad kaip linas - šiurkštus, tik kad neduria.
Šilkas šilkui nelygu. Iš vaizdo pas tave čia ne tas slidusis o tas pamiršau kaip vadinas..laukinis gal. Jis toks biškį tvidinis, su šiukšlytėm, panašus jausmu į liną tikrai, šiurkštokas. Nu pvz Ito kinu toks arba siūlo galas pardavinėjo. Pažiūrėk tetos Olgos pernykštė "futbolka" iš tokio, turi jis kažkokį rusišką pavadininą. O yra tie slidūs šilkai,sunkūs kritimu gal į viskozę panašūs. Ir jie neturi pūkelio, jie glotnūs, šiek tiek žvilgūs ir švelnūs
Žodžiu, aš negeriu visai alkoholio.
Kai dar gėriau tai taurę vyno ir tai to tokio jau kuris patikrintas, skanus. Šampaniuko proseciuko porą taurių.
Jei kokteiliukų vakarėlis tai gal 3 taures kokios pinakolados.
Jei saldumo tai beilis su ledukais, taurė, nu max 2.
Degtinės, brendžio, aš net nesu gėrusi, kaip ir krūvas kitų alko.
Tai viskas ok buvo kol dirbom.
Dabar tipo atostogos, bet juk ne atostogos.
Tai MB normalu pietukus užgert alučio bokalu.
Paskui žvejyboj su vaizdu į ežeriuką
Paskui vakare terasikej porą
Ar prie filmo arbatos ir toresiuko.
As nusileisciau iki 1 alko vieneto per diena.
Bet jei nori 4, tada tai penktadienio, sestadienio doze, su salyga kad nuo purmad iki penktad mineralinis.
Supykau,tiek, kad liepiau vežti i Moletu Autobusu stoti,,sakiau viskas karantinuokis su alum, be manes.
Nu jau susitaikem, bet viduj dar girdziu urzgima😎🤣
Nu vo tai neprireikė Nite dasisakyt? Matyt mano pasamonei kažkodėl kilo tada idėja kad gal nieko gero ![]()
Aš nesu tokia šilko fanatė kaip kašmyro
Turiu babinikę virvelinio
Mielas bet megzt iš jo dar neno
Man ko gero linas mielesnis
Arba jei šilkas tsi mišiniuos.
Arba dar tas buretas
tas man patiktų už pigesnę kainą.
Ingriduška, o kodėl tave nervuoja kad vyras to alaus išgeria? Ar jis kažkaip neadekvačiai elgiasi? Ar tiesiog pats faktas kad va išgeria o tu " negali"?ar bijai kad gal alkoholiku pataps?
Pasinagrinėk pati sau kodėl nervina nebūtina čia atsakyt. Bet gal pati sau viduje nusiraminsi. Gi suaugęs žmogus, subrendęs...gali pats sau pasirink.
Gal jam tiesiog skanu...aš didelio kokio ten blogio nematau tame, nebent tikrai jau priklausomybė...
Ačiū už komentarus! Žinosiu, kad viskas čia gerai. Aišku riešą tai skaudėjo po mezgimo.
Aš į tą supūkintą šilką instoj vis pasižiūriu ir kažkaip aš jo nesuprantu. Bet gal čia reikia kokį mezgimo lygį pasiekti, kad jį suprasti. ![]()
Pamenu, kad pernai Lace džiaugėsi gavusi kitokio šilko nei įprastai. Lace, ar jau mezgei iš jo?