Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

Rasyte - fantastiskai fantastiška! Modelio gerumas ir atlikimas - vau! IrManReik!!!!

kažką super dailaus Lace pradėjo. Stebiu!

liniuka - tavo įkeltas raudonumas smoge su trenksmu- jaučiu po dabartinių mezginių reiks ano :)

man jau nuo keliu specialybiu pamainu stogas važiuoja... kitai savaitei organizuojyis pauzę nes kitaip - pauzė man pačią ištiks... geriau jau pasirinkti pačiai :)

Atsakyti

Mezgiau visą dieną su serialu  :wub: paskui truputį paardžiau  :B kol kas toooks smagus kablys  :wub: ir Mūza atsigavo - galvoje dar kelios idėjos plevena, gal irgi kokiu kūnu pavirs  :D 

Rasyte, koks smagus maišiukas  :wub:  kaip faila, kad man tokie modeliai netinka  :oh: 

Ingriduska, ardyk  :mirksiukas: tikrai negražu tas nerto-megzto derinys :oh: Tu ką apsirengti neturi ką? Jei jau mezgi, tai megzk gražius daiktus.  :mirksiukas: “Gaila darbo” - pats prasčiausias mezgėjos pasiteisinimas.  :mirksiukas: Esu tikra, kad gali geriau  :bigsmile: 

Atsakyti

Aš irgi mezgu su ūpu. Susiuvau kūną, dydį pataikiau. Rankovinu.

Mano vyrui darbą iš namų paskelbė iki rugsėjo :) Nepasismulkino :D​ 

Atsakyti

Mano vyrui darbą iš namų paskelbė iki rugsėjo :) Nepasismulkino :D​ 

Spėju kad daug kas taip ir liks namų darbininkais  :rolleyes: darbas ofise bus kaip anksčiau buvo darbas iš namų  :D​ 

Atsakyti

Aš vakar su ūpu paardžiau, šian atgal numezgiau, dabar pavarysiu pirmyn, ryt matuosiu  :D​ 

Atsakyti

Pas mus irgi bosas užsiminė apie darbą iš namų iki rugsėjo. Jaučiu, kad dauguma IT pradės galvot apie taupymą patalpų sąskaita, kai taip pat sėkmingai daug kas vyksta iš namų.

Atsakyti

Spėju kad daug kas taip ir liks namų darbininkais  :rolleyes: darbas ofise bus kaip anksčiau buvo darbas iš namų  :D​ 

Juokavom, kad už plano viršijimus bus skatinimas - gali ateiti į ofisą!

Atsakyti

katuk, turiu omeny, kad pačiam Kaliningrade ekskursijas reklamuojasi nemokamas jau vest kažkada šio mėnesio pabaigoj ir kviečia registruotis. FB kažkodėl reklamą man tokią išmetė rusiškai, bet neberandu dabar. Gal vietiniams skirta šiuo metu :hmm:

rasyte, ačiū, gera išklotinė :D :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 07 gegužės 2020 - 20:51

Pas mus nuo birželii etapais grąžins - aš norėčiau į vėlesnių sąrašus papulti :)

Atsakyti

Woolis kviečia atvažiuoti nuo kitos savaitės pas juos apsipirkti, bet tik darbo dienomis. Juokdariai. :D

Atsakyti

Kodėl juokdariai. Nuo kitos savaitės leidžiama išvykti iš LT. Ir jei LV įsileidžia, tai jokių problemų.

Atsakyti

Juokdariai, nes kviečia atvažiuoti darbo dienomis. Žmonės gi dirba, nesvarbu, kad iš namų. :D

Atsakyti