Kiekvienai, kuri man pasako "noriu išmokti megzti", atsakau "turi išmokti ardyti"
Ingriduska, iš gerųjų iš išvirkščiųjų akių daug raštų yra. Ir popieriukų nereik
Bet mano akimis gražiai gaunas ir dabar.
Plę, kažkaip sugriuvau visai. Sėdžiu kaip grybas nuo ryto nejudėdama. Ir sukasi viskas ir skauda visur. Ir gėda ir liūdna..ir koroną jau įtariu
Vykimas į LT dar nusikėlė. Nes MB biškį atostogų gavo, tai priderinom, pabūsim ilgiau. Kaip tik karantino pabaigai, galėsim atšvęst
nu bet jo, toks išbandymas, praktiškai visą karantiną būsiu nosies neįkišus gimton šalin.
Šnd atsiuntė klausimyną dėl grįžimo į ofisus. Susipildyt reikėjo, kad rizikos zonoj (virš 60 m., lėtinės ligos, nėštumas). Pasitariau su personaliste, kad dėl pernai abiejų plaučių uždegimo tris mėn sirgimo irgi esu rizikos zonoj. Kažkokį palaipsninį grįžimą dėlios. Ne visi urmu.
Laba 😊 Atnesu maisa parodyt 😆 tik va sulankstymo zyme liko.. patingejau pagarint 😁 ir fotografas ziuriu pavyduolis pasitaike 😆

Dabar panasu linini mezgu.. ir drebu ar uzteksiu siulu 😳
Rasyte, gražus maišiukas
Biškį apsipirkau siūlų
5 projektams
Liniuka, anuos tris jau sumezgei?
Raudonų pirkai? Tam kur rodei?
Ai nu. Pavyduolė. Rasyte-labai fainas maišas. Koks sakei siūlas? Čia mašina?
Katuk, drobs nord, nelabai vasariskas siulas, alia , kad vienas projektas is ju nelipo, tai kol laukiau kitu siulu, gime sis. Rankelem, perliukas
dailus maišiukas labai
Perliukas? O kuria kryptim megzta?
Perliukas? O kuria kryptim megzta?
Jep, nuo apacios i virsu pridedant akiu alia rankovems
Aciu mergaites, man jis paciai toks mieliakas, o norejau drebt i sona puse numezgus
rasyte, labai fainas
Tikrai toks jaukus ir mielas atrodo ![]()
Lace pradžia irgi faina. Siūlo derinys ![]()
katuk, nu laikykis kažkaip ![]()
Kaip ten padėtis pas jus dabar su corona?
Mačiau skelbimą, kad lyg nuo kitos savaitės nemokamos ekskursijos Karaliaučiuj. Būt faina visai. Reiks palaukt geresnių laikų ![]()
Katuk, drobs nord, nelabai vasariskas siulas, alia , kad vienas projektas is ju nelipo, tai kol laukiau kitu siulu, gime sis. Rankelem, perliukas
Geras maišas
Teisingai padarei, kad nenumetei pusiaukelėj
Kaip kaklo apdailą darei? Ir kas per vidurį priekio ir nugaros? Vienžo, stambaus plano foto negana
prašyčiau kai kurių detalių