man ir susirode kaip tutu sijoniukas, labai jau garbanotas. turetu but skrituliukas
GAL
....
Va čia ir yr sumanimas, kad turi būt daug mėsos, toks ale kvarkaliuots reikals. Žodžiu ir pati nesu tikra kas bus ir ar išvis bus😎
O kaip toliau darysi? Visas toks balioninis bus ar kažkaip kažkurioje vietoj sumažinsi akių skaičių? Smalsu
Planas buvo link juosmens mažinti, bet irgi polaisviai palikti, kaip mažinti turiu pora minčių, viena buvo ale tokias klosteles suimti ir tada primezginėt juosmenį, bet čia jei tikrai daug tos mėsos gausis, o sužinosiu tik atskyrus rankoves. O šiaip vakar net suknios, sujuosiamos lengvu diržiuku, mintis prašuoliavo, nes siūlas toks neaibaigiantis atrodo.
Labai įdomu bus pamatyt, kas čia tau gausis
Nuslupau nagus, pagaliau
Ale padirbėt tai reikėjo, o ir vaizdas tai nelabai koks. Užlakavau stiprikliu, gal gyvens, kol visai nuaugs.
Sesė parašė, kad Klaipėdoj kažkoks didelis sprogimas buvo. Kol kas nieko nežino, kas ten.
Limit, maniškis per teams'us kalbėjo. Sako, kad neblogai sekėsi. Nors šiaip jam lietuvių k. pats nemėgstamiausias dalykas, vis tie rašiniai ir pan.
Limit, taviškis irgi VVDG? Mano dukra buvo šoke, nors dar ir pirmokė, bet kažkaip jautriai sureagavo.
Jurgitak, taip, dvyliktokas.
Parašė auklėtoja laišką su visom psichologinės pagalbos nuorodom. Kurie artimiau bendravo, mergaitės ypač, tai įsivaizduoju, kaip jaučiasi. Jau mūsiškis, toks mažai emocingas, šoke buvo.
Mano klasiokė mirė prieš pat abitūros egzaminus. Per paskutinį skambutį važiuojant švęst su kitais klasiokais papuolė į avariją. Mokytojos dukra. Buvo komoj.
Tai mes beveik komoj egzus laikėm..
Kurios krypties klasėj taviškė? Pora mano draugių vaikų irgi ten pirmokai.
Be kita ko, ir mes, ir vaikas mokykla labai patenkinti ![]()
Kaip gerai pasipirtinom
Maniškė medicinos pakraipoje, kartu su IT vienoje klasėje. Įdomu kaip keisis mokykla su nauju direktorium.
Man Komičius, kiek teko susidurt, labai patiko ![]()
Abiturientų mamos, ar jums irgi siuntė laišką (adresuotas švietimo ministrui, kaip supratau, jau persiųstas) ir prašė sutikt arba ne, dėl egzaminų atšaukimo arba spec. sąlygų suteikimo?
Liniukai pavydu pirties. Jau neatsimenu, kada buvau
Ai gi, atsimenu
Taigi su mezgėjom ![]()