Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pro langą toks vaizdelis :D vadinasi - kažkas varškės į medį pridrėbė :D

1531da1f42e6.jpg

Atsakyti

Nu man karantinas visai patiko :D patiko, nes dabar jau karantinuotis likom tik mes su mažium  :rolleyes: tas tai akivaizdžiai mėgaujasi nėjimu į mokyklą, nepaisant to, kad mama spaudžia prie mokslų turbūt labiau nei mokytoja  :lol: aš ir be karantino didžiąją dalį darbų darydavau elektroniniu būdu ir iš namų  :ax: vyras dirbo visą laiką, o šiandien ir didysis vaikas pagaliau išėjo į darbą  :bigsmile: 

Atsakyti

Man su 3 vaikais bute karantinas- tragedija. Pastovus triukšmas. Daug maisto gamybos. Daug emocijų valdymo. Daug pamokų valdymo. Plius pačios darbas, nuo kurio vis atitraukinėjama.

Žodžiu, manau, kad būdama viena- mėgaučiausi. Jei su savim nesusipykčiau- o čia irgi visko gali būt :D 

Atsakyti

Apsukau ratą mišku, galvoju kokia laimė tokia kardiotreniruotė, miškais ir palaukėm, o ne salėje ant treniruoklio.

Buvau nuėjus iki svetimo kaimo Sidabrinė vadinasi.

Grįžau miškais, nusiprausiau, aviečių prisilaužiau, šalpusnių paskyniau, virsiu arbačikės.

Vyras žvejoja, saulė tuoj tuoj pasikavos už miško.

Pakūriau krosnikę.

Vyrui pupos vakarienei.

Draugauju su kaimyne. 73m, buvusi gydytoja, pulmunologė, nuostabi močiutėle, vardas Rasa. Kas,dien neśa puokštę garšvų, dilgėlių, šakelę serbento ir pluoštelį laiškinio česnako. Aś dalinuosi tofu sūreliu, šokoladu ir dž.slyvom😊.

Megstu tokius paprastus dalykus

Atsakyti

Man su 3 vaikais bute karantinas- tragedija. Pastovus triukšmas. Daug maisto gamybos. Daug emocijų valdymo. Daug pamokų valdymo. Plius pačios darbas, nuo kurio vis atitraukinėjama.

Žodžiu, manau, kad būdama viena- mėgaučiausi. Jei su savim nesusipykčiau- o čia irgi visko gali būt :D

Leisk atspėsiu :rolleyes: net ir ne karantino metu mūsų gyvenimo būdas ir rutina smarkiai skiriasi :D 

Atsakyti

Aš irgi prasiėjau.ne miškais ir palaukėm, o kampais kampais :D 

Pusiaukelėj kažkodėl šovė galvon į pardę užeit, tai dar ir rankų raumenis patampiau, bo nes prisikroviau visokio gėrio pilną krepšį.

Karšta. Bet be striukės išeit biškį dar nedrąsu, o paskui devyni prakaitai pila.

Nu ir kad nebūt liūdna,kepu caucainukus, skareles iš varškinės tešlos. Matau kad visas džemas jau šalia sausainių.... bent kvapas liks :D 

Atsakyti

Katuk Katuk

Su tuo karšta šalta taip dabar visur

Tai užsivelku tai nusivelku, nepataikau

Tokie sausainiai labai skanūs, kai grįšiu kepsiu vegan versiją.

Nes,man mano kepiniai skanesni nei pirkti, verta kepti vien del to kvapo.

Niuma mano sese irgi su trim.

Bet kaip palengvina gyvenima nuosavas namas ir kiemas.

Vyrukai idarbinami kazka pakasti, palaistyti, vakare filmuku net nereik lūžta.

Bute eitu sienom. Kol buvo prastas oras,,sese namuose buvo čigonynas, jie statydavo savo kambary jurtas, palapines, būstines.

Atsakyti

Leisk atspėsiu :rolleyes: net ir ne karantino metu mūsų gyvenimo būdas ir rutina smarkiai skiriasi :D 

Labai teisingas spėjimas :) 

Kaip šeima- taip istorija.

Užtai aš šnd teisiningai pasikarantinavau kolegės verandoj. Ji viena, aš viena :D nuosavas kiemas. Gavau kavos, maisto,  saulės ir ramybės. Ir moteriškų pliurpalų. 

Atsakyti

eikit i pasimatymą zoome

Atsakyti

Nepraėjo nei mėnuo ir gavau savo siūlus  :yahoo: Pagaliau galėsiu vasarinius mezginius megzt :D

Priedas  IMG_20200423_192012_resized_20200423_073236610.jpg   139,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oj, ta "mėtinė" :wub: aišku, jei ji ir yra mėtinė  :D 

Karantinas mano asmeninės rutinos nesugriovė.
Darbinę - išardė :B nes triukšmaut galiu lb trumpai...  :unsure:  dirbt man kartu su jais neišeina. Negirdėtų jie ką mokytojai šneka.

Decibelų vaikai lb nekelia. O ir niekad lb nekėlė. Nes yra namuos tvarka. Jei neklauso, ir namų taisyklių nesilaiko - pasiūlau išsikraustyt prie konteinerio pas bomžus :B arba į tuos namus, kurie jiems patinka.

Atsakyti

Liniuka, man ir ta mėtinė kalė į pasirdžius. Kas iš jų bus?

Atsakyti