Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Acha viena tai tiksliai žinau, skarba kainuoja eura, 4 kainuoja 4, reiskia 4×7=28 eur, man jie išmyžinti

O jei dar brendi vyna skaiciuoju isviso urzgiu, kad kiek visko gero iseina.

Logiskai suprantu kad riesutu sviestas irgi nueina i tulika, bet pries tai gal daugiau naudos.

Bet reik dar pagalvoti kodel taip erzinuos

Elgiasi jis vienodai gerai

Pati nenoriu, nes jei panoreciau ir isgerciau ta savo taure, bet as is esmes nemegstu to svaigulio kuris ir nuo taures man ateina.

Man vyne skanu skonis

Atsakyti

Pamenu, kad pernai Lace džiaugėsi gavusi kitokio šilko nei įprastai. Lace, ar jau mezgei iš jo?

mezgiau   :mirksiukas:  bruolis padėjo.  :ax: šitą  :mirksiukas:

[attachment=266895:0CBEFA8C-E5AE-4419-A730-4C93495B9D24.jpeg

Pridėta:

Atsakyti

Nu tai maža ką ant malonumo išleidžiam. Va jūs sodyboj tupit ne už dyką gi. Ką nori sakyk dėl kokio ten saugumo ar ko mes sėkmingai sėdim bute ir jokio pavojaus nejaučiam, papildomų finansų neleidžiam.

Bet va aš prisipirkau kremukų daugiau nei reik, siūlus kitos perkam...nu ne dėl naudos, visos turim ką apsirengt. Dėl malonumo. Aš tarkim tuos kremukus galėjau ir nivėjos pirkt. Nelepi mano oda. Bet tai ne, 5 kart brangesnius pirkau. Ir t.t. ir panašiai.

Tu va sausainius kokius ten prabangius valgei. Net neabejoju naudos ne kažką iš sausainų

Nežinia kelintos suknelės

Vyno bonkės

Alaus skardinės

Sodybos per karantiną

Leidžiam sau tą ką galim ir norim leist, neverta sau nervų ląstelių žudyt, ypač dabar...

Atsakyti

Sodyba ir yra del ponulio laisvos sielos.

Tu teisi ja irgi jam priskaičiuoju🤣

As galiu ir bute

Turi hobi žvejyba, pašarai, dzikai, kiti sudai

As ne pries viska, tik sakau visko negali turet.

Vat sausainiai tu teisi, paislaidavau, bet gryn atsiskaityt norejau uz ta alu🤣🤣🤣

Sukniu nebeperku, tu nupirktu ner kur devet.

Bet tavo minti.sipratau😉

Atsakyti

Alaus raugas labai net naudingas. Vitaminų B bomba. Ypač jei tas naminis.

Atsakyti

Priedas  received_1070817749982293.jpeg   27,65KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Alaus raugas labai net naudingas. Vitaminų B bomba. Ypač jei tas naminis.

Tik kad alkoholis išplauna lauk tuos vitaminus...

Labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mus su alkoholiu problemų nėr. Vyras visai negeria, aš labai retai. Ir ne dėl to, kad kažkoks ten blogis. Man tiesiog neskanu. Kaip ir kava. Bet retkarčiais  prie chebros kokteilių neatsisakau :ax: Turiu saldžius mėgstamus pora. Na ir Merę retkarčiais.

Kai nuomavomės namo dalį dar vedybų pradžioj, tai šeiminikas su žmonos broliu ir kaimynu kiekvieną dieną alų gerdavo. Po kiek, nežinau, bet kalbėdavo po to garsiai :D

Iš gryno šilko esu mezgus vieną bliuzelę savo bendradarbei. Tai man toks skuduriukas tysaliukas ji buvo. Turėjau pasibandžius jį ir su lino gija. Buvo daug geresnis vaizdas man, bet mano Gitana norėjo gryno šilko.

Turiu ir dabar dar to šilko tamsiai mėlyno. Galvoju gal kada suporuot su moheriu. Lyg Lace tokį megztuką turėjo. Pamenu tik jausmą tą nuostabų čiupinant :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 23 balandžio 2020 - 08:56

Nė su vienu maistu gaunami vitaminai neužsilaiko 100 procentų. Aluje alkoholio nedaug. O vaisitnėse netgi galima rasti alaus mielių.

Replika buvo apie naudą, tik tiek. Jeigu palyginti migdolų sausainius ir alų pvz...

Jau kokią savaitę tyliai džiaugiausi gera nuotaika, o šiandien pabudau su š... smegenyse. Reik kokių laisvinimųjų :D 

Atsakyti

katukai alkoholio nedaug bet skysčius oj kaip varo, nu va su tuo varymu išeina ir vandeny tirpūs vitaminai, tai jau geriau tas mieles iš vaistinės gert, ar dribsnius i salotas bert :)

nu čia aš taip svarstau, o kaip realiai nežinau...

dėl smegenų :4u:

eik laukan gal?jei galima

Atsakyti

po Limit parašymo užsimaniau šilkų

bet alga ačiū die negreit :) pernorėsiu

Atsakyti

Labas rytas,

Nu ačiū kad pasisakėt alko tema 

B12, tai man tikrai reik, matau šaltinis vynas🤣.

Pamačiau kad ir aš reaguoju perdėtai.

O kai supykstu visada vyrui sakau, paliksiu tave,,kitos tau žmonos linkiu alkoholikės🤣🤣🤣. Jis sako kitos žmonos nenoriu.

Kažkaip užmigau lengva dūšia.

Rytas vėl su saulike.

Labas rytas

Katuk kas ten per ...

Atsakyti