Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

Mano rytas prasidėjo nuo mezginio. Reikia gi tas kojines užbaigt

Labai skanaus citrininio kekso pusryčiams ir kavos su grietinėle  :wub: 

Vėliau laukia pilatesas, pietų gaminimas ir pasivaikščiojimas

Tada eisiu pas drakių kuistis ir mėginukų naujam projektui megzt

Echh gyvenimas yra gražus.

Atsakyti

Sveikos!! Na tikrai puiki diena!!! 
poilsis, grta knyga, supeGreitParuošti varškės keksiukai spindinčioms akims :) moteriškas pliuurrrr :) jaukus pabuvimas namie su pasikutinimais, pakrykštavimais ir visuotiniu spindesiu akyse :)

yra - tikrai yra pliusas to priverstinio buvimo namie - daug daugiau matau vaikus, kaip jie auga, gudrėja ir kaip jir mėgaujasi kad esam kartu :) žinoma ir sunkioji to reikalo pusė - bet dabar ne apie tai :)

kablys nugaroj su knyga... o tada kablys su nuostabiai rožiniais siūlais - nenusakomo gražumo ir smagumo gaminti nertiniui :)

Atsakyti

Kaip susimaišė dienos šį savaitgalį. Šiandien visiškas sekmadienis atrodo. Vakar pagaliau baigiau savo akmenukų projektą. Šiandien laukia pora lysvių. Dar tikiuosi vazoninių gėlių nusipirkt ir kieme prisisodint. Vyras žadėjo hamburgerių iškepti lauko židiny. Pamegzt irgi tikiuosi liks laiko. Priartėjau prie pažastų, reikia apsispręsti, kokias rankoves ir iškirptę daryt.

Atsakyti

Kaip susimaišė dienos šį savaitgalį. Šiandien visiškas sekmadienis atrodo. Vakar pagaliau baigiau savo akmenukų projektą. Šiandien laukia pora lysvių. Dar tikiuosi vazoninių gėlių nusipirkt ir kieme prisisodint. Vyras žadėjo hamburgerių iškepti lauko židiny. Pamegzt irgi tikiuosi liks laiko. Priartėjau prie pažastų, reikia apsispręsti, kokias rankoves ir iškirptę daryt.

aš vakar pražiopsojau Beatos laidą ir Auksinį protą,nes gi šeštadienis :)

lyja, taip smarkiai. atvėriau langus, tai mėgaujuosi  :wub:  

Olisetos aikštelė yra pas jumi? ten gražios ir gerom kainom.jie ir atveža ;) bet pasirinkt maloniau :)

Atsakyti

Mano naminis priedžinsinis (fotografas-keturmetis):

Priedas  received_272973437215014.jpeg   17,69KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_247553193317849.jpeg   28,59KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_239337200481578.jpeg   66,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Olisetos aikštelė yra pas jumi? ten gražios ir gerom kainom.jie ir atveža ;) bet pasirinkt maloniau :)

O čia ne tie patys, kur Senukuose prekiauja? O kas geros kainos, jau nebežinau. Buvau Kalvarijų turguje, pirkau pelargonijas po 2, petunijas po 0,8, gvazdikėlius po 0,4. Dar tokius lapus gražius po 1,5.

Pas mus tai tik lynoja. Nors dulkes gal kažkiek apiplaus.

Atsakyti

Palangoj saulė. Vakar vakare ir naktį lijo. 

Pradėjau megztuką su kiauraraščiu nugaroj. Bandau iš akies savo siūlui raštą pritaikyt, nes teoriškai dvogubai plonesnis, bet mezgu gana laisvai. Kažkas gausis.

Vieną siūlą mesiu lauk. Panašu, kad nuo stovėjimo sutrūnijo moheris ir paleido plauką. Kol gabaliuką nuardžiau - juodas rūbas tapo gelsvas. Tai nei megzt, nei nešiot malonumo nebus. 

Atsakyti

O čia ne tie patys, kur Senukuose prekiauja? O kas geros kainos, jau nebežinau. Buvau Kalvarijų turguje, pirkau pelargonijas po 2, petunijas po 0,8, gvazdikėlius po 0,4. Dar tokius lapus gražius po 1,5.

Pas mus tai tik lynoja. Nors dulkes gal kažkiek apiplaus.

nežinau, kas senukuose... per karantiną turbūt daug kur geros kainos,kad tik išpirktų ir neužsiliktų :)

Atsakyti

dulksnoja.. bet ir tas gerai  :) 

nežinau, kas senukuose... per karantiną turbūt daug kur geros kainos,kad tik išpirktų ir neužsiliktų :)

nežinau, kaip kitų gėlių, bet našlaičių kainos pas mus buvo, tokios pat , kaip pernai, o anądien žiūrėjau augalus  Depo- tai pasirodė brangiau, nei pernai.

Atsakyti

Laba, 

Vakar Kalvarijų turguj gėles pirkau. Kainos, kaip pernai daigų. Didelės man pasirodė brangesnės. 

Kaip ir džiaugiuos, kad lyja, nes labai trūko lietaus. Bet kaip ir ne, nes buvom filmą suplanavę. Tai tas jau tikrai nuplaukė (tiesiogiai pagal išsireiškimą :D

Dar planavau daržą susikast. Tai tenka atidėt. 

Niuma, fainas megztukas. Bet kaip skirtingai dydis foto atrodo. Toj antroj atrodo net didokas :hmm: 

Gražiai atrodai 😉

Atsakyti

Limit, dėkui.

Jis ir yra gerokai per didelis. Ir mezgiau laisvesnį, neįtemtai, ir siūlo struktūra nelygi.

Toks naminis -išeiginis treningiuks :D 

Susiskaičisvau, kad balandžio mėn siūlų nepirkau.

Pasitaisiau  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Niuma jaukus megztelis. Ir spalva tokia tavo. Kava jam į temą  :D 

Aš kažkaip anksčiau nenešiodavau rankom megztų namie. Bet per karantiną pakeičiau nuomonę.

Dabar planuose visko naminio prisimegzt.

Vakar nuotykiai- susiruošiau mėginuką megzt ogi žiūriu reikiamo nr virbalų neturiu -5 storiausi kokie yra o reik 6. Kažkada kolegei skolinau ir palikau darbe. 

Pakuičiau savo virbalynus, radau špagas plastikines. Dantis sukandus vakar mėginuką stumdžiau. 

Šian ryte sakau MB reiks pirmadienį darban. Tai sako galim ir šiandien :) nu ko dėl mezginio nepadarysi. Parsivežiau galėsiu megzt

Atsakyti