Lyja normaliai, gėlės liks nesodintos.
Reikalingas tas lietus labai, kaip atsigavo viskas, sužaliavo ta šviežia žaluma
Mes papietavom mėsainiais šiandien. Negaminau, lepinamės švenčių proga. Bet užkaičiau puodą sriubos. Bus vakarienei rūgštynių sriubytės
nežinau, kas senukuose... per karantiną turbūt daug kur geros kainos,kad tik išpirktų ir neužsiliktų
Gal kas pastebėjote, kur šiuo metu geriausios vazonų kainos? ![]()
Smalsute, o kokių reik?
Jei dekoratyvinių, labai fainų yra Gintaro balduose dabar su nuolaida. Bet gal ten labiau kambarinėms.
Vakar kaip tik susirūšiavau plastikinius vazonus. Buvau susidėjus skirtingose vietose. Tai ojej, pasirodo, kiek jų turiu
Mest kaip ir gaila. Bet kur juos dėt ![]()
Gal kuri turit patikimą Tiramisu receptą? Su kiaušais, normalų, ne modifikuotą ![]()
Vazonus paima gėlininkai.
Gal kas turite elektroninę Tarp pilkų debesų knygą? Mūsų fainoji auklėtoja iš viso sąrašo būtinai turi parinkti skaitymui knygą, kurios nėra Vytury
Smalsute, o kokių reik?
Gerai būtų, jei pati žinočiau.
Baisiai nedėkingas reikalas su tuo karantinu – man gi norisi pačiupinėti, pakiloti, pagalvojus sugrįžti, o tik tada jau pirkti... Tiek vaikščioti po parduotuves dar bijau, o ir šiaip, kai taip ribojami pirkėjų srautai, negaliu gi užėjus medituoti prie lentynų kiek tinkama – išprašytų ko gero.
Norėčiau gražių lovelių po langais, na bent po vienu langu, kartu ir prevenciniais tikslais, kad vaikams praeitų noras per tą langą išlipinėti ant stogo. Nors gal ne tiek ir svarbu, kokie patys loveliai – grožis labiau nuo gėlių priklauso.
Bet kuriuo atveju projektas sudėtingas, nes dar reiktų priprašyti vyro, kad laikiklius pritvirtintų, o tai keliautų į prioritetų sąrašo pabaigą. Dar reiktų nemažo skersmens žemų vazonų (svarbiau, kad tvirti būtų, grožis ne tiek) – mąstau prisodinti kokių melsvių ar pan. lapų ir užmaskuoti kanalizacijos šulinių dangčius taip, kad ir vėjas tų vazonų neišvartytų, ir kad nukelti juos nebūtų labai sunku.
Sveikos, Liniuka, galiu duot savo Milžino prisijungimą
patikrinau. Yra ten
Pasikuičiau savo lobiuose tai turiu ir pdf ![]()
Taip tylu pas jus
visos švenčiat mamyčių dieną?
Aš ta proga priprašiau fotografo išstenėt porą kadrų
tai prisiduodu skolas. Dryžiukas pradėtas prieš 3 metus baigtas šiemet vasarį...
;

Kopijuotas nuo qqtes, kuri savajį jau gal ir sunešiojo ![]()
Maniškiam nepatinka du dalykai: sagų juostelės viršus (nors viskas laisva viršuje, bet vistiek nešiojant atsiranda tempimas) ir nugaroje per gili kaklo iškirptė, mėgstu aukštesnius nugaroje.
Ir pirmas maišiukas ir jaučiu kad megsiu tokių daugiau, patinka, nors dar dorai nepranešiojau, bet pats jausmas patinka

Abelo, labai gražūs abu mezginiai
Bliuzelė visiškai mano skonio
Čia pagal kokį receptą? Ar čia Summer
Dryžiuko kaklas būtų pasisprendęs trumpintom eilėm, bet tada susigadintų dryžiukai. Aš savo dryžuotam atskyrus rankoves dar pamezgiau nugarą kokius 3 cm ir tik tada jungiau kūnui. Tai pakėlė nugarą ir tik labai minimaliai matosi juostelių nesutapimas pažastyse.
Labas
Abelo aha kokia bliuzelė simpatiška
aš saviškį atidaviau jaunesnei mažesnei mergaitei nes nejaukiai su juo jaučiausi-nelabai nešiojasi prigludę o šitas toks pagal figūrą buvo
nu bet tada gi pagal receptą mezgiau ir nemokėjau tos apvalios koketes
o dabar megzčiau iš galvos, skaičiuočiau savarankiškai ir daryčiau laisvesnį
planuose yra dryžiukas toks kažkoks, bet neskubiuose, nesugalvojau iš ko, gal vasarai iš kokios medvilnės ar lino ar ko su šilku
Sveikos
Man irgi Abelo palaidinė patiko. Kažkokia įdomi konstrukcija, norėtųsi pakartot.
Mano gyvenime, kaip pas qqtę, maišiukų era
O šaip tai.kažkoks beprasmybės etapas. Viskas aplink bunda, žaliuoja, o aš atroodo užstrigus kažkur. Niekas nevyksta. O dar kai dukros parodo, kokie veiksmai vyksta namuos, tai ir džiaugsmas ir pavydas ir bejėgystė vienu metu. Reikia atostogų nuo atostogų
Mezgime panašiai. Mezgu ardau. Ir nelabai suprantu, kam man išvis to mezginio reik.
Bet nėr taip blogai, kaip galėtų atrodyt.
Va, vakar nuotykiuks. Pabudau ankstėliau, galvoju tyliai ramiai kavos pagersiu. Skambutis. Hm... jums siuntinys, ar galim atvešt. Ką? Nieko neužsakinėjau. Žinom, čia jums siurprizas. Dar daugiau įtarimų, aš gi visokių aferistų bijau šitoj šaly
MB miega, nėr ko net paklaust, gal jis ką užsakė. Tai klausiu, gal.pasakytų bent kas tam siuntiny. Gėlės!
nu tada viskas aišku tampa. Mano dukros su švente sveikina. Nu žodžiu net susigraudinau, dabar džiaugiuosi puokšte prieš akis.