Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk nu ne visi žlibi mato, aš to teksto baltom raidėm nepamačiau, galvoju kas čia kaip čia

nu bet pagal pridėjimų kiekį tai matosi kad siauri pečiai ir gausis

aš jau numezgiau vieną tokį su gėlytėm, pečiai netelpa o kaklas stovi

Atsakyti

Liniuka, koks gražus kiemas :bigsmile: Ir aš tokio noriu... :rolleyes:  Tvenkinio tiek jau to, nenorėsiu, bet va taip tvarkingai augalai tarp akmenų – beveik maniškė kiemo vizija. O augalus patys komponavote? Man labai baisu ką didesnio sodinti – vis atrodo, kad persigalvosiu dėl vietos (kur nepersigalvočiau, tai dėl kitų priežasčių kol kas negalima), o norint dar ir agrotekstilę iškart kloti po akmenimis, nelabai paskui tuos augalėlius ir pastumdysi, kad ir nedidelius. :unsure: Pernai vėlų rudenį taip gan nenumatytai gavau nemažą kiekį gėlių persisodinimui iš naikinamo gėlyno, susodinom laikinai be jokios ypatingos tvarkos į laisvą plotą – žiūrėsiu kas ir kaip ten šiemet išaugs, o tada jau reiktų dėliotis. Plėvelę gal pradžiai tik po anksčiau minėtu takeliu mėginsiu kloti, nes kitur tikrai vienu ypu gražaus rezultato išgauti nepavyks.

Atsakyti

Užregistravau visus skiepui, paskambinau vyrui pranešt, tas liepė dar į polikliniką pasiskambint. Na ir akurat :D Kaina skiepo poliklinikoj 18 Eur. Bet tik registruotiems. Kitiems +7 Eur gydytojo konsultacija, Įdomu, ką ten prikonsultuoja :D Ir ten dainos ilgos, nes dar man turi pati gydytoja paskambint, viską paaiškint, tada bus matyt.

O va kur vaikai registruoti - šeimos medicinos centre, kainos tokios pat kaip be nuolaidos bele kur.

qqte, o to su gėlytėm taip ir nenešioji? Gražus man jis labai.

Atsakyti

Smalsute, ačiū. Bet ne mano nuopelnai šitas grožis. Mes šitą namą prieš 1,5 metų nusipirkom jau su visa suaugusia augmenija. Dabar kita bėda, kad reikia karpyti, mažinti, nes viskas bujoja ir tuoj džiunglės bus :) 

O spygliuočiai ir violetinis raugerškis man tobulas derinys :wub:​ 

Atsakyti

qqte, o to su gėlytėm taip ir nenešioji? Gražus man jis labai.

nenešioju, guli,ir išmest gaila ir atiduot nežinau kam....nors imk ir pasikabink kaip paveikslą :)

Atsakyti

Dar klausimas pasiskiepijusioms nuo erkinio encefalito - kur skiepijotės? Planuojam ir mes šiemet. Ir jau reik pagreitintai :)

Pirmas skiepas prieš karantiną - 29eur, antras - 33 :oh: Pagreitinto nerekomendavo, sako per didelis šokas organizmui. Gal plačiau Abelo pakomentuotu.

Atsakyti

Šiuo metu, jei jau reiktų pagreitinto jei norim apsaugos, nes erkės jau koks mėnuo kaip medžioja :) jei ne seniau. O jei vis dar žadam 90proc laiko leist tarp sienų, tai galima ir normaliu tempu. Su tais "šokais" tai visokių teorijų yra. Kas tikrai aišku, kad pašaliniai poveikiai stipresni, tokie kaip pakarščiavimas, bendras silpnumas, patinimas skiepo vietoj ir pan. O ką ten dar paiso apie visus "per didelius šokus", tai niekas neįrodyta. Net nenustatyta, kas tas per didelis :) nes jei keliaut ruošies po kokias Afrikos šalis ir skiepijies, tai ohoho koks šokas! :) o jei nesiskiepiji ir susergi, tai jau visas uraganas :)

o šiaip tai smagu matyt mezginius ir šypsenas jūsų.

Net aš pamezgalioju retsykiais :) gal kas ir gausis rodomo ir skolas dvi net turiu, bet nėr kas fotkina arba nėra nuotaikos pozuot... gal kada...

Atsakyti

Abelo, kaip šiaip laikais? KAip spėji tarp darbų ir vaikų? Bet jei kartais pamezgi, gal nėra blogai?

Vakar išskalbiau savo rudą. Džiovinu rankovių ilginimo būdu- kūnas paguldytas ant džiovyklės, o rankovės paleistos žemyn :D kai išdžius, spręsiu ar tinkamas ilgis, ar dar kelių eilučių noriu. Siūlo turiu pakankamai.

Atsakyti

niuma, su vyru gi dalinamės ir vaikais, ir darbais :) jis tikrai daug padeda. O šiaip ne viską spėju, yra krūvelė mokslo, kuris tuoj užsidegs laužo liepsna, jei nepradėsiu gesint šiom dienom... bet toks etapas, kad pamezgimas būtinas, tai nors po eilutę vieną kitą :)

Atsakyti

Labas gražus rytas :4u: 

Laukia kiemo darbai :)​  Ir mezginys, kuris kol kas labai džiugina.

Atsakyti

Labos!

Rytas tikrai puikus!

Einu pasimokyti.

Mezginį turiu! Netgi du.

Atsakyti

Labas gražus rytas :4u:

Laukia kiemo darbai :)​  Ir mezginys, kuris kol kas labai džiugina.

Labas rytas :4u: , nors man jis ne toks ir labas – vakar išrausiau kokius tris kvadratinius metrus akmenukų su velėna – gražus nedidukas plotelis, ūpo užtektų darbuotis toliau, bet šįryt vos iš lovos išlipau dėl nugaros skausmo. Kad neturėčiau ką veikti, man praktiškai nebūna niekada, bet dabar jaučiuosi kažkaip panašiai, nes viskas, ko buvau prisiplanavusi ilgajam savaitgaliui, atpuola, net vaikai beveik visas pamokas paruošę.

Atsakyti