Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar ir postus kažkas suėda :B 

Rašiau, kad ir skysčių išvarymas naudingas. Inkstams. 

Kai būna akmenys, tai.net daktarai siūlo pagulėt karštoj vonioj ir gerti alų. Nu ir sysiot į tą vonią :D 

Ingriduska, apie ką tu ten su klausimu man? Jei apie š, nu tai sakau,kad nėr nuotaikos. O kodėl jos nėr, tai jau visą traktatą galimą būt parašyt

Atsakyti

nu aha, atsimenu draugei smėliukas buvo tai juokėsi kad liepė alų gert :D

ale bet vitaminais iš alaus pildytis tas pats kas naudingom medžiagom iš rudo cukraus :)

Atsakyti

Qqte, aš bandau nuramint Ingriduską, kad vyro nepaliktų ir neurgztų, o tu vis randi ką prieš :D 

Ingriduska, pagal paveiksliuką, tai vit B12 reik ne šiaip vyno, o 12 vnt vyno :D​ 

Atsakyti

ups :blush-anim-cl:

nesupratlyva aš nuo ryto :D

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

šiandien mano žmogui pusamžio jubiliejus, man iki tokio dar porą mėnesių galima jauna pabūti  :rolleyes: vakare atvažiuos Rūta, kieme pagrilinsim, tortą suvalgysim - truputį karantino ribojimus pažeisim  :B Kartu ir uošvio 80 atšvęsim, jo gimtadienis rytoj.  :) 

Ingriduska, man tavo “alaus” situacijoje ne nuostolio pusė labiau jaudintų.  :rolleyes:  Mokslas sako, kad vyrams saugi alkoholio norma yra trys alkoholio vienetai per dieną arba daugiausia 21 vienetas per savaitę (tačiau mažiausiai dvi be alkoholio dienos per savaitę). Viena skardinė alaus - 2 standartiniai alkoholio vienetai.  :mirksiukas: Paprasčiausia matematika  :B 

Aš pati iš alkoholinių gėrimų mėgstu tik alų, bet man jo skardinės per akis, kartais net ir tos per daug. Patys skaniausi pirmi trys gurkšniai.  :D Vynas kelia rūgštį, raudonas dar ir baisų galvasopį. Stiprių nevartoju visai - neskanu, o apsvaigimo būsenos neieškau.  :) Vyras panašiai kaip aš - vienas/du buteliai alaus savaitgalį gamtoje. Buitinio vartojimo iš viso nepraktikuojame.  :rolleyes: 

Mezgimo frone - pagaliau “atstačiau” tai, ką buvau išardžiusi mamos megztukui, t.y. permezgiau viską nuo pažastų.  :rolleyes: Kažkaip labai jau prailgo antrą kartą tą patį megzt... bet dabar atrodo jau gerai.  :unsure: Liko rankovės  :) 

Atsakyti

Labas rytas

Katukas pralinksmino, man tai B komplekso reikia  :D 

Atsakyti

Siaip , ir as kaip  Ingriduska, urzgiu ant vyro del alaus.  tai pagaliau suprato, kad alus visiskai nera geris , ypac vyrams :) As tai urzgiu, nes man alus smirda  :)   bumbejau ir bumbejau, kad pilvas nuo alaus.  Kad vyrai  nuo alaus moteriskeja,  papai augt pradeda ir t.t.t :D :D :D o dabar sekmingai  meta svori be to alaus . Nu vynas savaitgali :)  

man vynas SKANU skoniu, ir jei rasciau  sauso gero vyno  skonio sulciu, gerciau sultis, deja deja ...bet koks svaiguliukas man nepatinka. :unsure: perdaug metu apsvaigusi gyvenau be jokio  alkoholio :huh2:  ( koki 10 metu abstinencijos, net per naujaka nei laso)

Atsakyti

Lace, jau galit repetuot išėjimus,,karantinas švelnėja,,teks po truputį vėk gyvent įprasčiau.

Gero jaukaus vakaro Jubiliatui ir visai šeimai.

Katuk😂😂😂

Neurgsiu

Nu ir nepaliksiu, jei jau iki 43 neprasigėrė, namų nepragėrė, gal kažkaip atkaikysim.

Svajonių turim, kai jos bus arčiau išsipildymo bus tiek reikalų, kad džiaugsis MB nuslinkęs į lovą. Juk Svajonės pildosi, reiskia ir ta išsipildys.

Mezgu dryžių,,nu dryžiai mezgasi greičiau. Vis skaiciuoji kaitalioji ir žiūri jau pažastys😎.

Tuoj iki ju dasirausiu,,tada rankoves kazkokios ir bus,Karantinas Nr.3

Sapnavau kad manes,prašė Restar atiduoti pilką mocherą. Ja turiu čia atsivezus.

Nu ir galvojau ka daryt, atiduot gaila, neduot busiu gnyda.

Gerai kad sapnas,persikele i Vero cafe kavine, kur sūnui pirkau Latte už 12 eur, perku o pati galvoju, py....12 eur, tai kokios cia kainos. Gražą atidave kazkokiais piešinukais. As vus parinausi kad tuoj nubaus, nes abu esam be kaukiu ant veido. Vaikas mano kokiu 6m buvo sapne, toks zuikis visiškas.

Atsakyti

Ingriduska, negi tavo vyrs nuo pat gimimo alų vartoja :D  43 metus sakai? 

Aš šianakt sapnavau, kad namo, į LT važiavau... bet taip mūtnai, smulkmenų nepamenu.

Vat jums ir viena iš nenuotaikos priežasčių..

O dar čia Lace su karantino pažeidimais...

Mezgu deimančukus. Siūlas toks apsimetėlis, visas grožis tik išskalbus, o dar tų deimantų raštas toks neaiškus, kielvienoj eilėj, tai žodžiu, kol kas nesuprantu, ką mezgu...

Atsakyti

Katuk, tavo patikslinantys klausimai yra tiesiog nerealūs.

Atsakyti

Nu ir ne taip perskaičiau. :P  ingriduska rašė kad IKI 43. iki, o ne per.

Atsakyti

Mezgu rankovę ir mėgaujuosi - kuklios 90 akių po 600 akių atnaros atrodo vienas malonumas, magic loopas man patinka  :wub: 

Atsakyti