Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit labai fainas gavosi  :bigsmile: 

Atsakyti

Limit man gražu, gerulis. Jaukus, šiltas, i tos sagos labai man net stilingai.

Geras megztukas. Super

Liniuk mėtinis tikrai wauuu.

Švelnutis

Qqciuj taip tikrai vynas raudonas su juoda etikete, paziurejau nubudus. Pirkau su proga, jei nepersigalvosiu taure gersiu.

28d.Ugniui 23metai.

Kaciumota,,Molėtuose saulėta, dar vėsoka, bet toks gamtos tobulybė,,žydras dangus,,balti lengvi debesiukai, saulė ir apšviestos pušys auksu.

Atsakyti

Labas rytas,

Na, mūsų kaime irgi saulė šviečia. Ūkanos aukštai matosi.

Liniuka, aha alpaka čia.

Mėtinis mėginukas :wub: Tą su žvyneliais kitaip įsivaizdavau :hmm:  Storas jis toks pakankamai.

Atsakyti

Labas rytas,

Man irgi gražus mėtinis, nors man tokia spalva netiktų greičiausiai.

Limit lašinys man irgi labai stilingai atrodo.  Gal sagų ir daugoka, bet turbūt būčiau nesupratus, jei būtum pati neparašius.

Abiturientas kaip tik dabar laiko lietuvių kalbėjimo dalį nuotoliniu būdu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 balandžio 2020 - 09:05

Uoj nepagyriau Limit megztuko. Labai fainas  :wub: 

Man reik kardigano su kapišonu ilgo. Turiu apie 800 gr plono žalio tvido ir 900 gr. Storėlesnio rudo. Žalią imčiau trigubą o rudą dvigubą  tai va ir blaškausi. Kurio čia tikrai užteks

Atsakyti

Jo, kanapė su žvyneliais. Nenuskersavo. Išskalbus pašvelnėjo, bet vis tiek linas kiek švelnesnis.

Atsakyti

Kerpena, maniškis jau trečiadienį laikė. Taip juokinga buvo. Apsirengė marškinukus, švarkiuką. Visi turėjom būt tyliai kaip po šluota.

Kaip sekėsi taviškiui? Per Zoomą?

O vakar liūdną žinią dar gavom.. Kas čia darosi, nežinau paskutiniu metu... Va šito vaiko klasiokė mirė :unsure: :( Į mokyklą vaikai neina, kažkaip nieko plačiau ir nežinom. Labai protinga mergaitė, aktyvistė, moksleivių kokios ten organizacijos pirmininkė. Teko sutikt, kai tris dienas strateginio plano kūrime dalyvavau. Galvoj netelpa.

Atsakyti

Labas

Mėginukai seilėtekį kelia, nors spalvos nelabai :D 

Limit megztuko sagos primena Pjero kostiumą, bet visai stilingai žiūris. Nešiojamas vietoj striukės bus?

Labai gaila mergaitės...

Atsakyti

katuk, dabar va nešioju. Namie jau nekūrenam ir dar šaltoka, tai apsigaubiu. Ir po lauką dabar gerai. Nelabai kur einu, tai aplink namus pats tas. Tik duria zaraza biškį, bet taip maloniai, masažuojančiai :D Tik va, kapišoną tai nudidinau, sunkokas toks.

Liniuka, ką planuoji iš tų su žvyneliais?

Atsakyti

Limit, jaukus siltukas :)  

Atsakyti

Gaila mergaitės... M. klasėj tai viena mama mūsų amžiaus nuo insulto mirė. Irgi sukrėtė...

Iš kanapių greičiausia kokią trumparankovę paprastą bliuzelę megsiu.

Atsakyti

mane tai šitas gundo  :B  https://www.woolyyar...ilk-sequins-30/

Atsakyti